Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: محمد باقر قالیباف در ادامه سفر سه روزه به سیستان و بلوچستان، به صورت میدانی بر طرح‌ها و پروژه‌های این استان نظارت خواهد کرد و همچنین به صورت رو در رو با مردم گفتگو و در جریان مشکلات آن‌ها قرار خواهد گرفت.

قالیباف که روز گذشته سفرش را از چابهار آغاز کرده است و بعد از سفر به سراوان و ایرانشهر صبح امروز وارد شهرستان زابل در شمال سیستان و بلوچستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی و نظارت میدانی بر طرح‌های نیمه تمام در سیستان و بلوچستان مهمترین برنامه رئیس مجلس شورای اسلامی در استان است.

در این سفر محمدباقر قالیباف به بررسی آخرین وضع طرح ۴۶ هزار هکتاری آبیاری اراضی دشت سیستان، ایجاد کارخانه استخراج مس و صنایع تبدیلی با توجه به ذخیره گاه آن در منطقه سیستان با سرمایه گذاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، وضع بازارچه‌های مرزی، کارخانه لاستیک، پروژه گازرسانی، شبکه آب و فاضلاب، جاده‌های مواصلاتی شهری و روستایی بزرگراه زابل_زاهدان، راه آهن چابهار-زاهدان-زابل-مشهد، کمربند سبز، وضعیت مبلمان شهری و حاشیه شهر، طرح رزاق و ساماندهی تراکتور‌های مرزی، چاه نیمه‌ها و لایروبی انهار، آب پایدار آشامیدنی و کشاورزی، محیط اختصاصی علمی و تفریحی برای بانوان، خواهند پرداخت.

رئیس مجلس صبح امروز در محل اجرای پروژۀ آب‌رسانی ۴۶ هزار هکتاری در زابل حضور یافت و ضمن بررسی اشکالات متعدد اجرایی و عملیاتی پروژه، بی‌واسطه با کشاورزان بومی منطقه گفتگو کرد.

‌قالیباف در واکنش به سخنان پیرمرد معترض زابلی درباره این پروژه گفت: حق با شماست پدرجان؛ اشکالاتی که می‌گویید به اجرای طرح آبرسانی وارد است. برای پیگیری همین گلایه‌ها اینجا هستیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس مجلس سیستان و بلوچستان طرح انتقال آب دشت سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با اشاره به صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان گفت: در حال حاضر اراضی واقع در سه هزار و 200 پلاک استان

دارای سند تک برگ هستند.

ناصر عتباتی افزود: موضوع سندار شدن اراضی کشاورزی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت بوده و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی قرار دارد.

عتباتی اظهار کرد: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی در خصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیریها تا صدور سند تک برگی برای تمام اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.

وی گفت: اقدامات انجام شده درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.

عتباتی ، با بیان اینکه اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی کشاورزی یکی از اولویتهای دستگاه قضایی است که با جدیت باید پیگیری شود، گفت: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی کشاورزی نگاه و اقدام کرد.

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با قدردانی از مدیریت دستگاه قضایی آذربایجان‌غربی گفت: در بررسی‌های انجام شده آذربایجان‌غربی از لحاظ وضعیت ثبت اسناد کشاورزی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و تلاشهای متولیان امر است.

احمدی افزود: آذربایجان‌غربی جزء استانهای هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور محسوب می شود که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکرد‌ها در این استان تداوم پیدا کند.

وی ، با بیان اینکه خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است،

افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری شود.

مجری رفع تداخلات کشور، با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی کشاورزی لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود،گفت: تعداد کمیسیونهای رفع تداخلات هم در برخی از شهر‌های استان باید افزایش یابد چون این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری به نتایج هدفگذاری شده می‌رسد.

احمدی، در پایان برای اجرای کاداستر اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی قول مساعد داد.

دیگر خبرها

  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹
  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل