Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مسئول بسیج علمی سپاه استان با تقدیر از مجموعه‌های هسته‌های واحد فناور بسیج گفت: این واحدها موفق به ساخت دو دستگاه‌ ضدعفونی شدند که یکی از این دستگاه‌ها جهت تصفیه هوای آلوده به ویروس کرونا ساخته شده و در حال تجاری سازی است‌. - اخبار استانها -

علی رضاخانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زنجان اظهار داشت: مجموعه بسیج علمی، پژوهشی و فناوری یکی از معاونت‌های سپاه استان است که در حوزه معاونت علمی نقش نظارت و هدایت علمی مجموعه بسیج استان را بر عهده دارد و خود به عنوان یک سازمان در حال اجرای برخی برنامه‌ها است، با این حال ظرفیت‌هایی ایجاد کرده و با کمک نواحی مختلف بسیج در حال مدیریت این ظرفیت‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف اصلی این مجموعه از بسیج حمایت و پشتیبانی از هسته‌های علمی، پژوهشی و فناورانه  است. این مجموعه‌ها در قالب هسته‌های علمی داخل پایگاه‌های مقاومت بسیج محلات و اقشار از جمله بسیج دانش‌آموزی، دانشجویی، اساتید و مهندسین در حال فعالیت هستند که در صورت نیاز حمایت‌های لازم از طرح‌های آن‌ها انجام می‌گیرد.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه استان زنجان با اشاره به این‌که ساختار شکل گرفته در این مجموعه بسیج تحت عنوان مراکز حمایت، هدایت، مرکز رشد و خانه نخبگان می‌باشد تصریح کرد: حمایت از طرح‌ها و ایده‌ها در مجموعه‌های مذکور پس از بررسی در کارگروه تخصصی مورد داوری اساتید و صاحب‌نظران قرار می‌گیرد. از مجموعه ایده‌ها، طرح‌های نوآورانه و مبتکرانه پس از ارجاع حمایت‌های لازم انجام می‌شود. نخست طرح به کارگروه مربوطه ارجاع داده می‌شود  و پس از داوری اگر ویژگی‌های لازم  همچون ابتکاری بودن را دارا باشد و مانع از خروج ارز از کشور شود، مورد حمایت مادی و معنوی قرار می‌گیرد به طوری که اگر نیاز مالی باشد تا حد توان تامین می‌شود یا اگر نیاز به تجاری و معرفی محصول برای فروش باشد، این اقدام نیز توسط بسیج انجام می‌گیرد.

این مسئول با بیان این‌که در حوزه کرونا دو مورد از مجموعه‌های هسته‌های واحد فناور که دانش بنیان بوده‌اند موفق به ساخت دو دستگاه‌ ضدعفونی در استان شده‌اند گفت: یکی از دستگاه‌های مذکور جهت تصفیه هوای آلوده به ویروس کرونا ساخته شده، دستگاه دوم نیز، دستگاه چشمی است که به عنوان جایگاه مواد ضدعفونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در راستای حمایت از دو طرح مذکور، بسیج اقدام به دریافت سفارش برای تولید دستگاه‌ها کرد و این محصول فناورانه در نهایت سبب درآمد‌زایی برای سازندگان آن شد. با این حال در تلاش برای تجاری سازی هر دو دستگاه ساخته شده و تولید انبوه آن هستیم.

رضاخانی خاطرنشان کرد: گاها هزینه اولیه لازم جهت ساخت طرح توسط افراد وجود ندارد، اما بسیج با بررسی طرح اقدام به کمک مالی کرده و حتی وام بلاعوض نیز در اختیار ایده‌پردازان قرار می‌دهد تا مشکل مالی نتواند سدی در مقابل پیشرفت طرح‌ها باشد. با این حال این اکوسیستم بدون هیچ چشم‌داشتی از زمانی که یک ایده شکل می‌گیرد تا به مرحله تولید و عرضه برسد مورد حمایت بسیج قرار می‌گیرد.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه استان زنجان با اشاره به این‌که بسیج ‌دو مرکز رشد دارد که در شهرستان زنجان واقع است گفت: نخستین مرکز رشد در پونک واقع است و مرکز رشد ناحیه زنجان نیز در کوی علوم‌پایه قرار داشته و با اخذ مجوز لازم در حال راه اندازی است با این وجود در این مکان پنج شرکت در زمینه آسانسور و انرژی فعالیت خواهند داشت. با این حال در ساختار بسیج تمام نواحی هشت‌گانه معاونت علمی دارند و ظرفیت‌ها در این نواحی نیز در حد توان پیگیری می‌شود.

به گفته این مسئول خانه نخبگان بسیج، اتاق فکر و بازوی فکری دستگاه‌های اجرایی است که با کارگروه‌های مختلف مسائل و مشکلات استان را در حوزه‌های مختلف بسته به هدف رصد و احصا می‌کند در نهایت راهکار‌های علمی و عملیاتی طراحی می‌شود و از طریق مبادی ذیربط با روحیه مطالبه‌گری از مسئولان امر مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

سازمان بسیج حقوق‌دانان کشور 7 میلیارد تومان به خانواده‌های نیازمند کمک کردرئیس سازمان بسیج سازندگی در کرمان: بیکاری امروز بزرگ‌ترین تهدید برای کشور استجهاد بسیجیان استان البرز در مسیر مبارزه با کرونا ادامه دارد/ تولید و توزیع 135هزار ماسک بین نیازمندان

رضاخانی با اشاره به این‌که هر شش ماه یکبار با نمایندگان مجلس در استان جلسه‌ای برگزار می‌شود تا مسائل و مشکلاتی که در کارگروه‌ها احصا شده است به اطلاع آن‌ها برسد گفت: بعضا نیاز به قانون‌گذاری در مسئله‌ای به وجود می‌آید که در نهایت اطلاعات این امور در اختیار نمایندگان برای پیگیری در مجلس قرار داده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هسته‌های علمی صرفا فناور نیست بلکه در سطح شهرستان‌ها در برخی از پایگاه‌های مقاومت محلات که به صورت پایگاه‌های علمی شناخته می‌شوند، هسته‌های علمی دیگری نیز تحت عنوان هسته‌های دانشی، پژوهشی و مهارتی به فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناوری می‌پردازند.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان زنجان گفت: در سال 1400 کنگره بزرگداشت 3535 شهید استان اجرا خواهد شد که این کنگره دارای کمیته‌‌های تخصصی متفاوتی است که یکی از آن‌ها کمیته علمی و پژوهشی است که به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و دبیری بسیج علمی استان زنجان اجرا می‌شود و وظایفی بر عهده این کمیته قرار داده شده است. معاونان پژوهشی و برخی از اساتید دانشگاه‌ها در این کمیته تخصصی در حال خدمت رسانی‌های هستند و در سه محور قرار است اهداف کنگره را در حوزه‌های علمی و پژوهشی پیگیری نمایند. با این‌حال بحث‌های طرح‌های پژوهشی، حمایت از موضوعات پایان‌نامه ارشد و رساله دکتری، حضور در همایش ملی و منطقه‌ای در سال 1400 "که بر طبق فراخوان در زمینه مقالات، کتاب، نشریه، اقدامات علمی و پژوهشی در ارتباط با شهدای استان" در این کنگره دنبال خواهد شد. با این حال سعی بر این است به این کنگره غنای علمی داده شود.

وی بیان کرد: یکی از خدمات دیگری که توسط بسیج علمی و پژوهشی در حال انجام است کسر خدمت سربازی است، این موضوع فراخوانی شده تا هر یک از فارغ‌التحصیلان ارشد و دانشجویان ارشدی که در حوزه‌های مختلف طرحی ارائه دهند، پس از تایید در کمسیون وارد مرحله اجرا شود و امتیازات لازم را پس از ساخت بدست آورد، کسر خدمت نخبگی خواهد خورد اما باید طرح‌ها همزمان با علمی بودن کاربردی نیز باشند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پژوهشی و فناوری مسئول بسیج علمی علمی و پژوهشی هسته های علمی قرار می گیرد استان زنجان سپاه استان دستگاه ها مجموعه ها مرکز رشد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۹۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / پاک‌ترین هوا سهم بجنورد شد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد در شرایط آلوده است
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند