Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با توجه به راهبردهای تربیتی برای همگانی‌سازی تولید دانشجوی انقلابی اظهار کرد: در این راستا گروه‌های جهادی را فعال کرده و پویش مؤمنانه برای حمایت از کرونایی‌ها را تشکیل داده‌ایم.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ در دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی بهره‌گیری از ظرفیت‌های معنوی، مادی و سرمایه‌های انسانی دانشگاه به‌ویژه تقویت نقش‌آفرینی مدیران واحدهای دانشگاهی در امر تربیت، ایفای وظیفه دانشگاه در اصلاح محیط دارای اهمیت بوده و بر خلاقیت‌های فردی و مدیریت اسلامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اعتلای دانشگاه تأکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری آنا در سلسله گفتگوهایی با توجه به اهمیت حوزه فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و تأکید مدیریت جدید بر اصل تمدن‌سازی در دانشگاه بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مجموعه فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های پیش روی دانشگاه در واحدهای مختلف کشور را در این حوزه بررسی می‌کند.

معاون فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در بیست و نهمین شماره از این گفتگوها در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به اقدامات این دانشگاه برای توسعه فضای معنویت، اخلاق و سبک زندگی اسلامی براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار کرد: در این راستا جلسات هم‌اندیشی استادان و كاركنان با موضوع تبیین بیانیه گام دوم انقلاب، مراسم اعیاد و شهادت ائمه معصومین (علیهم‌السلام)، اكران فیلم‌های سینمایی زندان‌ها و آن 23 نفر ویژه خانواده‌ها برگزار شده است.

** بیشتر بخوانید:

ایجاد فرصت برای فعالیت‌های خلّاقانه دانشجویان

از مدیریت فضای مجازی با رویکرد انقلابی تا عضویت دانشجویان در کمیته‌های اجتماعی

پرونده فرهنگی دانشجویی واحد عجب‌شیر در یک نگاه

اردشیر دانش  ادامه داد: كارگاه آموزش و تفسیر سوره‌های مباركه قرآن در ماه مبارک رمضان و سایر موضوعات فرهنگی، نماز جماعت روزانه در خوابگاه‌های دانشجویی و مسجد دانشگاه از دیگر اقدامات برای توسعه فضای معنویت دانشگاه بوده است.

معاون فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، برگزاری مراسم دهه اول محرم در كنار مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، دسته عزاداری دانشگاهیان و مسابقات قرآن و عترت با ثبت‌نام بیش از یک‌هزار و 200 دانشجو در رشته‌های مختلف را از دیگر اقدامات این دانشگاه برای توسعه فضای معنویت عنوان کرد.

گسترش فضای انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت بسیجی‌وار استادان 

دانش، فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد را در راستای گسترش فضای انقلابی و اهتمام در اجرای راهبردهای تربیتی و فرهنگی سند دانشگاه اسلامی برشمرد و افزود: ارسال كمک استادان و اعزام گروه‌های جهادی به مناطق سیل‌زده لرستان، پلدختر و استان گلستان، اعزام دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد به دوره‌های آموزش مانند حیات طیبه، معرفت رضوی و هلال احمر بخشی از اقدامات مدنظر است.

وی خاطرنشان کرد: تشكیل تشكل‌ها و كانون‌های دانشجویی به‌منظور پیشبرد اهداف فرهنگی، استقرار گروه جهادی دانشجویان دندانپزشكی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی از اقدامات واحد بروجرد برای اجرای راهبردهای تربیتی بوده است.

معاون فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در پاسخ به این سوال که در راستای افزایش روحیه خودباوری و شكوفایی خلّاقیت‌های دانشجویی چه اقداماتی انجام داده‌اید؟ مطرح کرد: برگزاری جلسات سخنرانی و مشاوره فرهنگی و مذهبی در خوابگاه‌های دانشجویی برای ایجاد روحیه خودباوری و شكوفایی خلّاقیت دانشجویی با موضوعات مختلف در زمان قبل ار كرونا (99-98)، اعزام دانشجویان به نمایشگاه بین‌المللی كتاب تهران، موزه‌های انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر از فعالیت‌های این دانشگاه بوده است.

دانش مطرح کرد: مراسم دانشجویی بزرگداشت گروه‌های آموزشی توسط دانشجویان همان رشته (روز پرستار ـ روز علوم آزمایشگاهی ـ روز زیست ـ روز معماری) را نیز در این راستا برگزار کرده‌ایم.

تقویت جایگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی در فضای مجازی

وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی در فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه چگونه بوده است؟ توضیح داد: به‌كارگیری اعضای هیئت علمی برای مشاوره و جذب دانشجو، برگزاری طرح ضیافت اندیشه ویژه استادان عضو هیئت علمی به‌طور مستمر در مشهد مقدس از اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد بوده است.

معاون فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تأکید کرد: نشست هم‌اندیشی و حلقه‌های صالحین بسیج اساتید، برگزاری كارگاه آموزشی تحریر مقالات ویژه اساتید درس آموزش قرآن كریم، برگزاری طرح شهید شهریاری با حضور 400 نفر از استادان عضو هیئت علمی واحدهای سراسر كشور از  دیگر فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی واحد بروجرد بوده است.

دانش، تقویت جایگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی در فضای مجازی و بهره‌گیری مفید و اثربخش از آن را مهم دانست و خاطرنشان کرد: تولید محتوا(بروشور، تراكت) در حوزه مشاوره و راهنمای سلامت و فرهنگ‌سازی بین دانشجویان، ارتقای فضای معنوی و سبک زندگی و جلوگیری از اضطراب و استرس در زمان كرونا بخشی از فعالیت‌های واحد بروجرد بوده است.

وی، ایجاد كانال‌های فرهنگی در پیام‌رسان‌های ایتا، سروش، اینستاگرام، تولید نشریات دانشجویی و توزیع از طریق فضای مجازی را از دیگر اقدامات معاونت فرهنگی و دانشجویی بیان کرد.

معاون فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، تولید مناسبتی رادیو صدای دانشجو توسط كانون فرهنگی رسانه و فضای مجازی و برگزاری جلسات تخصصی شورای فرهنگی برای تبادل‌نظر درباره چگونگی فعالیت‌های فرهنگی در فضای مجازی را از دیگر اقدامات در این راستا عنوان کرد.

دانش با ابراز رضایت از ارتباط با آحاد دانشجویان و توسعه و ساماندهی فعالیت جمعی دانشجویان یادآور شد: برپایی میز خدمت به‌صورت هفتگی مورد تأکید معاونت فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد بوده است.

وی، تقویت همكاری نظام‌مند با سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی را برای نیل به اهداف ضروری دانست و توضیح داد: عضویت در شورای فرهنگ عمومی و كارگروه اجتماعی فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان بروجرد و تشكیل جلسات و كارگروه‌های تخصصی مبارزه و پیشگیری مواد مخدر با كارآگاهان نیروی انتظامی شهرستان بروجرد بخش‌هایی از تعامل دانشگاه با ارگان‌ها بوده است.

معاون فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد درباره فعالیت‌های عمومی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در دوره شیوع كرونا تبیین کرد: تشكیل كارگروه مركز مشاوره، استفاده از مربیان و استادان برای ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانشجویان در زمان شیوع كرونا (از اسفند 98 تاكنون) از اقدامات مدنظر بوده است.

دانش، دیگر اقدامات معاونت فرهنگی و دانشجويی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد را تولید محتوا با عنوان (فصلنامه داخلی مركز مشاوره و سلامت دانشگاه) با مضامین (فرهنگی، تربیتی، اعتقادی) در زمان بروز كرونا و ارسال از طریق فضای مجازی و مشاوره با عنوان #پویش مؤمنانه حامیان بهداشت بیماران كرونایی در مركز مشاوره امین به‌صورت تلفنی عنوان کرد.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: اردوی جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد دانشجوی انقلابی دانشگاه فرهنگ دانشجو معاونت فرهنگی و دانشجويی فرهنگی و دانشجویی معاونت فرهنگی بروجرد بوده دیگر اقدامات فضای مجازی هیئت علمی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان میزبان حدود ۱۷۰۰ نفر از داوطلبان خواهد بود