Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی عصر دوشنبه ۲۱ مهر در نشست با جمعی از دانشجویان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: بر همین اساس هیچ وقت نباید سطح مطالبه‌گری در جامعه کاهش یابد مگر آنکه با شرع مقدس اسلام به عنوان یک خط قرمز در تضاد باشد.

وی ادامه داد: مسئولان در حال خدمت هستند ولی کسری‌هایی نیز وجود دارد و اگر مطالبه‌گری انجام نشود، این مشکلات نیز بر طرف نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه مشهد گفت: نکته دیگر این است که باید در کنار مطالبه‌گری، واقع‌ نگر نیز بود تا بر اساس واقعیت اگر فردی خطایی مرتکب شد مورد بازخواست قرار گیرد. دانشجویان با مطالعه، باید واقعیت‌ها را بشناسند و در جهت آرمان‌های جهادی فعالیت کنند تا کارها  به درستی پیش رود.

وی با اشاره به عنصر مطالبه‌گری در قیام عاشورا افزود: عنصری که در کنار مبارزه و انقلاب حضرت امام حسین (ع) قرار دارد، مطالبه گری است که بر اساس یک زیر ساخت انجام شد و دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم و قشر روشن‌اندیش باید نقش مطالبه‌گری را برعهده داشته باشند همانگونه که پیروزی انقلاب اسلامی نیز بر اساس مطالبه‌گری دانشجویان و علما شکل گرفت.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: با حرکت‌های نهادی نمی‌توان به درستی برای مردم خدمت کرد بلکه باید به سوی حرکت‌های جهادی روی آورد تا معیشت مردم اصلاح شود که بر همین اساس در زمان شیوع کرونا به واسطه حرکت های جهادی در موضوع مواسات، برخی اقدام‌های خوب، انجام شده است.

موافق دوچرخه‌سواری بانوان هستم

وی گفت: تبعیض جنسیتی را خدا آفریده است و هیچ اندیشمندی نگفته است که بین زن و مرد در حقوق انسانی فرقی وجود دارد.

امام جمعه مشهد افزود: از نظر اسلام نیز زن و مرد دارای حقوق انسانی مشترک هستند ولی در نوع تکالیف با همدیگر تفاوت دارند.

وی در باره نظر خود در مورد دوچرخه سواری بانوان ادامه داد: من موافق دوچرخه سواری بانوان هستم ولی نباید بگونه‌ای تبرجّ جاهلیت و محرّک مردها رخ دهد.  

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: در موضوع دوچرخه سواری بانوان به جای حذف صورت مسئله، باید مکان مناسبی برای تفریح بانوان و دوچرخه سواری آنها فراهم شود که به شورای شهر نیز تاکید داشته‌ام که بوستانهایی برای  بانوان ایجاد شود تا بانوان بتوانند در آن مکان به تفریح بپردازند.

وی افزود: ۲ سال قبل خانمی با مراجعه به من گفت قصد راه‌اندازی پیست دوچرخه و موتورسواری برای بانوان را دارد که به نظرم هیچ ایرادی هم ندارد.

امام جمعه مشهد ادامه داد: نکته قابل توجه این است که از نظر علما، دوچرخه سواری بانوان در ملاء عام حرام شمرده شده است و بر همین اساس دانشگاه فردوسی مشهد نیز می تواند مکانی را برای فعالیت تفریحی دختران دانشجو فراهم کند.

اداره مشهد در زمینه مقابله با کرونا را به خودمان بسپارید 

وی گفت: برخی مدیران به جای برخورد درست با مسئله، صورت مسئله را پاک می‌کنند و اگر طبق گفته رهبر معظم انقلاب برای مدیرت بهتر با افراد مسوول دست به مشورت می زدند، تصمیم‌های بهتری می‌توانستند اتخاذ کنند.

آیت الله علم‌الهدی افزود: به عنوان نمونه، پیشنهاد غربالگری مسافران در مبادی ورودی شهر مشهد مطرح و مورد تایید مسوولان استانی قرا گرفت که با هزینه خود مسافر این اقدام صورت گیرد ولی ستاد ملی مقابله با کرونا این تصمیم را تائید نکرد زیرا آنها معتقد بودند با سفر مردم و زائران به مشهد نمی‌توانند جلو شیوع کرونا را بگیرند.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات اقتصادی که به واسطه شیوع کرونا در کشور شکل گرفته است، اداره مشهد در این زمینه را به خودمان بسپارند تا با توجه به شرایط اقتصادی بتوانیم در امر گشایش اقتصادی مردم منطقه حرکتی انجام دهیم.

امام جمعه مشهد گفت: باید نقش حیاتی اقتصاد را در مدیریت معیشت مردم مد نظر قرار داد زیرا در شرایط فعلی اقتصاد استان خراسان رضوی در حال سقوط است.

وی افزود: با شیوع کرونا آستان قدس رضوی از تمام ظرفیت‌های خود در زمینه‌های اقتصادی و معیشتی استفاده و دست به اقدام زد که می توان به توزیع بسته‌های معیشتی و غذاهای روزانه در کنار مباحث عمرانی و آبادانی در کشور اشاره کرد.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به بسته شدن درهای حرم مطهر رضوی بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: مسوولان استانی در این امر هیچ دخالتی نداشتند و تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا نیز بر این مبنی شکل گرفت که با توجه به زائرپذیر بودن شهر مشهد، با بسته شدن درهای حرم مطهر حضرت امام رضا (ع)، آمار مسافران کاهش یابد.

وی گفت: این تصمیم عجولانه به دلیل عدم مدیریت درست کشوری دچار چالش‌هایی شد و به خاطر آن تمام مراکز اقامتی همچون هتل‌ها و رستوران‌ها تعطیل و به تبع آن ۳۷ هزار نیروی روزمزد از کار بیکار شدند و به دلیل بیمه نبودن این افراد، بیمه بیکاری شامل حال بیشتر آنها نشد.

امام جمعه مشهد افزود: برخی هتلداران و کسبه معتبر بازار شهر مشهد در دیدار با من گفته‌اند که به خاطر تعطیلی فعالیت‌هایشان دیگر از پس ادراه زندگی خود برنمی‌آیند.

کد خبر 556842 برچسب‌ها سید احمد علم الهدی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سید احمد علم الهدی دوچرخه سواری بانوان آیت الله علم الهدی مقابله با کرونا امام جمعه مشهد شیوع کرونا مطالبه گری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر برای همه مسؤولان ضرورت دارد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ سید احمد علم‌الهدی امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی (ع) با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام صادق (ع) اظهار کرد: امام صادق (ع) یک وجه تقارن و تشابه نزدیکی با وجود اقدس ولی نعمت ما، علی‌ بن موسی‌ الرضا(ع) داشتند؛ امام صادق (ع) نخستین نفری بود که ولادت امام رضا (ع) را بشارت داد و دوم آنکه شهادت امام صادق (ع) از نظر زمانی مقارن با ولادت امام رضا (ع) بود که انگار سرچشمه علم و فضائل امام صادق (ع) وقتی از دنیا رفت، در وجود ولی معصوم دیگری همچون امام رضا (ع) دوباره متولد شد تا همه از آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید؛ برای حل مشکلات معیشتی همه مردم باید احساس تکلیف کنند

وی با دعوت از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی برای حضور در اجتماع بزرگ صادقیون، ادامه داد: مانند سال‌های قبل، فردا به‌مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت رئیس مذهب جعفری، زائران و مجاوران امام هشتم (ع) از میدان شهدا به سمت حرم مطهر رضوی راهپیمایی برگزار می‌کنند. اجتماع عظیم صادقیون از آن سنت‌های حسنه و نیکی است که همه می‌توانند به نیت عرض تسلیت و ابراز ارادت به محضر امام رضا (ع) در آن شرکت کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به فرا رسیدن هفته معلم و هفته کارگر، بیان کرد: کارگر، عنصر سازنده در جامعه است و توسعه اقتصادی، رشد اقتصادی و جهش تولید به مدد بازوان توانمند او تأمین می‌شود.

وی با اشاره به آیه ۲ سوره مبارکه جمعه، تأکید کرد: قول مشهور این است که امام (ره) فرمود معلمی شغل انبیاست، اما اشاره امام به هر معلمی نیست، زیرا خداوند در قرآن سه شغل برای پیامبران الهی عنوان کرده است؛ آنجا که می‌فرماید «هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ» و تصریح می‌کند که پیامبران، آیات الهی را برای مردم می‌خواندند، آن‌ها را تزکیه می‌دادند و کتاب و حکمت به ایشان می‌آموختند. این سه عنوان، سه شرطی است که اگر معلم به آن پایبند بود، آن زمان است که می‌توان گفت آن معلم رهروی طریق انبیاست.

تولید هویت؛ تکلیف اصلی معلمان

امام جمعه مشهد با بیان اینکه تولید هویت برای مردم، بزرگترین رسالت انبیای الهی بود، گفت: همه انسان‌هایی که در دوران حیات با برکت رسول اکرم (ص) در قبایل، عشایر و دسته‌های مختلف که گرفتار امیال نفسانی بودند، بر هم شمشیر می‌کشیدند و قتل و غارت را در روابط خود حاکم می‌کردند، به دست پیامبر اسلام (ص) هویت یافتند، تبدیل به امت شدند و جامعه‌سازی کردند. بر همین اساس هم بود که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با معلمان تأکید کردند که پرورش هویت دانش‌آموزان در کنار علم‌آموزی، بر معلمان ضرورت دارد.

علم‌الهدی اظهار کرد: معلم مکلف است پیش از آموزش، به دانش‌آموز هویت ملی و دینی ببخشد، زیرا از اساس، هویت دینی محور هویت ملی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش مکلف است فرهنگ ملی و دینی را به دانش‌آموز تعلیم دهد، بیان کرد: اگر این فرهنگ به درستی منتقل شد، آن زمان، نسل آینده‌ساز دیگر خودباختگی هویتی نخواهد داشت و غرب‌گرا و غرب‌زده نخواهد بود.

او ادامه داد: آنچه امروز در دانشگاه‌های آمریکا در حال وقوع است، اینکه استاد دانشگاه را روی زمین می‌کشند و دانشجو را به شدیدترین شکل ممکن سرکوب می‌کنند، همه این‌ها تابلوی لیبرال دموکراسی و تمدن غربی است که امروزه در آمریکا به چشم می‌آید. حقیقت این‌ها همین است، واقعیت این‌ها همین است. دانش‌آموز اگر هویت پیدا کند، به این‌ها وابسته نمی‌شود.

وی افزود: پس از هویت‌بخشی، خداوند تزکیه را مقدم بر تعلیم دانسته است. به همین دلیل، ما نیز تأکید داریم که باید پرورش مقدم بر آموزش باشد. البته در مقوله پرورش نمی‌توان فقط به دبیران پرورشی اکتفا کرد، زیرا اصل تربیت از همان معلمی آغاز می‌شود که در حال تعلیم است. آن عظمتی که معلم به‌خاطر علمش در چشم دانش‌آموز دارد، بهترین ابراز تربیت است. اگر معلم دغدغه‌مند و این سه خاصیت را داشته باشد، یعنی به دانش‌آموز هویت داد، او را تربیت کرد و تعلیم را به حد کمال به اجرا درآورد، آن زمان است که رهروی طریقت انبیاست.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229329 برچسب‌ها سیداحمد علم الهدی

دیگر خبرها

  • علم‌الهدی : اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد، به او ظلم نمی‌شد/ امامت سیاسی دشمن دارد
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی
  • رکابزنی مسیر مهریز تا مشهد با شعار ورزش و سلامتی، کتاب و دانایی
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر بر همه مسؤولان ضرورت دارد
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • علم‌الهدی: تأمین معیشت کارگر برای همه مسؤولان ضرورت دارد
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب متعلق به فرهنگ ایران است
  • خدمت مسئولان به مردم باید به‌دور از تبعیض باشد
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند