Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@15:42:43 GMT

آب زنید راه را بوی گلاب می‌رسد / رستم‌های زمانه‌ات را بشناس

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۲۶۷۸

آب زنید راه را بوی گلاب می‌رسد / رستم‌های زمانه‌ات را بشناس

‍‍‍‍‍‍

دریافت 7 MB

خبرگزاری مهر؛ مجله مهر _ مرضیه کیان: دیگر صدایتان از آن موقعی که ارتباطتان با نیروهای خودی قطع شد و در محاصره افتادید شنیده نشد. نمی دانم در آن سرمای جانکاه آبان ماه ۹۴ که به کربلای خان‌طومان رفتید، بافتنی که حاج خانم برایتان بافته بود را به تن داشتید و گرمای دستانشان را در آن سرمای سخت بر تن حس می‌کردید و گرم می‌شدید یا دستان سردتان آن لحظه که روح از پیکر پاکتان جدا می‌شد، در دستان گرم رفیق همرزتان بود و پر کشیدید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه حرف‌ها و خاطرات ساعت‌های پایانی را با خود بردید و کلی سوال بی‌جواب برای تمام آن‌هایی که چشم انتظارتان بودند و بچه‌هایی که از دور با بی‌سیم رصدتان کردند به جا گذاشتید.

۵ سال شد که چشم همسر و مادر و فرزندانتان به قاب عکس‌های خشک شد...

۵ سال شد که عطرتان را از پیراهنی که در کمد آویزان شده بوییدند و اشک ریختند و اشک و بغض و آه شدند...

نمی‌دانم آن لحظه که ته گودال خان‌طومان رفتید، کدام خاطراتتان را مرور کردید؟! نمی‌دانم لابلای بوی تلخ باروت و در میان خاک و خون چند بار شیرینی خاطرات عزیزانتان را مرور کردید و قربان صدقه قد و بالای پسر و دختر کوچکتان رفتید؟! نمی‌دانم در آن لحظه که میان دنیا و عروج قرار گرفتید چه دیدید که همه دلبستگی ها را در راه عشق و شهادت فدا کردید؟!

اما یک چیز اظهر من الشمس است و آن هم اینکه اگر پیکرتان را در خاک و خون غلطانیدید به خاطر این بود که باور داشتید نباید نخل زینبی خم گردد و آجری از حریمش کم شود؛ که اگر این اتفاق بیفتد و به حریم حضرت زینب (س) اهانت شود، داعشی‌های حیوان صفت جسارتشان زیاد می‌شود و به ناموس وطنتان بی حرمتی می‌کنند.

یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور...

حالا بعد از گذشت ۵ سال از میان شهدایی که تعدادشان نامعلوم است و خیلی هاشان برنگشته‌اند، پیکر ۸ تن از شهدای خان‌طومان تفحص شده؛ یوسف‌هایی که بعد از ۵ سال پیراهنشان رنگ خون است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

۸ شهید که بعد از سال‌ها غربت در سرزمین شام بلا که از سال ۶۱ هجری تا همین الان روضه‌هایش جگر سوز بوده است، به آغوش پر از مهر امام هشتم پناه آوردند. وداعی که شاید بنا بر شرایط کرونایی به ظاهر غریبانه باشد اما رزمایش مقتدرانه شعور را هم به نمایش گذاشت.

خبر به نتیجه رسیدن تفحص شهیدان والامقام رضا حاجی‌زاده، علی عابدینی، محمد بلباسی و حسن رجایی‌فر از استان مازندران، شهید زکریا شیری از استان قزوین، شهید مجید سلمانیان از استان البرز، شهید مهدی نظری از استان خوزستان و شهید محمود رادمهر نه تنها چشم و دل خانواده‌شان را روشن کرد، بلکه چشم و دل ایران را روشن کرد.

اگر حاج قاسم زنده بود از همه خوشحال‌تر بود. فرمانده کجایی که ببینی سربازانی که دغدغه پیکر مطهرشان را داشتی، برگشته‌اند و صد حیف که برای استقبالشان نیستی!

باباها می‌دانند چه زمانی برسند...

در روزی که همه فضای مجازی پر شده بود از "روز دختر مبارک" و عکس‌های پدرانی که در کنار کیک و گل، روی دخترانشان را می‌بوسیدند و چهره خندانشان داغِ نبود پدر را بر دل دختران شهدا سنگین می‌کرد، خبر برگشت شهدای مدافع حرم در کنار دخترانشان بهترین هدیه در این روز بود.

انگار همه باباها می‌دانند که چه موقع برسند، آن هم این مردانی که تمام وجودشان پر بود از مجاهدت و خدمت و مهربانی؛ و حتی خون پاکشان هم برای وطن عزت و اقتدار است.

از آن روزی که شهدایی چون بلباسی و شیری روی دخترشان را بوسیدند و عازم شدند، روزهای زیادی گذشته. در این سال‌ها فرزندانشان بیشتر از سنشان بزرگ شده‌اند و بسیاری حرف‌ها را به ناحق شنیده‌اند که اگر چه طعنه و زخم زبان است برای خانواده‌های مدافع حرم، اما حقیقت چیز دیگری است.

اینکه مدافعان حرم در مقابل مجاهدت‌ها و ایستادگی‌ها پول گرفتند و راهی این راه پر خطر شدند سال‌هاست که به ناحق شنیده می‌شود و دل خانواده‌هایشان را بیشتر به درد می‌آورد، اما در مقابل دیدن لحظات تنهایی و دلتنگی خانواده‌های این شهدا نمی‌توان باور کرد که هیچ پدری راضی شود در مقابل پول، فرزندش را در حالی تصور کند که به جای نوازش روی پدر، قاب عکسش را نوازش کند!

کد خبر 5046280 مرضیه کیان

منبع: مهر

کلیدواژه: خان طومان شهدای خان طومان شهدای مدافع حرم مدافعان حرم حضرت زینب ایران سوریه شهدا تفحص شهدا شهید علی عابدینی محمد بلباسی صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران ویروس کرونا اربعین حسینی اینفوگرافیک توییتر پوستر اربعین 99 امام حسین ع شهید آموزش مجازی شهدای مدافع حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به مناسبت ۸ اردیبهشت روز میمند خواستگاه گل محمدی - فارس

میمند شهری از توابع بخش میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس است. میمند اولین تولیدکننده بزرگ گلاب در ایران بوده است و در آن سالیانه بیش از ۱۰ هزار تن گلاب تولید می‌شود که ۶۰ درصد آن صادر می‌شود و سطح زیر کشت گل محمدی و نسترن در حدود ۲۱۰۰ هکتار است.میمند دارای آب و هوایی معتدل و نسبت به مناطق همجوار خنک‌تر باشد و حدود ۱۰۲ نوع گیاهی دارویی در میمند روییده و از آن‌ها عرق گرفته می‌شود و صنعت شیشه گری نیز در این شهر از اهمیت بالایی برخوردار است. به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3075427 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • تصاویر| گل و گلاب میمند
  • فیلم| برداشت گل محمدی در میمند فارس
  • (تصاویر) جشنواره گل و گلاب‌گیری میمند
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس
  • به مناسبت ۸ اردیبهشت روز میمند خواستگاه گل محمدی - فارس
  • (تصاویر) احیای سنت گلاب گیری حرم رضوی در باغ دولت‌آباد یزد
  • (ویدئو) زورخانه پهلوان رستم؛ بنایی کهن در تاریخ شهر مشهد
  • جشنواره‌ای با عطر و بوی گل محمدی
  • طبیعت بهاری کاشان، بهشتی در دل کویر