Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@07:47:58 GMT

اعتراضات ضد نژادپرستی در پورتلند ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۴۶۳۱

اعتراضات ضد نژادپرستی در پورتلند ادامه دارد

به گزارش افکارنیوز،

گروهی از معترضان روز یکشنبه مجسمه‌های تئودور روزولت و ابراهام لینکلن روسای جمهور سابق را سرنگون کردند. آن‌ها همچنین قبل از انتقال مجسمه‌ها به منطقه دیگری از شهر، ورودی‌های انجمن تاریخی اورگن در جنوب پورتلند را مسدود کردند. بر اساس گزارش‌ها، پلیس تا نزدیک به یک ساعت بعد از افتادن اولین مجسمه بصورت مستقیم دخالت نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی پلیس با رزم‌ناو‌های خود وارد مناطق اعتراضی شد، جمعیت پراکنده شدند و افسران پلیس در این بین با تاکتیک‌های خود چندین نفر را دستگیر کردند.

برگزارکنندگان اعتراض‌ها به اشاعه این رویداد در شبکه‌های اجتماعی به عنوان «روز خشم مردم بومی» نام بردند. روز دوشنبه هم تعطیلات روز کلمبوس است. بسیاری از شهر‌ها و ایالت‌ها از این روز به عنوان روز نگرانی مردم بومی از ورود کریستوف کلمب به قاره آمریکا برای قرن‌ها خشونت علیه بومیان یاد می‌کنند.

روزولت درطول زندگی خود با بومیان آمریکا اعلام خصومت کرده بود. بر اساس گزارشی که (Indian Country) آن را منتشر کرده، «سیاست روزولت گسترش فرهنگ سفید پوستی بود. براساس تفکر روزولت، سرزمین‌های بومی امریکا به کسانی که شهروند امریکا شده بودند اختصاص می‌یافت و باقی در دسترس مهاجران سفیدپوست قرار می‌گرفت. این سیاست قبیله را ضعیف کرده و مورد تشویق روزولت بود».

معترضان همچنین به مجسمه لینکلن حمله کردند و با رنگ بر روی آن «داکوتای ۳۸» را حک کردند. این عدد اشاره به اعدام ۳۸ نفر داکوتایی به صورت دسته جمعی در یک روز و در جنگ سال ۱۸۶۲ آمریکا دارد.

گفتنی است، مبارزه بومیان و سیاه‌پوستان آمریکایی یا نماد‌های نژادپرستی طی ماه‌های اخیر بسیار پررنگ بوده است. درماه ژوئن، گروهی از معترضین مجسمه توماس جفرسون را جلوی دبیرستان همنام وی در پورتلند پایین کشیدند. گروه دیگری نیز مجسمه جورج واشنگتن در شمال شرقی پورتلند را سرنگون کردند. سومین رئیس جمهور آمریکا نیز بیش از ۶۰۰ نفر را در طول زندگی خود به بردگی گرفت.

در پورتلند چندین مجسمه که به نظر می‌رسید موارد احتمالی حملات بعدی باشند برداشته شدند. این چندمین اقدام معترضان به سیاست‌های نژاد پرستانه در آمریکاست.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آمریکا نماد های نژادپرستی پورتلند پورتلند اعتراضات ضد نژادپرستی نماد های نژادپرستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۴۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا

مقامات دانشگاه کلمبیا اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ‌های اعتراضی خود را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مقامات دانشگاه کلمبیا اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ های اعتراضی خود در محوطه دانشگاه را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد.

این تصمیم پس از آن اعلام شد که آیوی لیگ که معروف ترین گروه دانشجویان خصوصی کشور آمریکاست، از بن بست در مذاکرات با معترضان برای پایان دادن به این تظاهرات خبر داد.

نعمت مینوچه شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای اعلام کرد چند روز مذاکرات بین سازمان دهندگان تظاهرات های دانشجویی در این دانشگاه و روسای دانشگاه برای پایان دادن به اعتراضات و جمع آوری چادرهای معترضان حامی فلسطین به جنگ در غزه، با شکست مواجه شد.

این دانشگاه طی نامه‌ای به دانشجویان معترض هشدار داد که آن دسته از دانشجویانی که تا ساعت 2 بعدازظهر امروز به وقت محلی کمپ های اعتراضی را ترک نکرده و تعهدنامه‌ای مبنی بر تخطی نکردن از سیاست های دانشگاه را امضا نکنند، با تعلیق مواجه شده و فاقد شرایط لازم برای تکمیل کردن ترم تحصیلی جاری خواهند بود. علاوه بر این، این دسته از دانشجویان حق ورود به دانشگاه و استفاده از فضاهای آموزشی دانشگاه را ندارند.

در همین حال بن چانگ سخنگوی دانشگاه نیز اظهار کرد ما تعلیق دانشجویان را در راستای بخشی از فاز بعدی تلاش هایمان برای تامین امنیت کمپ ها آغاز می کنیم. این کمپ های اعتراضی فضایی ناخوشایند برای بسیاری از دانشجویان یهودی ایجاد کرده و به دلیل سرو صداهای زیاد در روند آموزش و آمادگی دانشجویان برای امتحان پایان ترم اختلال ایجاد کرده است.     

این در حالی است که چند روز پیش هیئت نظارت دانشگاه کلمبیای آمریکا، رئیس این دانشگاه را به‌دلیل تحت فشار قرار دادن و ایجاد محدودیت در اعتراضات حامیان فلسطین و سرکوب معترضان به جنگ غزه در آیوی لیگ، مورد انتقاد شدید قرار داد.  

نعمت مینوشه شفیق، به‌دلیل درخواست کمک از پلیس نیویورک برای جمع‌آوری چادر معترضان به جنگ غزه و سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال مردم بی‌گناه این منطقه، با اعتراض گسترده بسیاری از دانشجویان، هئیت نظارت دانشگاه و هیئت نظارتی از بیرون دانشگاه روبه‌رو شد.

تصمیم برای آغاز تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا در حال اتخاذ شد که در محوطه دانشگاه آستین در ایالت تگزاس نیز دهها دانشجوی معترض با نیروهای پلیس درگیر شده و پلیس برای متفرق کردن آنها از اسپری فلفل استفاده کرد. همچنین شماری از دانشجویان پس از مقاومت در برابر خروج از محوطه دانشگاه بازداشت شدند.

همچنین معترضان به جنگ غزه در محوطه دانشگاه منهتن تاکید کردند تا زمانی که معترضان دانشگاه کلمبیا به سه خواسته خود نرسند، آنها نیز کمپ های خود را ترک نمی کنند. خواسته های دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا بدین شرح است: عدم سرمایه گذاری، شفافیت در امور مالی دانشگاه و بخشش دانشجویان و اساتید با انضباط به دلیل حضور در اعتراض ها.

براساس گزارش رویترز، در محوطه 20 دانشگاه در 16 ایالت سراسر آمریکا، دانشجویان حامی فلسطین تجمعات اعتراضی برگزار کرده اند.

در حالی که هیچ نشانه‌ای از کاهش شدت اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌گناه غزه دیده نمی‌شود، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی اعلام کرد که بر اساس آمارهای این روزنامه آمریکایی، حداقل 900 نفر طی 10 روز گذشته در اعتراضات دانشگاه‌های آمریکا توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده‌اند.

همچنین بنا بر گزارش‌ها، حامیان فلسطین با طرفداران رژیم اسرائیل در دانشگاه یوسی‌ال‌ای درگیر شدند.

امروز نیز منابع خبری از تظاهرات گسترده در دانشگاه تگزاس آمریکا، در همبستگی با ملت فلسطین در غزه و در مخالفت با واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی خبر دادند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که دانشجویان کالیفرنیا ارواین و کالیفرنیا ریورساید تحصن‌های «باز و فراگیر» خود را علیه جنگ در غزه آغاز کردند.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند.

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته های مشابهی دارند.

تداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا: «از دانشجویان ایرانی برای حمایت از جنبش‌مان متشکریم»
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • فردا بازی سختی برای بازیکنان است/ علی عدنان انضباط نداشت
  • بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید
  • تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • اینجا سرزمین آزادی‌هاست! | ببینید
  • عکسی از زیرنویس لحظه‌به‌لحظه شبکه سه درباره اعتراضات آمریکا
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها