Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز پژوهش های مجلس با بیان اینکه مجلس طراز انقلاب از اصلی ترین عناصر دولت اسلامی در فرآیند پنج گانه تحقق تمدن نوین اسلامی است، گفت: از اصلی ترین مشکلات مجلس که موجب اخلال در کارها می شود، تداخل مأموریت های محلی با مأموریت های ملی است.

به گزارش ایسنا، دبیر و اعضای دبیرخانه جشنواره شهید مدرس با رییس مرکز پژوهش‌های مجلس دیدار و گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار علیرضا زاکانی ضمن پیشنهاد چهار مأموریت برای جشنواره شهید مدرس، مهم‌ترین رسالت این جشنواره را شناخت مدل نمایندگی آیت الله مدرس و تبیین نقش و جایگاه مجلس بر اساس نگاه امامین انقلاب دانست.

زاکانی نخستین مأموریت جشنواره شهید مدرس را «تبیین جایگاه مجلس نسبت به مجلس» عنوان کرد و گفت: «از اصلی‌ترین مشکلات مجلس که موجب اخلال در کارها می‌شود، تداخل مأموریت‌های محلی با مأموریت‌های ملی است. نمایندگان مجلس گاهی مسئولیتی را بر عهده می‌گیرند یا از آن‌ها مطالبه می‌شود که در واقع کار پارلمان‌ها و شوراهای محلی است فلذا جشنواره شهید مدرس می‌تواند در گام نخست تبیین جایگاه مجلس،‌ تغییر نگاه جامعه به نمایندگی و همچنین نگاه نماینده به نمایندگی را دنبال کند.»

رئیس مرکز پژوهش‌ها دومین مأموریت جشنوار شهید مدرس را «تبیین جایگاه مجلس نسبت با سایر قوا» را پیشنهاد کرد و در شرح آن گفت: «مجلس می‌تواند یک برادر بزرگتر و یک یار برای سایر قوا به‌ویژه قوه مجریه باشد. این برادری از جهت تعیین تکلیف و نظارت و از سوی دیگر تعامل، همکاری و دوستی متقابل است که موجب بهبود عملکرد قوا و تسریع در حل مشکلات خواهد شد. و از این نظر جشنواره شهید مدرس می‌تواند در احصاء شاخصه‌های چنین مجلسی و شناساندن عرض و طول آن به نمایندگان موثر واقع شود.»

زاکانی از سومین مأموریت پیشنهادی جشنواره شهید مدرس تحت عنوان «تببین نسبت مجلس با متن جامعه و مردم» یاد کرد و گفت: «در تبیین جایگاه مجلس در نسبت با متن جامعه، به‌ویژه بایستی بر روی چگونگی اتکاء به نخبگان و فرهیختگان جامعه وقت گذاشت که اگر این اتفاق رخ دهد تکیه‌گاهی کارآمد برای مجلس خواهد بود.»

وی آخرین مأموریت پیشنهادی جشنواره را تبیین «جایگاه مجلس در نسبت با رهبری جامعه» عنوان کرد و توضیح داد: « نمایندگان مجلس باید بتوانند ریل‌گذاری‌ای درست بر مبنای سیاست‌های کلان رهبر معظم انقلاب داشته باشند. و جشنواره شهید مدرس می‌تواند بر روی شاخصه‌های چنین مجلسی متمرکز شود و آن را بسط دهد.»

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان عنوان کرد: «نباید در این جشنواره تعجیل کرد بلکه بایستی با صبر و حوصله مختصات چنین مجلسی را نسبت به چهار سطحی که عنوان شد، احصاء کرد و سپس این شاخصه‌ها را به گفتمان حاکم تبدیل کرد و در مرحله آخر تلاش داشت که نمایندگان آن‌‎ها را باورد کرده و در قالب آن‌ها ایفای نقش کنند.»

همچنین در ابتدای این نشست مهدی شایسته، دبیر جشنواره شهید مدرس، در خصوص رسالت اصلی جشنواره شهید مدرس و تغییرات ایجاد شده در روند سالیان گذشته، گفت: «در این دور از جشنواره شهید مدرس، بر خلاف سال‌های گذشته به دنبال معرفی شخص نیستیم بلکه می‌خواهیم شاخص‌های نماینده طراز انقلاب را احصا کنیم تا هر کدام از نمایندگان بتوانند بر اساس آن شاخصه‌ها خودسنجی کنند.»

وی همچنین توضیح داد: «مجلس طراز انقلاب از اصلی‌ترین عناصر دولت اسلامی در فرآیند پنج‌گانه تحقق تمدن نوین اسلامی است و ما تلاش خواهیم کرد در سطح گفتمانی، گفتمان مجلس طراز انقلاب احصاء، برجسته و هم‌گیر شود.»

وی همچنین بخشی از برنامه‌های این جشنواره را ناظر به «کارکنان مجلس» و بخشی دیگر را ناظر به «بدنه مردمی و نخبگان کشوری» دانست و توضیح داد: «در بخش ناظر به کارمندان به دنبال همسو ساختن کارمندان مجلس شورای اسلامی با شعارها و رویکردهای مجلس طراز انقلاب هستیم و در بخش نخبگان کشوری هدف گردآوری راه‌حل‌های مردمی برای اصلاح و بهبود عملکرد مجلس است.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهید مدرس مركز پژوهش هاي مجلس علیرضا زاکانی جشنواره شهید مدرس تبیین جایگاه مجلس مجلس طراز انقلاب مرکز پژوهش ها اصلی ترین شاخصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۴۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی پارسا عصر دوشنبه در همایش رسانه ای روایان پیشرفت که با همت بسیج رسانه و بسیج کارگری سپاه قدس گیلان در یکی از کارخانجات استان برگزار شد، اظهار کرد: کارگران چراغ راه توسعه و پیشرفت کشور هستند و با وجود تلاش این عزیزان است که تولید جان گرفته است.

رییس سازمان بسیج رسانه گیلان با استناد از بیانات مقام معظم رهبری در حوزه روایتگری دستاوردهای انقلاب اسلامی اضافه کرد: روایت اول فرصت جولان رسانه ای دشمن را می گیرد و عرصه را برای روایت سازی ها شبهه انگیز تنگ می کند.

پارسا با اشاره به نقش محوری رسانه ها در جهاد تبیین بیان کرد: تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی سرلوحه کار رسانه ها قرار گیرد.

وی با اشاره به سیاه نمایی و القای یاس و ناامیدی در جامعه از سوی دشمن افزود: امیدافزایی همراه با مطالبه گری درست و به هنگام از جامعه رسانه ای و خبرنگاران دور از انتظار نیست.

رییس سازمان بسیج رسانه گیلان با بیان اینکه رسانه ها برای تبیین دستاوردهای انقلاب قلم فرسایی کنند، گفت: نقش رسانه ها در مردمی سازی اقتصاد و تولید و جریان سازی تولید و اشتغال محوری است.

پارسا با اشاره به اینکه رسانه بازوان قدرتمند تولید و صنعت به شمار می رود، اضافه کرد: تعامل تولیدگران و رسانه ها در راستای جهش تولید ضرورت دارد.

کد خبر 6092525

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • قدردانی از مربیان عقیدتی سیاسی
  • تجلیل از مربیان عقیدتی سیاسی
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر