Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا از پیشنهاد این کمیته به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای شناسایی و کمک به افراد بی‌بضاعتی که به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند جهت حضور ۱۴ روزه در قرنطینه خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سی و هشتمین جلسه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا عصر امروز دوشنبه 21 مهرماه، به ریاست حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و با حضور معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه، حریرچی معاون کل وزارت بهداشت گزارشی از وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور و روند این بیماری ارائه کرد.

در ادامه رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از اقدامات و برنامه های کمیته عالی نظارت، همچنین وضعیت رعایت پروتکلها در کشور ارائه کرد. 

رئیسی با اشاره به اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی بسیار کاهش یافته است، بر نظارت بر بخش‌های مختلف کشور در سطوح مختلف تاکید کرد و گفت: امروز مانوری در سطح شهر تهران و معابر مختلف برگزار می‌شود که ضمن اخطار به شهروندان، آنها را به رعایت پروتکلها و زدن ماسک دعوت کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه تصریح کرد: برای مقابله با موج جدید شیوع بیماری کرونا در کشور، چهار استراتژی را دنبال خواهیم کرد. استراتژی اول؛ تشدید نظارت ها و اعمال قانون بر افرادی که پروتکلها را رعایت نمی‌کنند؛ استراتژی دوم افزایش تعداد تست ها است که با قول و همراهی رئیس جمهور به سرعت اجرایی خواهد شد. استراتژی سوم، شناسایی زودرس، ایزوله کردن و رهگیری افراد مبتلا به کرونا است چراکه فرد مبتلا باید 14 روز در خانه بماند و ایزوله باشد. در نهایت استراتژی چهارم، آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی است که باید رسانه ها از جمله صداوسیما در تحقق این 4 استراتژی کمک کنند. 

رئیسی همچنین درخصوص نحوه جریمه افراد متخلفی که ماسک نمی‌زنند، توضیحاتی ارایه کرد و گفت: تاکسی ها و اتوبوسها درصورت سوار کردن افراد بدون ماسک جریمه خواهند شد.

 در ادامه این جلسه ذوالفقاری بر لزوم استفاده از ماسک از سوی همه شهروندان تاکید کرد و گفت: اگر مردم ببینند که در صورت عدم رعایت پروتکلها و نزدن ماسک، ارائه هرگونه خدمتی به آنها امکان پذیر نخواهد بود، و در کنار آن تبلیغات و اطلاع رسانی در خصوص اینکه شرایط شیوع بیماری در کشور جدی است، صورت گیرد؛ بیش از پیش نسبت به رعایت پروتکلها برای حفظ جان خود و دیگران اقدام خواهند کرد. 

ذوالفقاری همچنین تاکید کرد: مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به مثابه قانون است و همه دستگاهها و نهادهای مسئول بایستی در راستای اجرای آنها تلاش کنند. 

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا همچنین عنوان کرد: استانداران سراسر کشور ضمن توضیح علل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در استانها، پیشنهادات خود را در جهت بهبود وضعیت استان و جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا در منطقه خود به این کمیته ارائه کنند. 

وی در همین راستا افزود: استانها می توانند راهکارهای جدید برای جلوگیری از شیوع یا کنترل روند بیماری کرونا را به این کمیته اعلام کنند. 

ذوالفقاری در ادامه بر لزوم همکاری وزارت ارتباطات با سامانه ماسک در جهت ردیابی مبتلایان و میزان ارتباط آنها با سایر شهروندان تاکید کرد.

وی همچنین اشاره کرد: پیشنهاد این کمیته به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای شناسایی و کمک به افراد بی‌بضاعتی که به بیماری کرونا مبتلا شده اند، ارائه می شود تا از طریق حمایت مالی، این افراد بتوانند تمام 14 روز را در خانه بمانند.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا همچنین بر لزوم بررسی کارشناسی نحوه کاهش تردد بین شهری و درون شهری اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم انگیزه های سفرهای بین شهری کاهش یابد و همچنین باید درخصوص سفرهای غیرضروری اقدامات سلبی انجام شود و با کسانی که ضمن سفر غیرضروری مرتکب تخلف شوند، برخورد شود.

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت رعایت پروتکلها وزارت بهداشت کمیته امنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۷۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟