Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@15:55:13 GMT

اتحادیه اروپا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۰۷۰۶

اتحادیه اروپا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن تأکید بر لزوم به رسمیت شناخته شدن این کشور توسط اتحادیه اروپا، گفت که هر فرآیند سیاسی باید مبتنی بر پایان بخشیدن به اشغالگری رژیم صهیونیستی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «محمد اشتیه» نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد که دولت، برای برگزاری انتخابات تمام تلاش خود را خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتیه در جریان دیدار ویدئوکنفرانسی با کمیسیون روابط خارجی پارلمان اتحادیه اروپا گفت که وی به همراه سران فلسطین، در برگزاری انتخابات، اراده جدی دارد.   وبگاه خبری صفا فلسطین، به نقل از این مسئول تشکلات خودگردان، گزارش داد که این انتخابات، دریچه‌ای برای پایان اختلافات و بازگرداندن شور دموکراسی به فلسطین است.   وی ضمن درخواست از اتحادیه اروپا برای حمایت از این انتخابات، تأکید کرد که این اتحادیه باید به رژیم صهیونیستی اعمال فشار کند تا این انتخابات در قدس نیز برگزار شود.   این مسئول فلسطینی از اتحادیه اروپا خواست که در هر فرآیند سیاسی آتی، نقش فعالی داشته باشد تا مسئله فلسطین حل شود؛ مسئله‌ای که معلول «اقدامات اشغالگر و انحصار میانجیگری فرآیند سیاسی توسط آمریکا» است.   اشتیه همچنین تأکید کرد که «هر فرآیند سیاسی باید مبتنی بر پایان بخشیدن به اشغالگری اسرائیل در سرزمین ما و بر اساس راهکار دو دولتی باشد که بر اساس حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل است».   وی با بیان اینکه، ملت فلسطین، برنده هر گونه راهکار سیاسی عادلانه است، از کشورهای اتحادیه اروپا خواست که کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.   این مسئول فلسطینی تصریح کرد: «تشکیلات خودگردان هیچ فرصتی را از دست نداده است؛ زیرا ما هیچ فرصتی نداشتیم تا حقوق ملت خود را در تشکیل کشور مستقل در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس و راهکار عادلانه مسئله آوارگان احقاق کنیم».   اشتیه در پایان خطاب به امارات و بحرین و کشورهایی مانند عربستان سعودی که در پی عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی هستند، گفت: «عادی‌سازی برخی کشورهای عربی به سود معادله صلح در برابر زمین نیست، بلکه به سود دیدگاه اسرائیل یعنی صلح مجانی همراه با ادامه اشغالگری است».   منبع: فارس انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا فرآیند سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان

به گزارش «تابناک» به نقل از یورو نیوز، فون در لاین در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من با نگرانی شدید اوضاع گرجستان را دنبال و خشونت در خیابان‌های تفلیس را محکوم می‌کنم.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا ادامه داد: مردم گرجستان خواهان یک آینده اروپایی برای کشورشان هستند.

وی با بیان اینکه اعتراضات روز چهارشنبه مردم گرجستان در واکنش به تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» از سوی پارلمان این کشور صورت گرفته است، افزود: آنها نگرانند که از این قانون برای محدود کردن آزادی مطبوعات در گرجستان استفاده شود.

همچنین جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز خشونت علیه معترضان گرجستانی را به شدت محکوم کرد.

بورل در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من خشونت علیه معترضان را به شدت محکوم می‌کنم و از مقام‌های گرجستان می‌خواهم که حق تجمع مسالمت‌آمیز را تضمین کنند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد: استفاده از زور برای سرکوب معترضان غیرقابل قبول است.

بورل پیشتر نیز هشدار داده بود که این لایحه در صورت تصویب و تبدیل شدن به قانون، ممکن است شانس پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا را از بین ببرد.

به نوشته یورو نیوز، هزاران نفر از مردم گرجستان روز سه‌شنبه در حالی که پارلمان این کشور در مورد تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» بحث می‌کرد، به خیابان‌های تفلیس پایتخت گرجستان آمدند.

پلیس ضد شورش گرجستان با استفاده از گلوله‌های لاستیکی، گاز اشک آور، نارنجک‌های شوکر و ماشین‌های آب پاش، معترضانی را که پرچم‌های این کشور و اتحادیه اروپا را در دست داشتند، متفرق و چندین نفر از آنان را دستگیر کرد.

اعتراض مردم گرجستان به تصویب این لایحه در روز چهارشنبه هم ادامه داشت ولی پارلمان این کشور بدون توجه به اعتراضات، این لایحه را در روز چهارشنبه تصویب و آن را به قانون تبدیل کرد.

این لایحه جنجالی، سال گذشته با نام «عامل نفوذ خارجی» پیشنهاد شده بود و در ادامه به «شفافیت نفوذ خارجی» تغییر نام یافت.

معترضان این لایحه را بازتابی از یک قانون مشابه روسی می‌دانند و در تظاهرات خود شعار می‌دادند: نه به قانون روسی.

این قانون، رسانه‌ها و سازمان‌های غیرتجاری را ملزم می‌کند در صورتی که بیش از ۲۰ درصد از بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، به عنوان نهادهای تحت نفوذ خارجی ثبت نام کنند.

«عامل خارجی» یک اصلاح مربوط به اتحاد جماهیر شوروی سابق است و چنین افرادی خائن یا دشمن کشور شناخته می‌شوند.

معترضان می‌گویند که این لایحه تلاش گرجستان برای پیوستن به اتحادیه اروپا را تضعیف می‌کند.

سالومه زورابیشویلی رئیس جمهور گرجستان نیز در شبکه‌های اجتماعی از واکنش پلیس به تظاهرات‌های روز سه‌شنبه و چهارشنبه معترضان انتقاد کرد.

وی خشونت پلیس را کاملاً غیرقابل توجیه، تحریک کننده و نامتناسب توصیف کرد.

زورابیشویلی پیشتر متعهد شده بود که در صورت تصویب این لایحه در پارلمان گرجستان، آن را وتو خواهد کرد.

همه این اعتراض‌ها و محکومیت‌ها در حالی انجام می‌شود که حامیان این قانون در گرجستان معتقدند که تصویب آن برای تضمین حاکمیت ملی گرجستان ضروری بود.

دیگر خبرها

  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین تقسیم زمین است
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند