Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی  در خصوص اجرای طرح یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی گفت: آنچه در استان اصفهان قابل مشاهده است، این است که یکپارچه‌سازی شرکت‌های آبفا شهری و روستایی برکت زیادی برای روستاها داشته و توانسته بخشی از منابعی که در اختیار آبفای شهری بوده را به سمت روستا سوق بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارائه خدمات و درآمد شرکت‌های آب و فاضلاب روستاها در گذشته بیشتر به صورت یارانه‌ای بود و دولت نیز در تأمین این یارانه‌ها کند عمل می‌کرد و همیشه شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی به‌عنوان یک شرکت دولتی نمی‌توانستند وظیفه خود را درباره روستاها به درستی انجام بدهند.

حاجی دلیگانی ادامه داد: امروز ما واقعاً در روستاها مشکل بزرگ اعتباری نداریم؛ چون سطح و حجم نقدینگی و گردش مالی که در شرکت‌های آب و فاضلاب یکپارچه شده شهری و روستایی در جریان است، فرصتی را به مدیر مربوطه می‌دهد تا در کنار وظایف عمده خود، اقداماتی که برای رفع مشکلات جزئی آب شرب مناطق روستاهایی وجود دارد را عملیاتی کند.

این مقام مسؤول همچنین با اشاره به اصلاح ساختار مدیریتی در اجرای این طرح، گفت: در برخی از نقاط، شبکه‌ها در هم تنیده شده برای مثال در یک منطقه‌ای خط لوله‌ای را آب و فاضلاب شهری احداث کرده اما الان چند روستا نیز به این خط وصل شده اند که اینکار موجب جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌ها و انسجام و یکپارچگی در احداث تأسیسات آبرسانی شده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی چابک‌سازی را از مهم‌ترین اهداف یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی دانست و اظهار داشت: در حال حاضر با این اقدام وزارت نیرو در کشور مدیری واحد برای تصمیم گیری‌های استانی حوزه آب داریم و این مهم باعث می‌شود تا تسهیل بسیاری از امورات را شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه در مجموع از این طرح استقبال شده است، گفت: آنچه قابل مشاهده است، مشکلات روستاها تا الان بسیار زودتر از گذشته برطرف شده و پس از اجرای این طرح، توجه ویژه ای به این مناطق انجام شده است.

منبع: مهر
انتهای پیام/

کد خبر: 1076772 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سامانه آبرسانی آبرسانی روستایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سامانه آبرسانی آبرسانی روستایی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی یکپارچه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر لزوم هم افزایی شوراهای شهر و مجلس شورای اسلامی، گفت: انتظار داریم قانون مدیریت یکپارچه شهری با پیگیری مجلس اجرایی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مهدی چمران امروز _ پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در سفر به خراسان شمالی و جلسه هم اندیشی با اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد اظهار کرد: مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین نیازمندی‌های مدیریت شهری است.

وی با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی، ۱۸ سال دیرتر از موعد مقرر آغاز به کار کردند، افزود: عقب ماندگی‌ها به واسطه عقب بودن در آغاز به کار همچنان جبران نشده است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهرها در امتداد هم فعالیت دارند، گفت: این دو شورا اگر در کنار هم باشند، راحت تر و بهتر می‌توان برای حل مسائل و مشکلات گام برداشت.

وی خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهرها پارلمان محلی محسوب می‌شوند و نقش اساسی در برطرف کردن مشکلات دارند اما در این باره مدیریت شهری به پشتیبانی خانه ملت نیاز دارد.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها بیان کرد: شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مدیریت شهری به خانه ملت راه یافته اند بر این اساس تأثیر زیادی در حل شدن مشکلات شهرها دارند.

چمران بیان کرد: مجلس شورای اسلامی دور گذشته، قانون درآمد پایدار برای شهرداری‌ها را پیگیری کرد اما مشکلات هنوز وجود دارد، به طور مثال انتظار داریم قانون مدیریت یکپارچه شهری با پشتیبانی خانه ملت اجرایی شود.

کد خبر 750085

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند