Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@08:11:41 GMT

تازه‌ترین عناوین و مطالب رسانه‌های البرز

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۳۸۶۵

تازه‌ترین عناوین و مطالب رسانه‌های البرز

روزنامه پیام آشنا مهمترین تیتر شماره ۱۷۰۹ خود را به اظهارات مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت البرز اختصاص داد و نوشت: ارزش سهام عدالت در بورس تا سال آینده چشمگیر می‌شود.

یک شهید البرزی در میان شهدای مدافع حرم خانطومان، ساوجبلاغ در چنگال زمین‌خواران، درخواست دورکاری و تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر در انتظار ستاد ملی کرونا، «رویکرد محله محوری؛ کلید جلب مشارکت مردم در کرج» و معرفی ۴۳ واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات در البرز نیز از جمله مهمترین عناوین صفحه نخست این روزنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه در سرمقاله خود نیز مطلبی با عنوان «تخریب روابط ایران و چین با آدرس غلط FATF» منتشر کرد.

روزنامه پیام سپیدار مهمترین تیتر شماره ۱۵۲۳ خود را به اظهارات استاندار البرز اختصاص داد و نوشت: شیوع کرونا در البرز از پیک اول و دوم بدتر است. 

کسری ۴۷ هزار تنی تولید گوشت مرغ در البرز، هیچ شرکتی حاضر به اجرای روکش آسفالت محور ورامین چرمشهر نیست، سرانه‌های ورزشی در البرز نیازمند ارتقاست، شناسایی ۳۰۰ نقطه حادثه‌خیز در البرز و هر سال یک متر مربع به فضای سبز کلانشهر کرج اضافه شده است نیز از جمله عناوین مهم صفحه نخست این روزنامه است. 

این روزنامه در بخش اخبار برگزیده عناوینی از جمله متولی نرخ‌گذاری و نظارت بر فعالیت پارکینگ‌های عمومی کرج مشخص نیست!، چرا حال درختان ماهان کرج خوب نیست؟ و سه هزار و ۷۰۰ خانوار روستایی ساوجبلاغ فاقد بیمه هستند منتشر کرد.

همچنین روزنامه سپهر ایرانیان در مهمترین تیتر صفحه نخست شماره ۸۸۱ خود نوشت: مدیریت پایانه‌های مرزی به وزارت راه محول شد.

رکوردشکنی قیمت سکه و دلار در بازار، شکسته‌شدن رکورد فوت روزانه با جان باختن ۲۵۱ بیمار، نگرانی از ازدواج سالانه ۳۰ هزار دختر زیر ۱۴ سال و می‌توانید سالی یک خودرو بخرید اما تا ۲ سال امکان فروش ندارید نیز از جمله عناوین مهم صفحه نخست این روزنامه است.

خبرگزاری ایسنا در گفت و گویی با عنوان «برخورد منابع طبیعی با چرای غیرمجاز دام در مراتع البرز» به نقل از فرمانده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری البرز نوشت: از ابتدای سال تا کنون ۱۳ هزار و ۳۰۷ مورد دام غیر مجاز از مراتع و عرصه‌های طبیعی استان اخراج شده است.

سرهنگ فرامرز نیکزاد با اشاره به پیگیری جهت جلوگیری از چرای دام‌های غیر مجاز در مراتع استان اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون ۳۹ فقره تخلف دامی از سوی بازرسان این یگان تنظیم و به مراجع قضای ارجاع داده شده است.

وی ادامه داد: البته در بسیاری مواردی که بازرسان با چرای دام‌های غیرمجاز مواجه می‌شوند، مستقیماً دام‌ها را اخراج می‌کنند و کار به تشکیل پرونده نمی‌کشد.

وی تاکید کرد: از ابتدای سال تا کنون ۱۳ هزار و ۳۰۷ مورد دام غیر مجاز از مراتع و عرصه‌های طبیعی استان اخراج شده است.

سرهنگ نیکزاد در پاسخ به اینکه پراکندگی دام‌های غیرمجاز بیشتر در مراتع کدام مناطق دیده می‌شود، گفت: بیشتر در مراتع طالقان و جاده چالوس شاهد چرای دام‌های غیر مجاز هستیم.

وی توضیح داد: با توجه به اینکه به فصل سرما نزدیک می‌شویم دامداران دام‌های خود را اغلب در آغل‌ها نگه داری می‌کنند و کمتر شاهد حضور آنها در مراتع استان هستیم.

فرمانده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری البرز گفت: از مردم درخواست می شود در صورت مشاهده چرای دام‌های غیرمجاز در مراتع استان مراتب را با ۱۵۰۴ و یا ۱۳۹ در میان بگذارند تا نیروهای یگان به منطقه اعزام شوند.

وی در پاسخ به اینکه بازه زمانی رسیدگی به گزارش‌های مردمی چقدر است، افزود: رسیدگی به گزارش‌های مردمی بر اساس اولویت موارد پیش آمده صورت می‌گیرد ولی مردم مطمئن باشند مواردی که گزارش می کنند رسیدگی می‌شود.

خبرگزاری فارس در گفت و گویی با عنوان «توزیع گاز مایع پنج برابر نیاز واقعی استان البرز/ مراکز غیرمجاز عامل طولانی شدن صف است» به نقل از مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی استان البرز نوشت: هیچ محدودیتی برای توزیع سیلندر گاز مایع در استان وجود ندارد و قیمت های گزاف مربوط به مراکز غیرمجاز است.

مجتبی دلبری با اشاره به آغاز طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع و ثبت نام اینترنتی برای دریافت نفت سفید، نفت گاز و گازمایع در سامانه تجارت آسان از ۱۵شهریور ماه در سراسر کشور، اظهار کرد:  تمام شهروندانی که فاقد گاز شهری هستند و با تایید شرکت گاز در محدوده شبکه گاز شهری واقع نشده اند، باید در سامانه تجارت آسان ثبت نام کنند و با اعلام شماره کارت بانکی،  سهمیه نفت سفید، نفت گاز و گاز مایع در کارت بانکی آنها شارژ می‌شود.

وی افزود: قیمت هر سیلندر گاز طبق مصوبه سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان،  ۹۷۰۰ تومان  است که با این قیمت  باید تحویل مصرف کننده شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان اینکه نظارت بر توزیع سیلندر گاز در تاسیسات و مراکز مجاز توزیع انجام می شود؛ گفت:  قیمت های غیرمتعارف سیلندر گاز مربوط به  عوامل غیرمجاز خارج از شبکه توزیع است که  هدف از  اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع، حذف عاملین غیرمجاز، دسترسی مصرف کننده واقعی به گاز مایع، به میزان نیاز واقعی است.

دلبری افزود: شهروندان می تواند هرگونه شکایت در خصوص گاز مایع را از طریق شماره  ۰۹۶۲۷ تلفن گویای شبانه روزی وزارت نفت، یا شماره ۳۲۵۴۲۵۱۷ مربوط به پاسخگویی به شکایات  منطقه البرز  اطلاع رسانی کنند و یا از طریق شماره ۳۲۵۴۲۵۱۷ با روابط عمومی شرکت نفت استان البرز تماس بگیرند.

دلبری با بیان اینکه چهار شرکت توزیع کننده مجاز  سیلندر گاز مایع در استان البرز وجود دارد؛ گفت: شرکت پرسی ایران گاز در محمدشهر، خیابان زیبادشت، خیابان صنعت قرار دارد. شرکت بوتان در محمدشهر، خیابان بسیج واقع است. شرکت فرگاز در جاده ملارد،  خیابان ندامتگاه شهیدکچویی، خیابان فرگاز است و شرکت مهرگاز در جاده قدیم هشتگرد، روبروی سه راه سهیلیه،  خیابان مهرگاز قرار دارد که موجودی  این مراکز مجاز روزانه  کمتر از ۲۰ تن  نیست  و هیچ  محدودیتی برای توزیع ندارند و حتی یک یا دو  سیلندر نیز ارائه می کنند.

وی با تشریح مزایای اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع، بیان کرد: برای شهروندانی که از طریق ثبت نام در سامانه، سهمیه گاز در کارت بانکی آنها شارژ شده است؛ در زمان دریافت سیلندر گاز،  علاوه بر اینکه تراکنش بانکی  فاکتور محسوب می شود ، عامل توزیع نمی تواند بیش از قیمت مصوب دریافت کند  و یا به ارائه کمتر از میزان سهمیه، اقدام کند.

مدیرعامل شرکت گاز استان البرز در بخش دیگری علت صف‌های کیلومتری سیلندر گاز و قیمت‌های غیرمتعارف آن، را تحویل گاز به خودرو ها و مراکز غیرمجاز اعلام کرد و ادامه داد:  با توجه  به ملاحظات و شرایط فعلی جامعه، از توزیع این موارد، کمتر  ممانعت کردیم.

وی با بیان اینکه ۱۰ هزار مصرف کننده فاقد گاز شهری در استان وجود دارد، گفت:  با توجه به این تعداد، چهار کپسول ۱۱ کیلویی برای هر خانوار و ماهیانه ۴۴۰ تن گاز مایع،  نیاز واقعی استان است؛  در حالیکه شرکت نفت در ماه گذشته ۲ هزار و ۲۰۰ تن گاز مایع  و بیش از پنج برابر  نیاز واقعی استان توزیع کرده است.

از مجموع ۱۸۱ رسانه‌ دارای مجوز که دفتر مرکزی آنها در استان البرز واقع شده، ۹۷ رسانه شامل هفت روزنامه، ۱۶ هفته‌نامه، پنج دوهفته نامه، ۲۵ ماهنامه، پنج  دوماهنامه، ۳۴ فصلنامه و چهار دوفصلنامه به صورت چاپی منتشر می‌شود.

استان البرز همچنین دارای ۶۶ پایگاه خبری الکترونیک - برخط است و سه  هفته نامه، ۶ ماهنامه، هفت فصلنامه و یک مورد ۲فصلنامه و یک مورد سالنامه الکترونیک - غیربرخط نیز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز فعالیت دارند.

برچسب‌ها البرز مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز البرز مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز اخبار کنکور چرای دام های غیر نیاز واقعی مدیرعامل شرکت استان البرز سیلندر گاز صفحه نخست گاز مایع غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۳۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امید تازه در پروژه ۱۰ساله لرستان/ برج‌های دوقلو احیا می‌شود؟

با ورود جدی استاندار جدید لرستان به مسئله بلاتکلیفی برج‌های دوقلو می‌توان امیدوار به تعیین‌تکلیف این ابرپروژه شهری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، اوایل سال 1393 بود که ساخت برج‌های دوقلوی خرم‌آباد به‌عنوان یک ابرپروژه عمرانی در زمینی به‌مساحت 17هزار مترمربع در بهترین نقطه شهر خرم‌آباد با مشارکت 25 درصدی شهرداری و 75 درصدی سرمایه‌گذار آغاز و بنا شد 36 ماهه احداث شود.

این طرح که در 30 طبقه بنا بود تحول بزرگی در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مرکز لرستان ایجاد کند نه‌تنها در بازه زمانی مقرر به بهره‌برداری نرسید بلکه با گذشت 10 سال تنها 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

برج‌های دوقلوی خرم‌آباد سال‌ها است که یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم مرکز لرستان است که به‌همین علت خبرگزاری تسنیم در گزارش‌های متعددی به وضعیت نامعلوم و پر از ابهام این ابَرپروژه مرکز این استان نیز پرداخته‌است.

بعد از انتشار آخرین گزارش خبرگزاری تسنیم با عنوان«سرنوشت برج‌های دوقلو خرم‌آباد در هاله‌ای از ابهام/ مقصر زمین‌گیر شدن ابر پروژه مرکز لرستان کیست؟» که بازتاب زیادی داشت نماینده ولی‌فقیه در لرستان نیز در چند مرحله در خطبه‌های نمازجمعه خرم‌آباد از وضعیت موجود برج‌های دوقلو انتقاد کرد.

حسین زاهدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذار این پروژه، در هفتم تیرماه سال گذشته داشتن حکم قانونی را درباره ادامه روند برج‌های دوقلو ضروری دانست.

ساخت 30 طبقه توجیه فنی ندارد

زاهدی گفت: از دغدغه به‌حق مردم که ناشی از بلاتکلیفی، توقف پروژه و نگرانی‌های مربوط به استقرار تجهیزات و ماشین‌آلات در محل کارگاه ساختمانی است، اطلاع دارم.

وی افزود: در طول دوران تصدی مدیریت در گروه معین کوثر تمام تلاش و توان خود را معطوف رفع این مشکل‌ها کرده‌ام، اما بدون همکاری مسئولان استانی برون‌رفت از این معضل غیرممکن است.

مدیرعامل گروه معین کوثر عنوان کرد: لازمه هر پروژه ساختمانی موفق این است که مطالعات امکان‌سنجی دقیقی برای برآورد اقتصادی و سودآوری پروژه و همچنین مطالعه بافت اجتماعی ـ فرهنگی منطقه برای تدوین پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی متناسب با نیاز مردم و الزامات محیطی انجام شود.

وی بیان کرد: پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی در زمان تصویب طرح برج‌های دوقلو نادیده گرفته شده‌است و چون این طرح در مدت مشخص به پایان نرسیده‌است، لذا تحلیل‌های اقتصادی آن نیز در شرایط کنونی اقتصاد جامعه نیازمند بازنگری است.

زاهدی گفت: وقتی به سوابق پروژه برج‌های دوقلوی خرم‌آباد قبل از ورود گروه معین کوثر نگاه می‌کنیم و روند تولد پروژه از ابتدای طرح تا اجرا را نیز رصد می‌کنیم متوجه نحوه شکل‌گیری بی‌ضابطه و بدون پشتوانه کارشناسی آن می‌شویم.

مدیرعامل گروه معین کوثر با اشاره به تغییرات در افزایش طبقات برج‌های دوقلوی خرم‌آباد تصریح کرد: یک پروژه 11 طبقه‌ای را به 19 طبقه و سپس به 30 طبقه مسکونی تبدیل کرده‌اند؛ براساس چه تحلیل و منطقی مدیران وقت تصمیم به ساخت دو برج 30 طبقه گرفته‌اند برای ما مبهم است.

وی بیان کرد: مسائل زیرساختی از جمله تأمین برق و همچنین تعریض خیابان‌های منتهی به مجتمع برای کنترل بار ترافیکی ناشی از تردد ساکنان بیش از 300 واحد مسکونی هنوز هم تعیین‌تکلیف نشده‌است.

مدیرعامل گروه معین کوثر با بیان اینکه قیمت تمام‌شده هر متر مربع مسکونی در برج با توجه به مشاعات و امکانات ویژه بسیار بالاتر از متوسط قیمت منطقه است، افزود: همین موضوع قیمت‌گذاری مسکن را متأثر خواهد کرد و باعث افزایش قیمت و فشار به اقشار کم‌درآمد خواهد شد

وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت زمین در برج‌های دوقلوی خرم‌آباد شاید سودآور باشد، اما متناقض با رسالت و سیاست سازمان بالادستی ما است؛ ما به‌دنبال سود معقول هستیم و قصدمان سوداگری نیست.

زاهدی بیان کرد: برخی مسئولان شهرداری ما را متهم به عدم ایفای تعهدات قراردادی می‌کنند، این در حالی است که بر اساس اسناد مالی موجود تا سال 1397 حدود 120 میلیارد تومان توسط گروه معین کوثر در این پروژه هزینه‌شده و برج‌های دوقلو از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار بوده‌‌است.

 

خودداری شهرداری خرم‌آباد از ارائه راهکار

مدیرعامل گروه معین کوثر ابراز کرد: در مرحله‌ای که شهرداری باید نسبت به انجام تعهد خود مبنی‌بر انتقال یک دانگ از عرصه به‌نام گروه معین کوثر اقدام می‌کرد، این موضوع علی‌رغم پیگیری فراوان محقق ‌نشده‌است و سرمنشاء اختلافات بعدی شده‌‌است.

زاهدی با بیان اینکه چندین راهکار برای برون‌رفت از وضع موجود به شهرداری پیشنهاد داده‌ایم، گفت: زمانی که شهرداری از انتقال یک دانگ از عرصه به‌نام گروه معین کوثر خودداری کرد به‌دلیل جلوگیری از تحمیل زیان بیشتر خواستار حل‌وفصل مشکل به روش‌های مختلف شدیم که پاسخ شفافی از سوی شهرداری در رابطه با هیچ‌یک از راهکارهای پیشنهادی دریافت نکردیم.

مدیرعامل گروه معین کوثر ابراز کرد: ما ابتدا خواستار بازنگری طرح توجیه اقتصادی و کاهش طبقات بر مبنای مطالعات جدید شدیم که بی‌پاسخ ماند، سپس پیشنهاد یافتن سرمایه‌گذار جدید و جایگزینی را ارائه کردیم که آن هم بی‌نتیجه ماند.

وی افزود: به نظر می‌رسد شهرداری و شورای شهر خرم‌آباد با پافشاری بر احداث برج‌های 30 طبقه، تمایلی به تغییر نگرش غلط و اصلاح تصمیم اشتباه مدیران پیشین را ندارند.

جلسه‌ای در بهمن‌ماه سال 1401 با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، استاندار لرستان، شهردار خرم‌آباد، نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شواری اسلامی، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر و مدیرعامل گروه معین کوثر برگزار شد.

توقف ساخت برج‌های دوقلوی خرم‌آباد

بر اساس توافقات در این جلسه مقرر شد با تشکیل هیئت کارشناسی نسبت به ارزش‌گذاری برج‌های دوقلو اقدام شود و قدرالسهم گروه معین کوثر به‌صورت نقد یا تهاتر با املاک دیگر توسط شهرداری تملک گردد.

مدیرعامل گروه معین کوثر اعلام کرد: ما خواهان اجرای تصمیمات اتخاذشده در این جلسه هستیم، اما تاکنون به‌علت عدم همکاری مناسب شهرداری خرم‌آباد برای تشکیل هیئت کارشناسی این امر اجرایی نشده‌است و گویی سردرگمی و بلاتکلیفی گروه معین کوثر در لرستان تمام‌نشدنی است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذار برج‌های دوقلوی خرم‌آباد در حالی از نداشتن پیوست فرهنگی این طرح خبر داده بود که قرار بود این پروژه در قلب خرم‌آباد روزانه پذیرای هزاران نفر باشند، اما سرنوشت برج‌های دوقلوی خرم‌آباد کماکان در هاله‌ای از ابهام باقی ماند تا این بار مدیرعامل هلدینگ معین کوثر در آخرین مصاحبه خود انصراف این هلدینگ را از ادامه‌کار با برج‌های دوقلو برای همیشه اعلام کند.

زاهدی یکی از چالش‌های پیش روی هلدینگ معین کوثر را پروژه‌های نیمه‌تمام و بلاتکلیف در استان‌های کم‌برخوردار خواند و گفت: ما در حدود دو سال گذشته به‌غیر از جلسات حضوری تهران به‌تنهایی 11 سفر به لرستان داشتیم تا بتوانیم به یک زبان مشترک با مسئولان و شهرداری خرم‌آباد برای پروژه برج‌های دوقلو برسیم.

وی افزود: با رایزنی‌های انجام‌شده توانستیم این پروژه را در اختیار شهرداری خرم‌آباد بگذاریم تا 50 درصد عواید حاصل از این کار را صرف پروژه‌های سودده در لرستان کنیم.

عدم همکاری معین کوثر توهین به مردم است

صحبت های مدیرعامل معین کوثر منجر به واکنش مجید دریکوند عضو شورای اسلامی خرم‌آباد  شد، وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: موضوع برج‌های دوقلوی این شهر به یک موضوع فرسایشی تبدیل شده‌‌است.

وی با بیان اینکه ما جلسات متعددی را با مدیرعامل شرکت معین کوثر به‌عنوان پیمانکار پروژه برگزار کرده‌ایم و خواهان اتمام پروژه و یا جبران هزینه‌ها و ضررها شده‌ایم، افزود: این شرکت به‌بهانه تغییر سیاست‌ها از ادامه‌کار صرف‌نظر کرده‌است.

عضو شورای اسلامی خرم‌آباد با تأکید به اینکه انتظارات غیرمعقول شرکت معین کوثر باعث تضرر مردم به‌عنوان صاحب اصلی این پروژه می‌شد‌، عنوان کرد: همین امر باعث واکنش نماینده ولی‌فقیه در لرستان نسبت به این قضیه شد و او به‌طور صریح اعلام کرد که پیمانکار باید کار را انجام دهد .

وی با بیان اینکه قانون عطف به ماسبق نمی‌شود، بیان کرد: شرکت معین کوثر عدم ادامه فعالیت خود در برج‌های دوقلو را به تغییر سیاست‌های این شرکت در ساخت‌وساز مرتبط می‌کند و این اقدام پذیرفته نیست، چون پیمان میان معین کوثر و شهرداری مربوط به قبل از تغییر این سیاست‌هاست.

دریکوند گفت: عدم همکاری شرکت معین کوثر نوعی توهین به مردم خرم‌آباد است و این شرکت باید اشتباهات خود را بپذیرد و از مردم برای مشکلات پیش‌آمده عذرخواهی کند.

فرافکنی شرکت معین کوثر

عضو شورای اسلامی خرم‌آباد با اشاره به ادعای شرکت معین کوثر برای هزینه‌کردن سرمایه موجود در لرستان تصریح کرد: این شرکت وقتی قدم اول را نتوانسته‌است محکم بردارد چگونه قول برای سرمایه‌گذاری‌های بعدی می‌دهد؟

دریکوند با بیان اینکه ما باید بپذیریم که کار شهرداری خرم‌آباد با شرکت معین کوثر تمام شده‌‌است، اما باید بر روی نحوه اتمام کار به تفاهم برسیم، گفت: نمی‌توانیم انکار کنیم که نقش استاندار لرستان در این قضیه بسیار پررنگ است و او می‌تواند از بنیاد شهید کشور تعیین‌تکلیف این مشکل را خواستار شود.

وی با گلایه از اظهارات مدیرعامل شرکت معین کوثر به اعضای شورای شهر خرم‌آباد افزود: آقای زاهدی در مصاحبه اخیر خود شورای شهر را متهم به کوتاهی کرده بود در‌حالی‌که آن‌ها در تلاش برای تأمین منافع شرکت خود هستند.

احتمال بروز حادثه در پروژه برج‌های دوقلو

سعید رازانی رئیس سازمان بازرسی لرستان، نیز به تسنیم گفت: یک اختلاف حقوقی بین شرکت معین کوثر و شهرداری خرم‌آباد برای برج‌های دوقلو وجود دارد که باعث شده‌‌است روند ساخت این برج‌ها متوقف شود.

وی درباره جرثقیل‌های غول‌پیکری که برای ساخت این برج‌ها مستقر شده‌ است، افزود: مکاتبات بی‌شماری بین شهرداری، دادسرا و شرکت معین کوثر انجام شده‌است که هر کدام از آن‌ها جمع‌آوری این جرثقیل‌ها را وظیفه دیگری می‌داند که امیدواریم هم در تعیین‌تکلیف بنا و هم در مورد جرثقیل‌ها به نتیجه مطلوب برسیم.

رئیس سازمان بازرسی لرستان با بیان اینکه چنانچه در اثر سقوط جرثقیل‌های برج‌های دوقلوی خرم‌آباد حادثه‌ای برای شهروندان رخ دهد برخورد جدی لازم با متخلفان انجام می‌شود، عنوان کرد: مراجع لازم باید هرچه سریع‌تر پیگیری‌های لازم را داشته باشند تا این وضعیت خاتمه یابد.

برج‌های دوقلوی خرم‌آباد که قرار بود تحول بزرگی در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی مرکز لرستان ایجاد کند، پس از گذشت 10 سال همچنان بلاتکلیف مانده‌است.

ورود جدی ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، به مسئله طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام این استان و بازدید از آخرین روند آن‌ها می‌تواند نویدبخش راه‌اندازی مجدد عملیات اجرایی این طرح نیمه‌تمام شهری باشد.

استاندار لرستان امروز در بازدید از این پروژه بیان کرد: پروژه  برج دوقلو از جمله پروژه‌هایی است که مطالبه عمومی مردم است و حدود 10 سال است کلنگ‌زنی شده‌است، اما در حال حاضر تعطیل است.

وی افزود: این پروژه صاحبان متعددی دارد، بخشی مربوط به شهرداری و بخشی دیگر مربوط به بنیاد شهید است و بر اساس گزارش‌ها زمینه آغاز به فعالیت این پروژه شروع شده‌است.

استاندار لرستان بیان کرد: طی هفته‌های آینده با همه کسانی که دست‌اندرکار برج‌های دوقلوی خرم‌آباد بودند جلسه نهایی داشته باشیم تا در این رابطه تصمیم‌گیری شود.

گزارش پگاه دالوند

فیلم رضا قبادی

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز
  • امید تازه در پروژه ۱۰ساله لرستان/ برج‌های دوقلو احیا می‌شود؟
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • برخی به دنبال فراموش شدن امام خمینی(ره) هستند
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • بازگشت ۲۲ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال در استان البرز
  • مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران؛ امشب
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل