Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح های بازسازی و نوسازی بخش کشاورزی مناطق سیل‌زده کشور دوشنبه با حضور وزیر جهاد کشاورزی و استاندار خوزستان و به صورت ویدیوکنفرانس توسط رییس جمهوری به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، با حضور غلامرضا شریعیت استاندار خوزستان و کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی با حضور ویدیو کنفرانسی رییس جمهور، آیین افتتاح طرح‌های بازسازی و نوسازی کشاورزی مناطق سیل‌زده خوزستان در سالن اجتماعات هتل نیشکر اهواز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی در این نشست اظهار کرد: این طرح‌ها شامل ۱۵۱ طرح آبخیزداری، لایروبی و ایمن سازی ۹۳۵ رشته قنات به طول ۹۵۰ کیلومتر، مرمت و ایمن سازی ۱۳۸ ایستگاه پمپاژ، بهسازی جاده بین مزارع به طول پنج هزارو  ۷۰۰ کیلومتر، بهسازی کانال های آبیاری به طول ۷۰۰ کیلومتر، زهکشی اراضی در سطح ۵۱ هزار هکتار و مرمت و بازسازی ایل‌روهای عشایری به طول هفت هزارو ۶۵۰ کیلومتر در ۲۴ استان کشور در سیل مهیب فروردین ماه ۱۳۹۸ است.

کاظم خاوازی افزود: برای اجرای این طرح در مدت ۱۸ ماه حدود ۷۰ هزار میلیارد ریال از منابع دولتی هزینه شده است ضمن آنکه حدود ۱۰ هزار و ۴۳ میلیارد ریال کمک های بلاعوض، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه و ۱۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال غرامت صندوق بیمه به کشاورزان استان های سیل زده پرداخت شده است.

او با بیان اینکه در سیلاب فروردین ماه ۱۳۹۸ حدود ۱۳۰ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی کشور خسارت وارد شد، بیان کردد: در این سیل بی سابقه ۴۳ هزار کشاورز و بهره بردار بخش کشاورزی آسیب دیدند.

وزیرجهادکشاورزی اضافه کرد: از مجموع خسارات وارده به کشاورزی، زراعت ۵۲ درصد، آب و خاک ۲۶ درصد، دام و طیور ۱۴ درصد و باغبانی هشت درصد بوده است ضمن آنکه ۴۸.۸ درصد کل خسارات وارده به استان های سیل زده کشور، متعلق به خوزستان بوده است.

خاوازی با بیان اینکه همه خسارات سیل در استان های کشور با مشارکت بهره برداران و تعامل دستگاه های اجرایی جبران شده است، تصریح کرد: استان های خوزستان، لرستان و گلستان بیشترین خسارات بخش کشاورزی را از بین ۲۴ استان سیل زده کشور متحمل شدند که خوشبختانه هم اکنون وضعیت به حال عادی بازگشته است.

وزیرجهادکشاورزی در پایان افزود: تنها تعداد کمی از طرح‌های آبخیزداری در استان های سیل زده  در دست اجرا است که تاپایان امسال نیز به بهره برداری می‌رسد.

لازم به ذکر است که سیل فروردین ماه ۱۳۹۸ در خوزستان که دست کم در یک قرن گذشته بی‌سابقه بود در پنج حوضه آبریز کارون، کرخه، دز، مارون و خیرآباد رخ داد و متعاقب آن ۱۹۶ هزار هکتار از اراضی آماده برداشت محصول زیر آب رفت و بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال تنها به تاسیسات زیربنایی کشاورزی خسارت وارد کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رییس جمهور بهره برداری استاندار خوزستان وزیر جهاد کشاورزی برنا خوزستان سیلاب 98 باز سازی و نوسازی میلیارد ریال بخش کشاورزی سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۹۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان

تین نیوز

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان از آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فواد غزیعلی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان اظهار کرد: شرایط استفاده از تسهیلات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با هدف انجام تعمیرات و بهسازی ناوگان اتوبوس در استان اعلام شد و مالکانی که متقاضی استفاده از این تسهیلات هستند برابر سهمیه اختصاص یافته به استان از سهمیه کشوری، می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

غزیعلی افزود: با توجه به محدودیت منابع اعتباری اولویت پرداخت با ناوگان فعال مدل پایین، در حال بازسازی، نیاز به بازسازی و دارای کارکرد مناسب (حداقل ۱۲۰ صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است.

وی بیان کرد: متقاضیان از امروز ۱۰ اردیبهشت ماه به مدت سه روز می توانند با مراجعه به سامانه جامع تسهیلات به نشانی اینترنتی https://t۱۸.rmto.ir ثبت نام کنند.

غزیعلی تصریح کرد: تمامی مراحل ثبت نام و معرفی به بانک به صورت سامانه ای بوده و نیاز به مراجعه حضوری مالکین نیست. 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان به شرایط و ضوابط تسهیلات اشاره کرد و افزود: شرایط سنی متقاضیان سن ۱۸ تا ۷۰ سال، تقاضای کتبی مالک ناوگان، نرخ سود تسهیلات ۱۵ درصد است، دوره بازپرداخت حداکثر ۶۰ ماه، مبلغ پرداخت تسهیلات بازسازی برای اتوبوس حداکثر ۷۰۰ میلیون تومان و عدم دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان در سال های گذشته از جمله این شرایط است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین