Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-26@04:55:08 GMT

رونق بازار بخاری‌های دست دوم به خاطر گرانی

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۳۴۷۱

صراط: بازار خرید و فروش بخاری‌های دست دوم در حالی گرم شده است که نمایندگی‌ها و فروشندگان پکیج‌های دیواری از کم شدن کالا و افزایش قیمت پکیج در بازار می‌گویند. در بازار بخاری نیز وضعیت چندان تفاوتی ندارد.
به گزارش تجارت نیوز، نمایندگی‌های پکیج‌های دیواری می‌گویند دیگر مانند سال‌های گذشته پکیج به صورت نامحدود در اختیار آنها قرار نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر فصل سرما نیز از راه رسیده است و تقاضا برای وسایل گرمایشی خانه بیشتر شده است.
اما آنطور که اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی می‌گوید کالای تولیدی این روزهای کشور جوابگوی نیاز همه استان‌های کشور نیست.

چراییِ رونق بازار بخاری‌های دست دوم
او می‌گوید: «تصور برخی از فروشندگان این است که وضعیت مانند قبل از تحریم است و انبارها پر از کالا است. اگر فروشنده‌ای کالا دارد باید آن را در اختیار خریدار قرار دهد و نگوید ندارم.»
به نظر می‌رسد همه این موضوعات دست به دست هم داده است تا قیمت وسایل گرمایشی دچار نوساناتی شود. از سوی دیگر به نظر می‌رسد توجه برخی از مردم به سمت بخاری‌های دست دوم گازی و برقی جلب شده است. در همین مورد یکی از فروشندگان می‌گوید: «قیمت‌ها آنچنان بالاست که ترجیح مردم کالای کارکرده و دست دوم است. هر کسی توان خرید پکیج نو را ندارد. همه مشتری‌ها اصرار می‌کنند که به آنها تخفیف بدهیم تا بتوانند یک وسیله گرم‌کننده برای خانه خود بخرند.»

استفاده از پتوهای بیشتر به جای بخاری!
بررسی آگهی‌های فروش نشان می‌دهد در حال حاضر قیمت بخاری گازی کارکرده حدود 700 هزار تومان تا یک میلیون و 500 هزار تومان است. اما آنطور که یکی از فروشنده‌ها می‌گوید برخی از مردم قدرت خرید حتی بخاری دست دوم را ندارند.
او در ادامه می‌گوید: «کسی را می‌شناسم که از سرما به خود می‌لرزید اما توان خرید هیچ وسیله گرم‌کننده‌ای را نداشت. موضوع این است که قیمت بخاری هم زیاد شده است. مردم چهارتا پتو روی خود می‌کشند و سرما را تحمل می‌کنند.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی می‌گوید: « مردم باید در استفاده از لوازم استادارد دقت کنند. یک بخاری غیراستاندارد می‌تواند یک مجتمع را نابود کند. مردم قبل از استفاده از وسایل خانگی و گرم‌کننده حتما از استاندارد بودن آن اطمینان حاصل کنند تا اتفاق خطرناکی روی ندهد.»
یکی از فروشندگان پکیج و بخاری می‌گوید: «احتمال اتصالی در بخاری‌های برقی کارکرده بالاتر است.» اما کافی است تا سری به سایت‌های فروش بخاری‌های کارکرده بیندازید. لیست بلندی از خرید و فروش این کالاها را نشان می‌دهد. یکی از کسانی که بخاری برقی خود را برای فروش آگهی کرده است، می‌گوید: «چهار سالی می‌شود که خودم از آن استفاده می‌کنم، مصرف برقش بالاست ولی خب قیمت چندانی ندارد، 200 هزار تومان.»
با همه این خطرها و گرانی‌ها آنچه که برجاست نیاز مردم به وسایل گرم‌کننده برای فصل سردی است که هنوز در ابتدای آن هستند. باید دید مسئولان مرتبط برای این موضوع چه تدبیری خواهند داشت.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: فصل سرما بخاری گرانی صراط گرم کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد

در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اواخر فروردین ماه امسال ایران خودرو از افزایش قیمت یکی از محصولات پرتقاضای خود که از سال گذشته تولید آن حاشیه های بسیاری داشت خبرداد که براساس آن
قیمت پژوپارس با دریافت مجوز 445 میلیون و 742 هزارو 300 تومان تعیین شده است و متقاضیان می بایست برای تکمیل وجه قیمت های جدید را در قراردادهای خود لحاظ کنند.
 
البته با صدور مجوز تغییر قیمت پژوپارس به نظر باید منتظر افزایش قیمت‌ کارخانه ای سایر انواع خودروهای داخلی بود و طی روزهای آینده قیمت جدید سایر خودروهای داخلی هم توسط شرکت ها اعلام شود.
نکته مهم اینجاست وزیر صنعت در واکنش به تغییر قیمت خودرو اعلام کرده است در مورد قیمت پژو پارس شورای رقابت مسئول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.
این در حالی که براساس مصوبه 54٣ شورای رقابت مبنای تنظیم قیمت خودرو، بر اساس ضوابط قیمت‌گذاری، مصوب هیأت تعیین و تثبیت قیمت‌ها است که توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و به وزارت صمت اعلام می‌شود.
 طبق این مصوبه تولیدکنندگان خودرو مستندات و صورت‌های مالی خود در هزینه‌های تولید را به سازمان حمایت ارائه خواهند کرد و این سازمان نیز بر اساس صورت‌های مالی دریافت شده، درخواست خودروسازان مبنی بر به روزرسانی قیمت محصولات را به دلیل تغییرات نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و قیمت نهاده‌های تولید، را مورد بررسی قرار داده و در نهایت طبق چارچوب مصوبات شورای رقابت، به خودروساز اجازه افزایش قیمت محصول خود را خواهد داد.

البته توکلی سخنگوی مرکزی ملی رقابت هم در این رابطه گفته است: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به نظر می رسد در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • قیمت طلا امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عرضه طلای کم عیار به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • عرضه طلای تقلبی به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • قیمت طلا امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد