Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@01:20:45 GMT

رشد صدور مجوزهای موسیقی در سایه کرونا

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۳۱۲۱

رشد صدور مجوزهای موسیقی در سایه کرونا

دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آمار صدور مجوزها را در نیمه نخست امسال منتشر کرد؛ آماری که نشان می‌دهد در سایه کرونا تولید آلبوم و تک‌آهنگ کاهشی نداشته است.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار یک گزارش مشروح، آمار تولید و انتشار آلبوم و تک‌آهنگ‌های دارای مجوز در شش ماهه نخست سال ۹۹ را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است:

در شش ماهه نخست امسال یک هزار و ۶۹۵ تک آهنگ، ۱۳۵ اثر تصویری یا نماهنگ، ۱۵۹ آلبوم مجوز انتشار گرفتند. همچنین با توجه به عدم برگزاری اجراهای صحنه‌ای در شش ماه اول امسال به دلیل شیوع کرونا، در این مدت مجوز ۱۶ عنوان برنامه اجرای صحنه‌ای با ۳۰ اجرا از سوی دفتر موسیقی صادر شده است که این اجراها به‌صورت آنلاین برای علاقه‌مندان پخش شده است.

این آمار نشان می‌دهد که در موسیقی سنتی ۴۸ آلبوم و ۹۱ تک آهنگ، در موسیقی پاپ ۴۶ آلبوم و۱۲۱۲ تک آهنگ، در موسیقی کلاسیک ۱۴ آلبوم و ۳۹ تک آهنگ، در موسیقی نواحی ۱۰ آلبوم و ۵۳ تک آهنگ، در بخش تلفیقی ۳۹ آلبوم و ۲۹۲ تک آهنگ و در موسیقی کودک ۲ آلبوم و ۸ تک آهنگ مجوز انتشار را دریافت کرده‌اند که نشان می‌دهد با وجود فراوانی تک آهنگ‌ها در موسیقی پاپ، موسیقی سنتی از ساز و کار منسجمی برای انتشار آلبوم‌ها برخوردار بوده است.

در این میان ۳۸ مجوز برای انتشار کتاب صوتی هم صادر شده که کتاب «پرنده من» نوشته فریبا وفی شاخص‌ترین اثر در این حوزه است.

انتشار چند آلبوم مهم

در بخش پاپ در شش ماهه نخست سال، از میان آلبوم‌های پاپ که مجوز انتشار گرفته‌اند، می‌توان به آلبوم‌های «سیب هوس» به آهنگسازی و خوانندگی امیر عظیمی، «تک گویی» به آهنگسازی و خوانندگی سیروان خسروی، «آدمای شب زده» به آهنگسازی و خوانندگی کاوه یغمایی و «دوراهی» به آهنگسازی و خوانندگی امیر عباس گلاب اشاره کرد.

همچنین بیشترین مجوز را در بخش پاپ به ترتیب افشین آذری با یازده اثر، سینا سرلک با ۱۰ اثر و پدرام بهزادی‌فر با هفت اثر دریافت کرده‌اند که همه آن‌ها در قالب تک آهنگ بوده است.

در بخش سنتی از میان آثاری که مجوز انتشار گرفته‌اند باید به آلبوم‌های «آئینه» به خوانندگی و آهنگسازی «جواد طیرانی بطحائی»، «نهان» به خوانندگی حسین علیشاپور و آهنگسازی یاسمین رحمتی، «هم نفسی با خدا» به خوانندگی و آهنگسازی علیرضا فولادی و «با من بخوان» به خوانندگی علیرضا قربانی و آهنگسازی حسام ناصری اشاره کرد.

بیشترین مجوز را در بخش موسیقی سنتی در بخش تک آهنگ علی دهکردی با ۷ اثر و علیرضا گلبانگ با ۳ اثر دریافت کرده‌اند.

در بخش موسیقی کلاسیک از میان شاخص‌ترین آلبوم‌های منتشر شده می‌توان به آلبوم‌های «کنسرت بزرگداشت پرویز تناولی» به آهنگسازی کریستف رضایی، مازیار یونسی و پیمان یزدانیان، «مشتاق گل» به آهنگسازی هوشنگ کامکار و «نوروز آئینه» به آهنگسازی فردین خلعتبری اشاره کرد.

در بخش موسیقی تلفیقی نیز می‌توان به آلبوم‌ها و تک آهنگ‌هایی چون «از روزهای نبودن» به خوانندگی سالار عقیلی و آهنگسازی هومن دهلوی، «ایستگاه» به خوانندگی امید نعمتی و آهنگسازی مهیار علیزاده، «آغوشی خیالی» به خوانندگی علی یاری و حسین (ایرج) خواجه امیری اشاره کرد.

رشد تولید در موسیقی پاپ نسبت به سال ۱۳۹۸

در بخش دیگری از گزارش دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است: طی شش ماه اول سال ۱۳۹۸ یک هزار و ۷۸ تک آهنگ، ۱۲۷ نماهنگ، ۱۶۱ آلبوم و ۲۷۰ عنوان اجرای صحنه‌ای از دفتر موسیقی مجوز گرفته بود.

در شش ماهه نخست سال گذشته، در بخش آلبوم‌ها پاپ ۳۰، سنتی ۶۰، کلاسیک ۹ محلی ۱۹ و تلفیقی ۴۳ اثر تولید شده‌اند که در بخش پاپ رشد بیشتری در سال جاری مشاهده می‌شود.

در تولید تک آهنگ در همین بازه زمانی در سال گذشته تعداد پاپ ۷۶۵، سنتی ۶۴، کلاسیک ۱۸، محلی ۲۷ و تلفیقی ۲۰۴ اثر تولید شده‌اند که در همه بخش‌ها افزایش دیده می‌شود.

آمار و عناوین مجوزهای صادر شده دفتر موسیقی برای آلبوم، تک آهنگ، اثر تصویری (نماهنگ) و اجرای صحنه‌ای در شش ماهه نخست سال ۹۹ در سایت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده است.

کد خبر 449473

منبع: ایمنا

کلیدواژه: موسیقی موسیقی سنتی موسیقی پاپ هنرمندان موسیقی آلبوم موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آهنگسازی و خوانندگی شش ماهه نخست سال مجوز انتشار دفتر موسیقی آلبوم ها تک آهنگ صحنه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۳۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوزهای کاغذی ممنوع شد

رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: طبق دستورالعملی که صادر‌ شده تمامی مجوزهای کاغذی جمع‌آوری و از این پس مجوزها به صورت الکترونیکی صادر می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سیدامیر سیاح ظهر امروز در نشست اخذ شناسه یکتا برای پروانه‌های کسب و کار که در سالن جلسات اداره کل اموراقتصادی و دارایی استان البرز برگزار شد، با بیان اینکه بیش از 2 میلیون پروانه کاغذی کسب و کار در کشور وجود دارد که همه آنها می بایست تبدیل به پروانه های الکترونیکی شوند، اظهار داشت: ‌این تعداد از پروانه‌های کاغذی کسب و کار می‌بایست تا 25 اردیبهشت ماه جاری تمام آنها الکترونیکی و دارای شناسه یکتا شود.

وی افزود: از 26 اردیبهشت ماه جاری عدم توجه به این مهم به منزله فعالیت کسب وکار بدون مجوز است که براساس قانون در تلاش هستیم تا اقدامات موثر داشته باشیم.

سیاح تصریح کرد: تاکنون تعداد مجوزهای الکترونیکی و تعداد شناسه یکتا به 400 هزار فقره رسیده و روند شناسه یکتا توسط دستگاه های مختلف  با توجه به هشدارهایی که صادر شده رو به رشد است.

وی افزود: استان‌های پیشتاز در این بخش همچنان لرستان، گیلان،  همدان و خراسان جنوبی هستند و گلستان، بوشهر و ایلام در این بخش ضعیف عمل می‌کنند.

رئیس مرکز کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی  بیان کرد: اردبیل، قم، کهگیلویه و بویراحمد، تهران، زنجان و البرز در  تلاش برای  بالا بردن رتبه خود در صدور مجوز‌های الکترونیکی و شناسه یکتا  هستند.

سیاح بیان کرد: سازمان ملی استاندارد، انرژی اتمی، وزارت ورزش و جوانان، نظام پزشکی، وزارت نفت، نظام مهندسی کشاورزی و نظام دامپزشکی از جمله دستگاه‌هایی هستند که در این بخش همکاری خوبی داشته و اقدام به صدور مجوز الکترونیکی و شناسه یکتا کرده‌اند.

وی افزود: طبق دستورالعملی که صادر‌ه‌‌د تمامی مجوزهای کاغذی جمع‌آوری و از این پس  مجوزها به صورت الکترونیکی صادر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لرستان صدر جدول؛ تعداد مجوزهای تبدیل شده از ۴۲۷ هزار گذشت
  • حذف کسب وکارهای غیرقانونی از گردونه رقابت با مجوز الکترونیکی
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • چرا دانلود غیرقانونی آهنگ را دوست داریم؟
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • صدور مجوزهای کاغذی ممنوع شد
  • گلستان در قعر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا
  • تحول بی نظیر موسیقی مدرن با آلبوم جدید مُجال
  • ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی
  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است