Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار زهرایی راه نجات اقتصاد اسفناک کشور را اعتماد به مردم دانست و گفت: امسال کمک های مؤمنانه نشان داد حداقل ۴ برابر ظرفیت دستگاه های اجرایی مردم پای کار آمدند که در اقتصاد هم باید این انسجام بوجود بیاید زیرا تاکنون شبکه سازی خوبی نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار محمد زهرایی، دوشنبه(۲۱ مهر) در بازدید از پروژه های اشتغالزایی کارآفرینان شهرک سدید بر لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی و نهادهای انقلابی و شبکه های مردمی و جهادی برای ایجاد اقدامی نه در تولید که در جهش تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

رییس سازمان بسیج سازندگی کشور خاطرنشان کرد: اقتصاد کشور از این وضعیت اسفناکی که گرانی و گرانفروشی از یک طرف و سوءمدیریت در بخشی از نظام اداری از طرف دیگر باعث آن است؛ نجات پیدا نمی کند مگر اینکه مردم مشابه ۸ سال دفاع مقدس آستین بالا بزنند و پای جهاد اقتصادی هم بیایند.

 

 

وی گفت: یک روی این سکه این است{در این جنگ اقتصادی} نظام اداری و مدیران باید به مردم اعتماد کنند همانگونه که در هشت سال دفاع مقدس اعتماد شد و باید باور کنیم مردم می توانند این سنگ بزرگ را از جلوی نظام بردارند و این باور باید اراده سیاسی و مدیریتی پشت آن باشد.

 

 

سردار زهرایی ادامه داد: روی دیگر این سکه این است انسجام بخشی و پیوند اجتماعی در اقتصاد باید برای مردم اتفاق بیفتد همانطور که در مراسم مذهبی مثل عاشورا و اربعین مردم می آیند؛ امسال کمک های مؤمنانه نشان داد حداقل ۴ برابر ظرفیت دستگاه های اجرایی مردم پای کار آمدند، آن هم  یک کار معیشتی؛ در اقتصاد باید این انسجام بوجود بیاید زیرا شبکه سازی خوبی نشده است.

 

 

وی با ابراز تأسف از اینکه به صنایع کوچک و متوسط توجه نشده و امتیازاتی اعم از بازار فروش و معافیت ها و... که برای سرمایه گذاران و کارخانه های بزرگ قائل بودیم را اصلاً برای آنها نداشتیم؛ افزود: در حالیکه به لحاظ عملکردی و کارکردی مانند یک کارخانه بزرگ نیست و یا زمانی که وارد پروسه تسهیلات بانکی می شوید می بینید آن بضاعت مالی و سرمایه در گردش را یک کارگاه کوچک را ندارد و حتی ممکن است سرمایه اولیه را هم نداشته باشند.

 

 

رییس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه در استان کرمان شهرک های کوچکی از صنایع تبدیلی و متوسط و کوچک ایجاد شده که می تواند الگویی برای کشور باشد؛ تأکید کرد: باید نظامی که بر اینها مترتب می شود مشابه مناطق ویژه اقتصادی و شهرک های صنعتی و...هم معافیت مالی و هم مدیریت منسجم داشته باشد تا بتوان آن شبکه سازی لازم را کرد.

 

 

وی با بیان اینکه ۲۴ هزار گروه جهادی با بیش از ۶۰۰ هزار نفر در کشور توسط تسهیل گری نهادی بسیج سازندگی ایجاد شده؛ تصریح کرد: ۲۱ هزار صندوق قرض الحسنه مردم یار اشتغالزا با یک میلیون نفر جمعیت داریم و ۵۴ هزار پایگاه  بسیج و ۱۶۰ هزار رده بسیج؛ از هر رده یکی دو نفر پای کار بیایند؛ همانگونه که ۸۰۰ هزار نفر در کرونا به کمک شبکه بهداشت برای غربالگری مردم آمدند و موج اول را شکستند الان هم در اقتصاد آستین بالا زدند و با طرح ها و ایده ها و با روحیه جهادی و بی منت کاری بدون مواجب انجام می دهند.

 

 

سردار زهرایی اظهار داشت: بچه بسیجی ها و مسجدی ها وارد شدند و امروز به این ضرورت رسیدند که اقتصادی که درآمدزایی از راه حلال  باشد و به تولید ملی کمک کند خیلی هم پسندیده است و  چه خوب است به این خیل افزوده شود.

 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: سردار زهرایی نجات بخش اقتصاد کشور ظرفیت های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت به همت دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی و با حضور مدیران ۵۰ گروه‌ جهادی و مردمی برگزار شد. حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته او، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، جانشین معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

کد خبر 6094090 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری