Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر سرمایه گذاری و امور طرح های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به نیاز کشور به این ماده، اکتشاف و بهره‌برداری از معادن خاک فسفات کشور بعنوان فرصتی برای سرمایه‌گذاری می باشد که در دستور کار این دفتر قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علیرضا هادی گفت: با توجه به نیاز کشور به این ماده، اکتشاف و بهره‌برداری از معادن خاک فسفات کشور بعنوان فرصتی برای سرمایه‌گذاری می باشد که در دستور کار این دفتر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاک فسفات عمدتاً جهت تولید اسید فسفریک و کودهای سوپر فسفات ساده و تریپل مصرف می‌شود که از اقلام مهم مورد استفاده در صنعت کشاورزی محسوب می‌شود.

وی توضیح داد: مقدار خاک فسفات مورد نیاز جهت تولید این محصولات، باتوجه ‌به ظرفیت واحدهای تولیدی موجود، حدود 530 هزار تن برآورد می‌شود.

در حال حاضر منابع خاک فسفات کشور از معادن آسفُردی و چادر‌ملو تأمین می‌شود که جمع ظرفیت اسمی تولید و فرآوری این دو معدن حدود 178 هزار تن و ظرفیت عملی آنها در سال 98، حدود 137 هزارتن بوده است.

مدیر کل دفتر سرمایه گذاری و امور طرح ها گفت: طبق آمار گمرک، مقدار واردات خاک فسفات در سال 98 برابر 218 هزار تن بوده که از کشورهای سوریه، اردن و آفریقای جنوبی تأمین شده است.

مدیر کل دفتر سرمایه گذاری و امور طرح ها افزود: فرصت های سرمایه گذاری در کشور و صنایع اشباع، جهت هدایت درست سرمایه گذاری اعلام شده است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت فسفات خاک فسفات کشور سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان

رضا اکبری، معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور روز گذشته در بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا گفت: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال انجام است و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

او با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

به گفته معاون سازمان راهداری، پروژه بزرگراه آستارا - آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیرهمسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آب رو و زیرگذر است.

اکبری با بیان اینکه این پروژه ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: امیدواریم پروژه بزرگراه آستارا - آستارا تا پایان شهریور ماه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

او همچنین گفت: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو ارائه می‌شود
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف
  • خدمات فنی و مهندسی متخصصان ایرانی ماندگار است