Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علیرضا بیگی بحران‌های مالی و سایر مشکلات در حوزه حمل و نقل عمومی را ناشی از نبود برنامه ریزی و سیاست گذاری دقیق دانست و بیان کرد: اگر بخواهیم سنگینی بار در حوزه حمل و نقل عمومی را متوجه شهروندان کنیم، پذیرفتنی نیست. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد علیرضا بیگی با اذعان به مشکلات متعددی که در کشور از جمله حوزه حمل و نقل عمومی وجود دارد، گفت: اینکه منتظر بمانیم و امید داشته باشیم دولت به تعهدات خود عمل کند، عملا معطل ماندن برای یک امر واهی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بحران‌های مالی و سایر مشکلات در حوزه حمل و نقل عمومی را ناشی از نبود برنامه ریزی و سیاست گذاری دقیق دانست و عنوان کرد: اگر بخواهیم سنگینی بار در حوزه حمل و نقل عمومی را متوجه شهروندان کنیم، پذیرفتنی نیست، زیرا مردم به اندازه کافی گرفتار مشکلات هستند و گران کردن هزینه حمل و نقل راهکار نیست.

عضو کمیسیون شورا‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به نزدیک بودن انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، بیان کرد: قطعا شورا‌ها راضی به این نیستند که با گران کردن حمل و نقل عمومی، خاطره نامناسبی از خود در ذهن مردم به جا بگذارند و تلاش خواهند کرد با شرایط موجود هزینه حمل و نقل عمومی را از بخش‌های دیگر تامین کنند، اما به مردم فشاری نیاورند.

وی تاکید کرد: نیازمند طراحی مناسب با در نظر گرفتن موضوعات جانبی هستیم؛ موضوعاتی که ترویج آن‌ها می‌تواند در حوزه حمل و نقل عمومی موثر و مفید باشد. رئیس شورای شهر اعلام کرده است حمل و نقل عمومی در معرض فروپاشی قرار گرفته است و یا شهردار تهران به مقام معظم رهبری نامه می‌زند و از ایشان درخواست پول از محل صندوق ذخیره ارزی دارد.

علیرضا بیگی با بیان اینکه یکی از رسالت‌های شورای عالی ترافیک کشور، به حداقل رساندن تقاضا برای سفر است، گفت: در شرایطی که در وضعیت کرونا قرار گرفته‌ایم و همه مردم هم نسبت به این موضوع توجیه هستند بنابراین باید بستر‌های تقاضا برای سفر را به حداقل برسانیم. در واقع باید کاری کنیم تا مردم مشکلات خودشان را بدون سفر برطرف کنند.

وی افزود: اختیارات قانونی خوبی برای شهرداری‌ها در حوزه حمل و نقل عمومی طراحی شده است و این اختیارات به شهرداری‌ها اجازه می‌دهد بر اساس اولویت‌هایی که دارند منابع خودشان را استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمل و نقل شهری مشکلات مردم شهروندان دولت حمل و نقل عمومی حوزه حمل و نقل عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۵۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است

 زهره الهیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند. 

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم. 

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است