Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد شاکری نویسنده و عضو شورای انجمن ادبی ققنوس در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره این انجمن ادبی گفت: سازمان بسیج دانشجویی انجمن ادبی ققنوس را راه اندازی کرد. پیش از این بسیج دانشجویی، جشنواره‌ی دانشجویی را در زمینه ادبیات داستانی برگزار کرده بود تا طیفی از علاقه‌مندان به ادبیات داستانی در آن شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

آثار شعاری دفاع مقدس مورد استقبال قرار نمی گیرد


وی افزود: سابقه فعالیت بسیج دانشجویی در زمینه ادبیات داستانی سابقه موثقی است. دفتری با عنوان دفتر ادبیات داستانی ایجاد کرده بود که به برگزاری جشنواره‌ها در این زمینه می‌پرداخت. سفر‌هایی هم به شهر‌های مختلف کشور تدارک دیده بود تا برای نویسندگان نوقلم در مناطق جنگ زده جنوب کشور کلاس‌های داستان نویسی برگزار کند. راه اندازی انجمن ادبی ققنوس در راستای این مسیر ایجاد شد.

این عضو شورای انجمن ادبی ققنوس اظهار کرد: انجمن ادبی ققنوس حوزه‌های مهمی از جمله ذائقه سازی در زمینه ادبیات داستانی را برای خود تعریف کرده است. موضوع این بود که ذائقه مخاطب چطور و تحت چه شرایطی ساخته می‌شود و برای ارتقای آن  چه باید کرد؛ بحث دیگر، مطالبه گری است که مقام معظم رهبری آن را عنوان کرده بودند و خواسته بودند از مسئولان فرهنگی مطالبه گری داشته باشیم.

این نویسنده بیان کرد: اگر بخواهیم مطالبه گری منصفانه‌ای داشته باشیم تا ابعاد آن بررسی و درباره آن بحث شود، از متولیان فرهنگی دعوت می‌کنیم تا در زمینه عملکردشان پاسخگو باشند. مقام معظم رهبری در دیدار غیرحضوری که ۳۱ شهریور ماه به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس  داشتند به موارد مختلفی درباره دفاع مقدس اشاره کردند. دو مورد از آن‌ها درباره ادبیات دفاع مقدس بود بنابراین حتما باید به این دو نکته در حوزه ادبیات داستانی توجه کرد و لازم است روی آن تامل ویژه شود.

شاکری تصریح کرد: یکی از مواردی که مقام معظم رهبری درباره ادبیات دفاع مقدس مطرح کردند این بود که ادبیات دفاع مقدس نباید هم تراز با انواع ادبی دیگر قرار بگیرد و گونه‌های دیگر هم عرض این ادبیات باشند. مسئله‌ای است که باید درباره اش صحبت و بررسی کرد این است که چگونه می‌توان ادبیات دفاع مقدس را به مسئله‌ای فراموضوعی ارتقاء داد.  به اندازه‌ای که به تقریض‌های رهبری توجه نشان می‌دهند به تحلیل هایشان توجه نمی‌کنند. مسئله دیگر تحریف‌هایی است که درباره دفاع مقدس می‌شود و در بعد ادبی،  از آن با عنوان ادبیات ضد جنگ یاد می کنند که باید به این مسئله هم توجه کرد.

 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادبیات داستانی ادبیات دفاع مقدس احمد شاکری ادبیات دفاع مقدس انجمن ادبی ققنوس زمینه ادبیات ادبیات داستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۴۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع مقدس ما امروز در جنگ نرم است

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمد رضا رادان در جلسه شورای عالی حفظ ارزش‌های انتظامی و دفاع مقدس با تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع) گفت: در ابتدا از همه تلاش‌های انجام شده در حوزه حفظ ارزش‌های دفاع مقدس تشکر و به همه عزیزانی که در این زمینه فعالیت دارند خدا قوت می‌گویم.

وی افزود: حوزه دفاع مقدس برای مجموعه انتظامی پایان نیافته و امروز همکاران ما در جنگ نرم دشمن آماده جانفشانی و در خط مقدم این جبهه قرار دارند.

سردار رادان با تاکید بر ادبیات سازی در این حوزه اشاره کرد و گفت: برای این دورانی که همکاران ما برای مقابله با جنگ نرم دشمن در میدان هستند و از طرق مختلف مورد هجمه قرار می‌گیرند و طعنه می‌خورند باید نامی برازنده برگزید (پیشگامان جنگ نرم و دوران دفاع جنگ نرم) و این را برای آنان و دیگران تبیین کرد.

فرمانده کل انتظامی خاطر نشان کرد: در این روزها تعدادی از همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند و ما باید با تعریف یک شاخص از مجروحان و شهدای این جنگ نیز همانند دیگر مجروحان و شهدایی که در دیگر مأموریت‌ها تقدیم می‌کنیم قدردانی کنیم و این عزیزان نیز نباید از چشم مردم مخفی و جهاد آنان مغفول بماند و عزیزان در این راه باید به اقدامات خود افتخار کنند.

سردار رادان در ادامه با تاکید بازدید دانش آموزان و دانشجویان از مناطق مختلف عملیاتی و یادمان شهدایی که در استان‌های مختلف وجود دارند اظهار داشت: باید سهم بخش‌های مختلف مجموعه انتظامی در این میان مشخص شود و از ظرفیت‌های مختلف برای تسهیل و برنامه‌ریزی برای هرچه مناسب‌تر این برنامه‌ها اقدام شود.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با تاکید بر تهیه یک نرم افزار خاص برای معرفی یادمان‌های شهدا در استان‌های مختلف برای مردم اظهار داشت: باغ موزه دفاع مقدس ظرفیت‌های بسیار بالایی برای معرفی دوران دفاع مقدس به نسل جوان دارد که در این جا تاکید می‌کنم باید در سال ۱۴۰۳ تعداد زیادی از همکاران در این موزه برای بازدید و آشنایی با دوران دفاع مقدس و آشنایی با نقش انتظامی اعزام شوند.

فرمانده کل انتظامی کشور در پایان گفت: باید در کلانتری‌های ما شهدای محله آن بخش به عنوان نماد و یادمان تعریف شود و خلاصه‌ای از زندگینامه آنان در کلانتری‌ها در معرض دید همگان باشد و مراجعان از خصوصیات اخلاقی، خانوادگی و … آشنا شوند.

کد خبر 6097111

دیگر خبرها

  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • تشییع شهید گمنام دفاع مقدس در سازمان زندان‌‎ها
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • دفاع مقدس ما امروز در جنگ نرم است
  • تشییع پیکر شهید دفاع مقدس در اهواز
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • استان قزوین میزبان شهید گمنام
  • تشییع پیکر شهید گمنام تازه تقحص شده دفاع مقدس در یزد