Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@21:30:39 GMT

افزایش هزینه های خدماتی تامین اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۶۱۵۹

افزایش هزینه های خدماتی تامین اجتماعی

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه هزینه خدمات این سازمان از ماهیانه ۹۶۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به ماهیانه ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است، اظهارکرد: در سال جاری با وجود محدودیت‌های مالی تعادل منابع و مصارف در سازمان تأمین اجتماعی برقرار شده و حق بیمه و سایر درآمدهای سازمان پاسخگوی مصارف جاری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، عادل دهدشتی در جلسه‌ای با اعضای کانون شوراهای اسلامی کار که در دفتر این تشکل برگزار شد، اظهار داشت: شورای اسلامی کار تشکلی پایدار و دارای توان کارشناسی ارزشمند است که مطالبات جامعه کارگری را به خوبی به سازمان تأمین اجتماعی منتقل و پیگیری می‌کنند.

وی افزود: نگاه امروز سازمان تامین اجتماعی این است که هر تصمیمی در سازمان اتخاذ می‌شود با حضور ذی‌نفعان باشد و نمایندگان تشکل‌های کارگران، بازنشستگان و کارفرمایان از ابتدای امر در جریان مسائل سازمان قرار گرفته و نظرات آنان در تمامی تصمیم‌گیری‌ها مورد توجه قرار گیرد.

دهدشتی با بیان اینکه تشکلهای کارگری همچون مدیران و کارکنان سازمان تامین اجتماعی درباره آینده این سازمان و خدمات آن دغدغه دارند گفت: ارتقاء خدمات و همچنین ثبات مالی و اطمینان از آینده این سازمان برای کارگران دارای اهمیت بسیار بالایی است و همه ما درباره آینده این سازمان مسئولیت داریم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سال جاری ۳۲ هزار میلیارد تومان از سهام شرکت‌های دولتی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان به این سازمان واگذار شده است و متناسب سازی حقوق بازنشستگان نیز از دو ماه پیش در حال اجراست. امیدواریم در نیمه دوم سال نیز بخش دیگری از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی دولت دریافت شود.

دهدشتی اجرای برنامه‌های اثربخش برای توسعه و ارتقاء خدمات درمانی را از دیگر اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: توسعه خدمات درمانی در سازمان تامین اجتماعی بر اساس سطح بندی انجام می‌شود و پرداخت به موقع مطالبات باعث ارتقا ارزش دفترچه‌های تامین اجتماعی شده است و ارتقا ارزش دفترچه‌ ها تداوم خواهد داشت.

وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی به منظور افزایش اطلاعات اعضای تشکل‌های شرکای اجتماعی را از برنامه‌های حوزه فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: کارگاههای آموزشی به صورت غیرحضوری و ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود و آماده برگزاری این کارگاهها با حضور اعضای تشکل‌های کارگری هستیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به شرایط نامناسب مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور، گفت: درباره مسائل سخت و زیان آور بر اساس نظرات کارشناسی و با مشورت تشکلهای ذی نفع عمل خواهیم کرد و بهترین راهکار را برای اصلاح رویه های فعلی اتخاذ می‌کنیم.

سید مجتبی موسوی، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: برنامه اصولی ما برگزاری منظم جلسات و ایجاد هماهنگی کامل و همچنین ایجاد کمیته دائمی برای تعامل مستمر با تشکل های کارگری است تا در مواقع لزوم امکان فعالیت هماهنگ و اثربخش سازمان و تشکلها فراهم شود.

وی افزود: در زمینه آموزش به تشکلها نیز ما آمادگی داریم که قوانین و مقررات تامین اجتماعی و روندهای اجرایی این قوانین را به مجموعه‌های تشکل‌های کارگری آموزش دهیم.

علی خدایی، نماینده جامعه کارگری در شورای عالی کار گفت: تایید مشاغل سخت و زیان آور شرایط مناسبی ندارد و بخشی از کارگاه‌هایی که مشمول هستند نمی‌توانند استفاده کنند و برخی از کارگاه‌ها نیز به ناحق مشمول می‌شوند.

وی ادامه داد: وضعیت اجرای قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور نامناسب است و بایستی نظارت دقیق برای اجرای کامل قانون صورت گیرد و در صورت لزوم برخی دستورالعمل‌ها و قوانین نیز اصلاح شود.

خدایی رفتار صحیح و توام با حفظ کرامت و احترام مراجعین را از دیگر مسائل دارای اهمیت در واحدهای اجرایی سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: تعامل سازنده و رفتار متین با کارگران، بازنشستگان و کارفرمایان که شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی هستند بایستی در تمامی اجزای این سازمان و در بین مدیران و کارکنان در همه سطوح مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، اولیا علی بیگی، نماینده کارگران در هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی گفت: ما در هیات امنا چندین ساعت با دکتر سالاری مذاکره کردیم و به این نتیجه رسیدیم که ایشان می تواند در این سازمان تحول ایجاد کند و امروز خوشحال هستیم که پیش‌بینی ما درباره توان مدیریتی دکتر سالاری درست بود و ایشان با ذکاوت بالای خود به سرعت توانست بر مسائل سازمان مسلط شود.

وی افزود: تامین اجتماعی سازمانی درآمد هزینه‌ای است و تامین منابع این سازمان اهمیت و حساسیت بالایی دارد.

علی‌بیگی با اشاره به برنامه‌های درحال پیگیری برای احیای شورای عالی تأمین اجتماعی، گفت: تغییر نگرش دولت و مجلس نسبت به سازمان تأمین اجتماعی مقدم بر احیای شورای عالی است و تشکل‌ها نیز با استقلال رای و نمایندگی واقعی جامعه کارگری می‌توانند در تحقق سه جانبه گرایی واقعی نقش موثری ایفا کنند و مدیران سازمان تامین اجتماعی باید نسبت به شرکای اجتماعی توجه کافی داشته باشند و اثرگذاری این تشکل‌ها را درک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی تأمین اجتماعی سخت و زیان آور تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۶۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی