Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سابق عربستان در واشنگتن در توجیه اظهارات سابقش مدعی احترام به مردم فلسطین شد و گفت: "مردم فلسطین اولین قربانیان شکست‌های رهبرانشان هستند."

به گزارش ایسنا، به نقل از القدس العربی، بندر بن سلطان، سفیر سابق عربستان سعودی در واشنگن بعد از انتقاداتی که از رهبران فلسطین داشت، در توئیتی نوشت: اجازه نمی‌دهم آنچه که طی روزهای گذشته مطرح کردم، بر اساس قصد و غرض افراد بد نیت تفسیر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مدعی شد: به مردم فلسطین احترام می‌گذارم و در مصاحبه‌هایم چندین بار بر این مساله تاکید کرده‌ام، آنها برادران و خواهران ما هستند.

بندر بن سلطان گفت: متاسفانه، آنها اولین طرف‌های آسیب دیده از شکست‌های رهبرانشان هستند.

پیشتر بندر بن سلطان در مصاحبه با العربیه رهبری فلسطین را به از دست دادن تمامی فرصت‌ها برای پایان دادن به نزاع با رژیم صهیونیستی متهم کرد.

در مقابل، صائب عریقات، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین "ساف" ضمن بازنشر کردن بخش اول مصاحبه سفیر پیشین عربستان در واشنگتن و رئیس پیشین دستگاه اطلاعات عربستان با شبکه العربیه تاکید کرد، کسی که حقیقت موثق و ثابت شده را ارائه می‌کند، نیازی ندارد ناسزا بگوید.

دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) درباره بازنشر بخش اول گفت‌وگوی بندر بن سلطان، سفیر پیشین عربستان در واشنگتن و رئیس پیشین دستگاه اطلاعات عربستان توییت کرد: هر کسی که نتوانسته این گفت‌وگو را ببیند حالا نگاه کند، ما تمامی آنچه شبکه ماهواره‌ای العربیه پخش کرده را نشان خواهیم داد تا مطمئن شویم همه دیده و شنیده‌اند.

عریقات در ادامه گفت: در پاسخ به کسانی که درباره علت بازپخش مصاحبه بن سلطان سوال کردند، باید بگویم، کسانی که ندیدند حق دارند مصاحبه را ببینند و زمانی که شبکه العربیه پخش سه قسمت آن را تمام کرد، پاسخ علمی، مستند و واقع گرایانه به آن داده خواهد شد بدون اینکه کسی شیطنت کند و یا ناسزا بگوید، کسی که حقیقت ثابت شده را ارائه می‌کند، نیازی ندارد ناسزا بگوید.

بن سلطان پیشتر در بخش اول گفت‌وگویی با شبکه العربیه به شدت از رهبران فلسطینی انتقاد کرده و گفته بود، "اظهارات رهبران فلسطینی پس از توافق‌های امارات و بحرین با اسرائیل دردآور بودند چرا که سطح این اظهارات پایین بودند".

او در ادامه مدعی شد "جسارت رهبران فلسطینی در برابر کشورهای عرب حوزه خلیج فارس غیر قابل پذیرش و مردود است."

رئیس پیشین دستگاه اطلاعات عربستان در گفت‌وگو با العربیه بخش دیگری از مذاکرات میان رهبران فلسطینی و عربستان از یک سو و آمریکا و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر را فاش کرد و گفت: مساله فلسطین محور اصلی هر گفت‌وگوی عربستانی-آمریکایی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بندر بن سلطان رهبران فلسطینی رهبران فلسطین بندر بن سلطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟

منابع فلسطینی امروز سه شنبه نتایج نشستی را که در آن جنبش‌های مقاومت اسلامی حماس و فتح در پکن پایتخت چین گرد هم آمدند، فاش کردند.

براساس گزارش المیادین، این منابع تایید کردند که دو جنبش بر وحدت موضع فلسطین در خصوص جنگ غزه توافق کردند و بر اهمیت توقف جنگ نسل کشی و خروج کامل ارتش اشغالگر از نوار تاکید کردند.

در این راستا نیز، دو طرف فلسطینی توافق کردند تا  همکاری ملی مشترک برای رساندن کمک‌های فوری و کمک‌رسانی به نوار غزه و هماهنگی با مقامات مربوطه در غزه  و همچنین تشکیل کمیته مشترک دوجانبه در قاهره برای هماهنگی و پیگیری بالا در مذاکرات را داشته باشند.

در این نشست همچنین هماهنگی مواضع و تلاش‌های دو جنبش درخصوص کرانه باختری و قدس اشغالی برای مقابله با حملات شهرک‌نشینان به روستا‌ها و شهرهای فلسطینی و همچنین حملات نظامیان صهیونیستی به مسجدالاقصی تعیین شد. فتح و حماس بر اولویت قرار دادن موضوع اسرا و ضرورت حفظ حقوق و حمایت از آنان در این مرحله سخت که در معرض هولناک‌ترین شکنجه‌ها و آزار‌ها در داخل زندان‌های اسرائیل قرار دارند، تاکید کردند.

منابعی که در این جلسه حضور داشتند، گزارش دادند که حماس و فتح بر ضرورت اتحاد و پایان دادن به اختلافات خود، در چارچوب سازمان آزادیبخش فلسطین با حضور تمامی نیرو‌ها و جناح‌های فلسطینی در آن بر اساس توافقات قبلی در این سازمان تاکید کردند. 

دو طرف بر اهمیت تشکیل یک دولت موقت، غیرجناحی و اجماع ملی در حین یا پس از جنگ رژیم صهیونیستی، که مأموریت آن انجام وظایف فنی و اداری خود در امداد رسانی، رفع آثار تجاوز و بازسازی غزه است، اشاره کردند.

وانگ ونبینگ سخنگوی وزارت خارجه چین پیشتر در رابطه با سفر نمایندگان جنبش حماس و جنبش فتح به پکن، گفته بود که پکن همواره از تقویت اقتدار تشکیلات خودگردان فلسطین، آشتی و گسترش وحدت ملی میان گروه‌های فلسطینی از راه گفت‌وگو حمایت خواهد کرد. چین به لحاظ تاریخی با آرمان فلسطین همراه بوده و از راه حل دو کشوری برای مناقشه اسرائیلی‌ها- فلسطینی‌ها حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • باورنکردنی: الاتحاد امسال 7 بار به الهلال باخت!
  • الهلال با شکست الاتحاد راهی فینال جام حذفی عربستان شد
  • الهلال با شکست الاتحاد فینالیست شد
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟
  • حماس: اگر ارتش اسرائیل وارد رفح شود شکست سختی می‌خورد
  • النصر و رونالدو به دنبال شکست طلسم ۳۴ ساله
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • رویای گولر: اولین بازیکن ترک قهرمان چمپیونزلیگ