Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین باقری، روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان تسهیلات بانکی برای ۴۳ واحد صنعتی و معدنی پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: مصوبات کارگروه بازسازی و نوسازی آذربایجان شرقی شامل ۱۳۹ واحد صنعتی و معدنی استان با اعتبار ۴ هزار و ۷۲۵ میلیارد ریال بود که از این تعداد ۵۳ پرونده به ارزش ۲ هزار و ۳۰۴ میلیارد ریال در بانک های عامل تصویب شده و تاکنون ۲۸ درصد مصوب کارگروه محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در بخش تسهیلات تبصره ۱۸ (تسهیلات یارانه‌ای با سود ۱۴ درصد) نیز ۱۹۶ پرونده به ارزش ۱۹ هزار و ۱۴۵ میلیارد ریال در کارگروه تصویب و به ۷ بانک عامل طرف قرارداد با صندوق توسعه ملی معرفی شده است.

باقری ادامه داد: این بانک ها شامل ملی، صنعت و معدن، سپه، تجارت، پست بانک، توسعه تعاون و آینده  است که برای ۵۷ پرونده به میزان ۳ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

رییس هیات مدیره خانه صنعت و معدن آذربایجان‌شرقی گفت: در این بخش مصوب بانک برای پرداخت تسهیلات ۶۲ پرونده به ارزش ۵ هزار و ۵۴۹ میلیارد ریال بود و با پرداخت تسهیلات برای ۵۷ پرونده بیش از ۲۰ درصد مصوب کارگروه در تبصره ۱۸ محقق شده است.

باقری، ادامه داد: در بخش رونق تولید نیز از سال ۹۸ تا کنون ۲۸۱ پرونده به ارزش ۱۷ هزار و ۵۹۲ میلیارد ریال در کارگروه مصوب شده که برای ۹۱ واحد صنعتی و معدنی استان به ارزش ۳ هزار و ۲۴۱ میلیارد ریال تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

وی یادآوری کرد: در این بخش ۱۰۸ پرونده به ارزش ۴ هزار و ۶۶۸ میلیارد ریال در بانک مصوب شده که با پرداخت تسهیلات برای ۹۱ پرونده بیش از ۱۸ درصد مصوب کارگروه برای معرفی واحدهای صنعتی و ومعدنی استان برای اخذ تسهیلات در بخش رونق تولید محقق شده است.   

رییس هیات مدیره خانه صنعت و معدن آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد منابع ابلاغی توسط بانک های استان جذب شده است، گفت: با توجه به روند پرونده های معرفی شده به بانک ها، پیش‌بینی می‌شود کل اعتبار ابلاغی جذب شود و به محض ابلاغ دستورالعمل جدید جهت تسهیلات یارانه دار، اطلاع رسانی به واحدها و تشکیل پرونده متقاضیان در دستور کار خانه صنعت و معدن قرار می گیرد.

باقری، با بیان اینکه در سال جاری، ۱۸ جلسه کارشناسی و ۱۳ جلسه استانی ستاد تسهیل توسط خانه صنعت و معدن و تجارت استان تشکیل شده است، افزود: تامین مواد اولیه و مشکلات بانکی از دغدغه های جدی واحدهای صنعتی و معدنی استان بوده و خانه صنعت و معدن با برخورداری از ۱۳ انجمن از تمام راهکارها برای حل مشکلات آن ها استفاده می کند.

وی یادآوری کرد: برنامه ریزی های لازم برای حضور اعضای هیات رییسه خانه صنعت و معدن در شهرک های صنعتی استان انجام شده تا مشکلات واحدهای مختلف هر شهرک در همان مکان طرح شده و راهکاری برای حل آن ها ارایه شود.

باقری، با اشاره به تلاش خانه صنعت و معدن استان برای حل مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی به خصوص پس از شیوع بیماری کرونا افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی با مشکل توقف مواد اولیه در گمرک ها مواجه شده بودند که خانه صنعت و معدن وارد عمل شده و با هماهنگی مسئولان استانی، مشکل آن ها حل شده و واحدها توانستند مواد اولیه خود را از گمرک ها تحویل بگیرند.

آذربایجان شرقی به عنوان یکی از قطب های صنعتی کشور حدود چهار هزار واحد تولیدی - صنعتی دارد که بخش عمده آنها از تبعات بحران کرونا متاثر شده اند.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری آذربایجان‌ شرقی نیز چندی قبل از از پرداخت یک هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان تسهیلات به بخش صنایع و خدمات برای بهبود فضای کسب و کار خبر داد و گفت: این تسهیلات در قالب بند الف تبصره ۱۸ پرداخت شده است.

صمد ابراهیم پور در گفت و گو با ایرنا با بیان این‌که در بخش پرداخت تسهیلات به صنایع رتبه چهارم کشور را داریم، اظهار کرد: در کارگروه رفع موانع آذربایجان شرقی هفت بانک عامل برای ۱۷۰ واحد تعیین شده است که نتیجه این کارگروه تا کنون تصویب یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در بخش صنایع بوده و از این میزان تاکنون ۳۸۳ میلیارد تومان برای ۵۶ طرح پرداخت شده است. 

برچسب‌ها تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی معدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی معدن تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی معدن اخبار کنکور خانه صنعت و معدن میلیارد ریال آذربایجان شرقی پرداخت تسهیلات پرداخت شده پرونده به ارزش واحدهای صنعتی صنعتی و معدنی معدنی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۰۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمد آئینی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده با اشاره به نهضت آسفالت ریزی معابر در محله‌های ۱۰ گانه محروم شهر اهر ادامه داد: بیشتر معابر محله‌های ۱۰ گانه محروم و کم برخوردار این شهرستان آسفالت ریزی شد و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند.

آیینی اضافه کرد: سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی شد با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا شود که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است اظهار کرد: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین است و امیدواریم به این موضوع اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آیینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

 

دیگر خبرها

  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند