Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@08:50:48 GMT

هدفون آواتار ساز ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۴۴۹۸

هدفون آواتار ساز ساخته شد

محققان دانشگاه "کرنل" یک هدفون موسوم به "C-Face" ساخته اند که می تواند حالات صورت کاربر را حتی زمانی که ماسک دارد نیز ردیابی کند و آن را به شکل ایموجی یا آواتار درآورد.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، محققان دانشگاه "کرنل"(Cornell) یک سیستم ایرفون ایجاد کرده اند که می تواند حالت های صورت کاربر را حتی در صورت ماسک زدن نیز ردیابی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیستم با نام "C-Face" می تواند بر خطوط گونه ها نظارت کرده و حالات صورت وی را به شکلک(ایموجی) تبدیل کند.

این سیستم به افراد امکان می دهد تا بتوانند احساسات خود را هنگام تماس های گروهی بدون اینکه وب کم خود را روشن کنند، به دیگران منتقل کنند.

"چنگ ژانگ" مدیر آزمایشگاه "SciFi" در دانشگاه کرنل و نویسنده ارشد این مقاله در مورد "C-Face" گفت: این دستگاه از سایر فناوری های پوشیدنی مخصوص گوش برای ردیابی حالت های صورت، ساده تر و با مزاحمت کمتری است و توانایی بیشتری دارد.

وی افزود: در فناوری پوشیدنی قبلی با هدف شناسایی حالت های صورت، اغلب راه حل ها برای اتصال حسگرها بر روی صورت فرد نیاز به استفاده از ابزارهای بسیار زیادی داشتند و فقط می توانند مجموعه محدودی از حالت های صورت را تشخیص دهند.

این سیستم از دو دوربین RGB استفاده می کند که در زیر هر گوش قرار گرفته اند. آنها می توانند هنگام حرکت عضلات صورت کاربر، تغییرات خطوط گونه را ثبت کنند.

پس از بازسازی تصاویر با استفاده از بینش رایانه ای و یک مدل یادگیری عمیق، یک شبکه عصبی پیچیده تصاویر دو بعدی را تجزیه و تحلیل می کند. این فناوری می تواند آنها را به ۴۲ نقطه از صورت فرد ترجمه کند که نمایانگر موقعیت و شکل دهان، چشم ها و ابروهای کاربر است.

سیستم "C-Face" می تواند این حالات را به هشت شکلک ترجمه کند، از جمله حالاتی که چهره خنثی یا خشمگین کاربر را نشان می دهند. این سیستم همچنین می تواند از حالات صورت کاربر برای کنترل گزینه های پخش در یک برنامه موسیقی استفاده کند.

سایر استفاده های احتمالی شامل داشتن آواتار در بازی ها یا سایر تنظیمات مجازی بیانگر احساسات واقعی فرد است. معلمان نیز ممکن است بتوانند میزان مشغولیت دانش آموزان خود را در کلاس های از راه دور با این سیسم پیگیری کنند.

به دلیل شیوع بیماری مهلک کووید-۱۹، محققان فقط توانستند "C-Face" را روی ۹ شرکت کننده آزمایش کنند و دریافتند که این سیستم در تشخیص شکلک بیش از ۸۸ درصد دقیق است و حالات صورت را با بیش از ۸۵ درصد دقت تشخیص می دهد.

محققان همچنین دریافتند که ظرفیت باتری این سیستم، آن را محدود می کند. به همین دلیل قصد دارند فناوری سنجش کم مصرف تری را توسعه دهند تا باتری های این سیستم دیرتر تخلیه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هدفون ایرفون آواتار دانشگاه کرنل حالت های صورت صورت کاربر حالات صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • افشای اسرار گورهای تاریخی (+عکس)
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • با مرسدس‌بنز «آواتار» به صد سال آینده سفر کنید /فیلم