Web Analytics Made Easy - Statcounter

قالیباف گفت: حق آبه هیرمند را با افغانستان حتما باید پیگیری و دنبال کنیم و ارتباطات مرزی با این کشور درموضوعات مختلف ازجمله آب، تجارت، گمرکات و .... دنبال می‌شود تا مردم اقتدار نظام را در پیگیری مشاهدکنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بازدید میدانی در سیستان و بلوچستان بیان کرد: سفرهای ما به استان ها به گونه ای نیست که بیاییم، سری بزنیم و برویم، بلکه از یک ماه قبل موضوع های هر استان را با مجمع نمایندگان آن خطه بررسی می کنیم و از دیوان محاسبات هم گزارش هایی اخذ و نظرهای مردم هر منطقه هم دریافت می شود تا درباره همه اشکالات اجرایی طرح های منطقه اطلاعاتی را کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: مدیران منطقه مشکلات سیستان و بلوچستان را متوجه شده اند و برای رفع آن اقدام و موضوع را دنبال کردند، همین که مسئولان استان می گویند که آستان قدس رضوی یا سازمان عمران سیستان برای رفع مشکلات طرح های کشاورزی و عمرانی، باید پای کار بیایند و کمک کنند، نشان دهنده اهمیت موضوع است.

قالیباف افزود: با استاندار سیستان و بلوچستان درباره همکاری آستان قدس رضوی در اجرای طرح های کشاورزی زابل صحبت کردم و با دوستانی که در آستان قدس این کار را دنبال می کردند صحبت شد، اگر ما قولی می دهیم، قول نیست بلکه وظیفه است که نظارت و مشکلات را حل و فصل کنیم، در واقع در منطقه سیستان مردم همه اقتصادشان در 200 هزار هکتار زمین های کشاورزی است، مگر می شود مردم منطقه توجیه نشوند، آموزش نبینند و همراهی نکنند؟ آن ها بهره برداران و صاحبان اصلی هستند و پول و امکانات مال آن هاست، باید  توجیه شوند، اگر نظرشان درست است باید اعمال شود و اگر نیست باید توجیه شوند.

وی اضافه کرد: نظام حفظ، نگهداری و بهره برداری کشت اینجا وجود ندارد و به اشکال جدی مواجه است، مردم مطمئن باشند که این کار اصلاح می شود و به طور مرتب نمایندگان و مدیران استان این موارد را پیگیری می کنند و همه دست به دست هم می دهیم و با اطمینان می گویم که این موضوع حل و فصل و مشکلات الگوی کشت نیز بر طرف می شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در طول اجرای این پروژه 2 اشکال وجود داشته، مدیرانی که اینجا کار کردند طول عمر مدیریتشان کم بوده، عوض شدند و گروه های بعدی آمدند، دوم این که مردم به عنوان بهره بردار اصلی در جریان کار قرار نگرفتند، 14 هزار حوضچه ممکن است یک یا 2 درصد خطا داشته باشد.

به گفته وی، حق آبه هیرمند در مجلس شورای اسلامی، دولت و وزارت خارجه در مجموعه حاکمیت محسوب می شود و حتما باید دنبال شود، حق آبه هیرمند را با کشور افغانستان حتما باید دنبال کنیم و ارتباطات مرزی در موضوع های مختلف از جمله آب، تجارت، گمرکات و.... پیگیری می شود تا مردم اقتدار نظام در پیگیری را لمس کنند.

بر اساس این گزارش، رئیس مجلس در  دومین روز سفر به سیستان و بلوچستان از عملیات اجرایی طرح 46 هزار هکتاری انتقال آب به اراضی دشت سیستان، چاه نیمه یک و  پاسگاه مرزی میلک بازدید کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان حق آبه هیرمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد