Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@13:24:16 GMT

عرضه زیرمجموعه‌های «وسپهر»

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۲۵۰۵

عرضه زیرمجموعه‌های «وسپهر»

به دنبال نوسانات بیش از ۵۰ درصد معاملات «وسپهر» و توقف نماد، این شرکت در کنفرانس اطلاع‌رسانی به ابهامات سهامداران پاسخ داد. برهمین اساس شرکت در پاسخ به این سوال که فرآیند عرضه سهام شرکت‌های غیربورسی در چه مرحله‌ای است، درباره انرژی سپهر، توسعه نیشکر و صنایع جانبی، پتروشیمی گچساران و سرمایه‌گذاری توسعه ساختمان سپهر تهران توضیحاتی ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پول نیوز، به دنبال نوسانات بیش از ۵۰ درصد معاملات «وسپهر» و توقف نماد، این شرکت در کنفرانس اطلاع‌رسانی به ابهامات سهامداران پاسخ داد. برهمین اساس شرکت در پاسخ به این سوال که فرآیند عرضه سهام شرکت‌های غیربورسی در چه مرحله‌ای است، درباره انرژی سپهر، توسعه نیشکر و صنایع جانبی، پتروشیمی گچساران و سرمایه‌گذاری توسعه ساختمان سپهر تهران توضیحاتی ارائه داد؛ بنابراین گزارش، شرکت با اشاره به سهم ۵۸/ ۴۶ درصدی «وسپهر» در سهام انرژی سپهر و سهم ۵۱ درصدی پتروفرهنگ اعلام کرد: پتروفرهنگ سهامدار اصلی انرژی سپهر است و براساس آخرین اطلاعات پتروفرهنگ برنامه عرضه سهام سه شرکت فرعی و تابعه انرژی سپهر شامل صنایع پتروشیمی سبلان، صنایع پتروشیمی دنا و سرمایه‌گذاری سیراف انرژی را که هر سه آن‌ها طرح‌های تولید متانول هستند، در دست بررسی و اقدام دارد.

همچنین «وسپهر» با اشاره به اینکه این گروه مالک ۴۰ درصد سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است و ۴۰ درصد سهام آن متعلق به بانک ملی و شرکت مدیریت طرح و توسعه پویا و ۲۰ درصد آن تحت تملک وزارت جهاد کشاورزی است، اعلام کرد: عرضه سهام این شرکت منوط به موافقت و همراهی همه سهامداران است که البته براساس آخرین مذاکرات با فرابورس مراحل عرضه آن در حال انجام است.

این گروه در حالی که خود را مالک ۶۹/ ۲ درصد پتروشیمی گچساران دانست، اعلام کرد: شرکت‌های پتروشیمی ممسنی، کازرون، بروجن، صنایع پتروشیمی دهدشت، صنایع خلیج‌فارس، سهامداران دیگر این پتروشیمی هستند. افزایش سرمایه گچساران در حال ثبت و نهایی شدن است و از آنجا که تنها دو شرکت گروه مالی سپهر صادرات و صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در این افزایش سرمایه مشارکت داشته‌اند، مالکیت این دو شرکت به ترتیب حدود ۱۱ و ۴۶ درصد خواهد شد؛ بنابراین هلدینگ خلیج‌فارس سهامدار اصلی و عمده این شرکت است و تصمیمات مربوط به عرضه سهام شرکت منوط به تصمیمات و برنامه‌های هلدینگ خلیج‌فارس است.

گروه مالی سپهر اعلام کرده که در صورت تصمیم سهامدار عمده به عرضه سهام پتروشیمی گچساران از این طرح استقبال خواهد کرد؛ بنابراین گزارش شفاف‌سازی، «وسپهر» درباره سرمایه‌گذاری توسعه ساختمان سپهر تهران با اشاره به امیدنامه شرکت اعلام کرده که برنامه گروه مالی سپهر صادرات تشکیل هلدینگ ساختمانی یا ادغام سایر شرکت‌های ساختمانی با محوریت شرکت سرمایه‌گذاری توسعه ساختمان سپهر تهران است. بررسی‌های کارشناسی در این زمینه در دست اقدام است و پس از عملیاتی شدن هر یک از موارد، عرضه سهام هلدینگ یا شرکت تجمیع شده ساختمانی صورت می‌گیرد.

این شرکت در ادامه درباره میزان اوراق متعهد شده و پیش‌بینی از پذیرش تعهد و ارزش و تعداد صندوق‌های تحت مدیریت خود اعلام کرد: حجم اوراق تعهدشده در سال ۹۸ به میزان ۳۱ هزار و ۱۸ میلیارد ریال بوده که با توجه به افزایش سرمایه از ۵ هزار و ۸۰۰ به ۹ هزارمیلیارد ریال و افزایش توان تعهدی شرکت، این حجم در سال ۹۹ معادل ۵۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است. همچنین ۵ صندوق تحت مدیریت «وسپهر» است که ارزش روز صندوق درآمد ثابت اندوخته معادل ۱۱۱ هزار و ۳۶۶ میلیارد ریال ارزش روز صندوق درآمد ثابت پارند معادل ۵۸ هزار و ۳۹۲ میلیارد ریال، ارزش روز صندوق بازارگردانی سپهر بازار معادل ۱۷ هزار و ۲۱۴ میلیارد ریال، ارزش روز صندوق مختلط سپهر آتی ۴۸۸ میلیارد ریال و ارزش روز صندوق سهامی همیان ۷ هزار و ۸۰۴ میلیارد ریال است. بنابر اعلام شرکت، نرخ سود سپرده سال ۹۸ برابر ۲۰ درصد بوده و برای سال ۹۹ معادل ۱۸ درصد پیش‌بینی شده است.

همچنین میانگین نرخ تعهد اوراق در سال ۹۸ به دلیل انتشار اوراق دولتی برابر ۵ درصد بوده و برای سال ۹۹ برابر ۳ درصد پیش‌بینی شده است. میانگین نرخ بازارگردانی نیز در سال ۹۸ برابر ۴/ ۲ درصد بوده که برای امسال ۲ درصد پیش‌بینی شده است؛ بنابراین گزارش «وسپهر» اعلام کرد: اقدامات لازم برای واگذاری و فروش شرکت‌های تحقیق و گسترش صنایع معدنی پارس کانی، صنایع نیروگسترش کردستان، صنعتی فروکرم بافت، عمران و مسکن‌سازان خراسان جنوبی، عمران و مسکن‌سازان استان خوزستان و عمران و مسکن‌سازان استان بوشهر در دستور کار قرار دارد.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس اوراق بهادار شاخص بورس عرضه سهام سهام عدالت پتروشیمی گچساران صنایع پتروشیمی ارزش روز صندوق میلیارد ریال انرژی سپهر عرضه سهام خلیج فارس سهام شرکت پیش بینی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۲۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه