Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد اسکندری نسب روز سه شنبه در گردهمایی مدیران مدارس شهرستان کهنوج افزود: تاکنون افزون بر ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در پویش مدرسه سازی "آجر به آجر" در استان کرمان مشارکت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با همراهی جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در راستای گسترش فرهنگ مشارکت مردمی و بسترسازی جلب کمک آحاد مردم در مدرسه‌سازی پویش ملی آجر به آجر را کلید زده است تصریح کرد: طرح آجر به آجر می‌کوشد علاوه بر معرفی شهروندان به عنوان خیر مدرسه ساز؛ فرهنگ کار خیر را در میان افراد جامعه نشر دهد و نهادینه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: نهضت مدرسه‌سازی از ۲ دهه قبل و با تشکیل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور آغاز شد و بخشی از جامعه که توان مالی کافی برای کمک به تامین فضاهای آموزشی را داشته اند سهم عمده‌ای در رفع کمبود مدارس در مناطق محروم کشور ایفا کردند به گونه ای که حدود ۳۰ درصد کلاس‌های درس موجود در کشور به همت خیرین مدرسه ساز ساخته شده است.

وی گفت: هرچند که در این سال ها هموطنان نیکوکار با هر بضاعت در این مسیر ورود کرده اند، اما وجود اشتیاق و دغدغه گسترده میان هموطنان در ورود به وادی کار خیر مدرسه سازی و حساسیت خانواده‌ها به آتیه کودکان خود، مسئولان مربوطه را بر آن داشت تا بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بستری را به منظور بهره گیری از این ظرفیت گسترده مردمی فراهم کنند، که به این منظور پویش ملی آجر به آجر راه اندازی شد.

اسکندری نسب افزود: سامانه مهر مدرسه به عنوان زیرساخت اصلی پویش ملی آجر به آجر اکنون فعال است و بر اساس مشارکت هرچه بیشتر خانواده‌ها در امر مدرسه سازی طراحی شده و به جذب مشارکت بیشتر مردم در امر مدرسه سازی می پردازد.

وی از پیوستن امام جمعه شهرستان ها و مناطق استان‌، نمایندگان مجلس، فرمانداران و دانش آموزان استان کرمان به طرح پویش ملی آجر به آجر خبر داد و اظهار داشت: در طول هفته‌های گذشته تریبون‌های نماز جمعه نیز محل گسترش این فرهنگ نیکو بوده است.

اسکندری نسب تاکید کرد: در این پویش همدلانه، هموطنان با هر بضاعت می‌توانند حتی به اندازه خرید یک آجر در مدرسه‌سازی مشارکت کرده و سهمی را در محرومیت زدایی آموزشی کودکان این سرزمین داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: استقبال گسترده مردم از این پویش در مدت کوتاهی که از آغاز طرح می‌گذرد بیانگر روحیه احسان و همدلی مردم شریف کرمان است.

وی گفت: کرمانی ها می‌توانند با مراجعه به سایت  http://ajorbajor.ir و با هر میزان بضاعت مالی در این امر حسنه مشارکت داشته باشند.

افزون بر ۱۰ دانش آموز کرمانی در یادواره علمدار شرکت کردند  

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا بویژه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی از برگزاری جشنواره  کشوری علمدار یادواره شهید سلیمانی به میزبانی استان کرمان خبر داد و افزود: تاکنون بیش از ۱۰ هزار دانش آموز در این جشنواره شرکت کرده اند که بیشترین آثار توسط دانش آموزان کرمانی ارسال شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به بیانات حکیمانه و عالمانه مقام معظم رهبری در اجلاس روسای ادارات آموزش و پرورش کشور گفت: بیانات انگیزه بخش معظم له موجب حمایت حداکثری مردم و مسئولان از فعالیت ها و برنامه های آموزش و پرورش کشور شد.
اسکندری نسب بر اجرایی کردن سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب مطالبه مقام معظم رهبری مدظله العالی است بر برنامه ریزی به منظور تحقق این مهم در مدارس تاکید کرد.
وی به بیان اهمیت آموزش حضوری پرداخت و خاطرنشان کرد: با توجه به بررسی های انجام شده آموزش حضوری اقدامی موثر در راستای ایجاد عدالت آموزشی در مناطق محروم استان کرمان است.
وی با اشاره به کسب رتبه اول کنکور سراسری سال ۹۹ توسط دانش آموز کهنوجی محمدطاها سالاری گفت: این موفقیت مهم بیانگر ارتقا کیفیت فعالیت های آموزشی و تحقق عدالت آموزشی در مناطق جنوبی استان کرمان دارد.
اسکندری نسب با بیان اینکه مدرسه مساوی انسان و انسان مساوی زندگی است خاطر نشان کرد: تمام برنامه ها و فعالیت های نظام تعلیم و تربیت در مدرسه محقق می شود.
وی با تاکید بر اینکه باید به سمت سوی مدرسه کارآمد و کارآمدی مدارس گام برداریم مشارکت جویی و مشارکت پذیری، تعامل و همدلی و  توجه به تفاوت های فردی را از مهمترین ویژگی های مدارس کارآمد دانست. 
گردهمایی مدیران مدارس شهرستان کهنوج با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان برگزار شد.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس کرمان مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس کرمان مدرسه سازی خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس کرمان مدرسه سازی اخبار کنکور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان پویش ملی آجر به آجر اسکندری نسب مدرسه سازی مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس

به گزارش خبرآنلاین، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس عملکرد تعیین می‌شود گفت: ۳۱ اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی تعیین و ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی با بیان اینکه برای امسال فعلا میزان شهریه تعیین نشده است افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902931

دیگر خبرها

  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج