Web Analytics Made Easy - Statcounter

« اسماعیل هنیه » رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در مصاحبه با «دیوید هرست» سردبیر پایگاه انگلیسی «میدل ایست آی» به سازشکاران درباره عادی‌ سازی روابط با رژیم صهیونیستی هشدار داد.

سازش با رژیم صهیونیستی

به گزارش پایگاه خبری «عربی۲۱»، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در این خصوص گفت: «هر گونه معامله‌‌‌ای که هر کشور عربی با اسرائیل امضا می‌کند،‌ آن کشور را در پایان در معرض خطر قرار خواهد داد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنیه در ادامه با اشاره به امارات و بحرین گفت: «ما هدایت‌کنندگان اسرائیل را بهتر از آن‌ها می‌شناسیم. می‌دانیم که چگونه فکر می‌کنند. دوست داریم که به برادرانمان در امارات بگویم که آنها در نهایت آن توافق‌ها، بازنده خواهنده بود زیرا تمام چیزی که برای اسرائیل مهم است آن است در مناطق نزدیک ایران جای پای نظامی-اقتصادی به دست آورد».

هنیه ادامه داد: «از کشور شما به عنوان یک درگاه استفاده می‌کنند. ما تمایل نداریم که ببینیم از امارات به عنوان یک سکوی پرتاب استفاده می‌شود».

رئیس دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با توصیف مردم امارات به حامیان آرمان فلسطین، گفت که جنبش حماس به آن روزی چشم دوخته است که آنها خود را از توافق صلح با رژیم صهیونیستی کنار می‌کشند.

اسماعیل هنیه افزود: «طرح امارات، طرحی توسعه‌طلبانه است که هدف از آن، ایجاد اسرائیل بزرگ است. ما تمایل نداریم که ببینیم از اماراتی‌ها، بحرینی‌ها و سودانی‌ها به عنوان ابزار عبور این طرح استفاده می‌شود. تاریخ رحم نمی‌کند، مردم فراموش نخواهند کرد و قانون انسانیت نمی‌بخشد».

آشتی گروه‌های فلسطینی

رئیس دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین  همچنین در ارتباط با مسئله آشتی گروه‌های فلسطینی گفت که این جنبش در نتیجه گفت‌و‌گوهای صورت گرفته با جنبش «فتح»، «تغییرات مثبتی» در کرانه باختری احساس کرده است.

اخیرا حماس و فتح به دنبال ملاقات رهبرانشان با یکدیگر در کشورهای ترکیه، قطر و لبنان درصدد نزدیکی روابط با یکدیگر و رفع شکاف داخلی فلسطین به منظور برگزاری انتخابات سراسری در این کشور برآمده‌اند.

اسماعیل هنیه در ادامه با بیان اینکه چالش‌ها بزرگی بر سر این راه وجود دارد، افزود: «تغیرات مثبتی در حقیقت احساس کردیم. نمی‌خواهیم در این خوشبینی مبالغه کنم و پیش از حصول [تغییراتی چیزی بگویم]؛ اما چیزهای مثبتی وجود دارد چالش‌های بزرگی هستند و ما همچنان در ابتدای راه هستیم».

هنیه ادامه داد:‌ «آنچه از آنها (اعضای جنبش فتح) در جلسات پشت درهای بسته می‌شنویم، تأکید آنها بر اهمیت مشارکت حماس است زیرا حماس این حق را دارد که در مدیریت روزانه امور دولت مشارکت داشته باشد».

هنیه همچنین در ارتباط با توافق «اسلو» گفت که این توافق، آن زمان که آن دو مرد «اسحاق رابین» نخست‌وزیر وقت اسرائیل و «یاسر عرفات» رهبر سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) آن را امضا کردند، مُرد.

هنیه در ادامه اظهاراتش توضیح داد، آنگاه که حماس سند اولیه خود درباره آمادگی این جنبش برای پذیرش کشور بر پایه مرزهای ۱۹۶۷ را اعلام کرد، این کار را به این شرط انجام داد که حقوق مردم فلسطین کنار گذاشته نشود.

اسماعیل  هنیه همچنین در ارتباط با انتخابات فلسطین گفت که حماس و فتح با ایجاد یک فهرست مشترک، به ورود به انتخابات فلسطین می‌اندیشند.

«دحلان» عضو اخراجی جنبش فتح

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین درباره «محمد دحلان» عضو اخراجی جنبش فتح  نیز گفت که «یحیی السنوار» رهبر حماس در نوار غزه در سال ۲۰۱۷ گفت‌و‌گوهایی با دحلان در قاهره داشته درست زمانی که این جنبش با «محمود عباس»‌ رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و با خود این تشکیلات روابط خوبی نداشته است.

«محمد دحلان» که در سال ۲۰۰۹ عضو کمیته مرکزی جنبش فتح و مسئول امنیت داخلی تشکیلات خودگردان بود، اکنون در امارات به سر می‌برد. او به جرم فساد و خیانت از جنبش فتح اخراج شده است.

اسماعیل هنیه در ارتباط با این گفت‌و‌گو توضیح داد: «گفت‌و‌گوها با دحلان بر یک نقطه اصلی متمرکز شده بود و آن این بود که چگونه از رنج مردم غزه بکاهیم. به جز این مسئله هیچ مسئله سیاسی دیگر و نه هیچ چیزی دیگری مربوط به مسئله فلسطین مورد بحث و بررسی قرار نگرفت».

در این گزارش همچنین اشاره شده است که دحلان در ارتباط با روابط حماس با مصر کمک‌هایی انجام داده است و با حل و فصل یک سری مشکلات صورت گرفته با برخی خانواده‌ها موافقت کرده بود؛ خانواده‌هایی که نزدیکان خود را در جنگ میان فتح و حماس از داده‌اند. مطابق این گزارش، دحلان، حدود پنجاه هزار دلار به هر خانواده پرداخته بود که هنیه در این خصوص گفت: «آیا این معامله‌ در ازای چیزی بود؟ خیر، حماس در ازای [انجام] چیزی وعده‌ای نداده و همچنان مصر هستیم بر اینکه خود فلسطینی‌ها باید رهبرانشان را انتخاب کنند».

تبادل اسرا

رئیس دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در ارتباط تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی گفت که مصر در حال حاضر بر سر پیشنهادی در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی است. هیأتی از قاهره خواسته‌های حماس را به طرف مقابل منتقل کرده است و این جنبش همچنان منتظر دریافت «پاسخی واضح» اشغالگران است.

اسماعیل هنیه در ادامه تأکید کرد که حماس آماده مقابله با هرگونه هجوم جدید علیه نوار غزه است و درباره هرگونه جنگ آتی با اشغالگران هشدار داده است و در عین حال تأکید کرده است که اشغالگران بهای گزافی بابت این جنگ خواهند پرداخت.

هنیه افزود: «طی شش سال (از زمان نبرد بزرگ پیشین در سال ۲۰۱۴) امکانات حماس بسیار بهتر شده است. ما برای دشمن غافلگیری‌هایی داریم از این رو تصمیم به راه انداختن جنگ برای اسرائیل آسان نخواهد بود. هزینه [آن] گزاف خواهد بود».

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین همچنین در ارتباط با شهرک‌نشینیانی که اراضی فلسطین را تصاحب کرده‌اند و مدعی هستند که این زمین‌ها به اجداد آنها باز می‌گردد، گفت: «پیش از آنها این زمین‌های ملک ما بود. ما از سرزمینی صحبت می‌کنیم که در تاریخ‌‌ما ثبت شده است؛‌ از قدس صحبت می‌کنیم؛ قدسی که اولین قبله مسلمانان و محل حرکت پیامبرمان حضرت محمد (ص) بود. ما از فلسطینی‌هایی صحبت می‌کنیم که از مدت‌ها پیش، قبل از اینکه این صهیونیست‌ها از اروپا [به فلسطین بیایند] در این سرزمین بودند. از میهن خود و از بخشی از آن دست بر نخواهیم داشت. از تلاشی برای آزادسازی آن دریغ نکرده‌ایم. آنچه ما نتوانیم آزادش کنیم، نسل‌های آیندمان بی‌شک آن را آزاد خواهند کرد».

اسماعیل هنیه همچنین افزود: «حتی در ارتباط با اسلو، اسرائیل ثابت کرده است که خواهان صلح نیست. ماهیت جنبش صهیونیستی این است که به دنبال قدرتمندسازی خود با زور و بدون کوچکترین احترامی به حقوق بشر و پروتکل‌های حقوق بین‌الملل است. آنها تنها به [استفاده] از زور باور دارند».

هنیه در بخش‌هایی از اظهاراتش به مسئله انتخابات آمریکا پرداخت و گفت که این جنبش به پیروزی احتمالی «جو بایدن» نامزد حزب‌ دموکرات‌های آمریکا هیچ تکیه‌ای نمی‌کند. 

او همچنین با بیان اینکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، بدترین رئیس جمهور تاریخ این کشور است، تأکید کرد که سیاست خارجه آمریکا با تغییر رئیس جمهور تغییر نمی‌کند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اسماعیل هنیه فلسطین اسماعیل هنیه حماس رژیم صهیونیستی رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین همچنین در ارتباط رژیم صهیونیستی هنیه در ادامه اسماعیل هنیه جنبش فتح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۸۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس در غزه را نمی پذیریم

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد که هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس و خروج نظامیان اسرائیلی از غزه را نمی پذیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یکی از رهبران مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز جمعه در گفت‌وگو با شبکه خبری «المیادین» درباره مذاکرات غیرمستقیم مقاومت با رژیم صهیونیستی گفت که طرف اسرائیلی مجبور شد در پیشنهاد اخیر خود که به واسطه‌ها ارائه داده بود، تغییراتی ایجاد کند.

وی درباره تغییرات ایجاد شده گفت که رژیم صهیونیستی زمانی این تغییرات را انجام داد که حماس و مقاومت را در پیشنهاد اخیرش مطلق و قاطع دید.

این رهبر حماس افزود: اسرائیلی‌ها در حال حاضر مدام در حال تماس با برادران مصری هستند تا به پیشنهادی برسند تا حماس و مقاومت بتواند آن را قبول کند.

وی در ادامه گفت که جنبش حماس به طرف مصری اطلاع داده است که هیچ پیشنهادی را که شامل آتش‌بس و خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از نوار غزه نباشد، نمی پذیرد.

در همین ارتباط رسانه ها گزارش دادند که عباس کامل، رئیس دستگاه اطلاعات مصر امروز به فلسطین اشغالی سفر می کند و قرار است با مقامات صهیونیستی برای احیای مذاکرات بر سر مبادله اسرا دیدار ‌و گفت‌وگو کند.

203 روز از جنگ در غزه می‌گذرد و طبق آخرین آمار وزارت بهداشت غزه، 34305 نفر به شهادت رسیده و 77293 تن دیگر زخمی شده‌اند، پیکر هزاران نفر نیز همچنان زیر آوار ساختمان‌ها مدفون است. از بامداد امروز نیز نیروی هوایی و توپخانه ارتش اشغالگر مناطق مختلف از شمال تا جنوب باریکه غزه را آماج حملات خود قرار داده است.

از سوی دیگر مقامات رژیم تل‌آویو همچنان از قریب‌الوقوع بودن یورش زمینی به رفح سخن می‌گویند.

در سطوح سیاسی نیز شبکه 12 اسرائیل گزارش داد که کابینه جنگ و شورای وزیران این رژیم به زودی در خصوص ادامه مذاکرات یا آغاز یورش به رفح تصمیم‌گیری خواهند کرد.

طرح حماس برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگحماس: تیم‌های تخصصی برای شناسایی اجساد مفقودین اعزام شود

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • هیات حماس فردا راهی قاهره خواهد شد
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس
  • نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی
  • نشست مهم رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی برگزار شد
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح
  • پاسخ رژیم صهیونیستی را در مورد مذاکرات دریافت کردیم
  • حماس: پاسخ اسرائیل را در مورد مذاکرات دریافت کردیم
  • حماس: هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس در غزه را نمی پذیریم