Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افشین زرقی افزود: تمهیداتی انجام شده که پژوهشگران دانشگاه بتوانند در کوتاه ترین زمان ممکن، پروپوزال های تحقیقاتی خود را برای اخذ کد اخلاق به معاونت پژوهشی ارایه کنند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تصویب پروپوزال های تحقیقاتی در کمیته اخلاق منوط به تصویب و تایید محتوای علمی تحقیق است، بررسی و ارایه مصوبه شورای پژوهشی در مراکز تحقیقاتی یا دانشکده ها شرط لازم برای دریافت کد اخلاق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با بیان اینکه ارایه کد اخلاق از طریق سامانه ملی کد اخلاق با اتصال خودکار به سامانه پژوهان دانشگاه انجام می شود، گفت: لازم است تمام طرح های تحقیقاتی و پایان نامه ها در سامانه پژوهان دانشگاه ثبت شوند و امکان ارایه کد اخلاق دستی فراهم نیست.

زرقی خاطر نشان کرد: فرایند ثبت پروپوزال تحقیقاتی، بررسی، تصویب و ارایه کد اخلاق به صورت کاملا الکترونیکی و غیر حضوری انجام می شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۶ کمیته اخلاق تشکیل شده که از این حیث در دانشگاه های علوم پزشکی کشور سرآمد هستیم و همین امر موجب توزیع مناسب طرح های تحقیقاتی و تسریع در فرایند رسیدگی به طرح های تحقیقاتی شده است.

وی درباره پایان نامه ها نیز توضیح داد: با توجه به ابلاغیه وزارت متبوع، تمامی پایان نامه ها ملزم به اخذ کد اخلاق قبل از شروع فرایند اجرایی پروژه است که در این زمینه نیز پس از تصویب گروه های آموزشی، اخذ کد اخلاق در کمیته های اخلاق انجام می شود.

زرقی ادامه داد: طرح های تحقیقاتی با موضوع شبیه سازی، سلول درمانی، سلول های بنیادی و مطالعات بین المللی صرفا در کمیته دانشگاهی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی بررسی و تصویب می شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه یادآور شد: همچنین با توجه به شیوع بیماری کرونا، جلسات کمیته های اخلاق به صورت مجازی از سال ۹۹ به صورت منظم برگزار شده تا خللی در روند بررسی و تصویب پروپوزال های تحقیقاتی و پایان نامه ها پیش نیاید.

وی تاکید کرد: با توجه به الزام مجلات برای اخذ تاییدیه کمیته اخلاق از پژوهشگران، اخذ کد اخلاق صرفا قبل از شروع مراحل اجرایی طرح باید انجام شود.

زرقی گفت: به منظور ارتقای سطح علمی پژوهشگران دانشگاه، وبیناری با تدریس دکتر احسان شمسی در زمینه اخلاق در پژوهش های مرتبط با کووید ۱۹، ۲۹ مهرماه برگزار می شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: کمیته های اخلاق دانشگاه شامل کمیته دانشگاهی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی، کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی معاونت پژوهشی، کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی مرکز تحقیقات پوست، کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی پژوهشکده سل و بیماری های ریوی مسیح دانشوری، کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشکده پزشکی، کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی مرکز تحقیقات چشم پزشکی، کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی دانشکده داروسازی و پرستاری و مامایی است.

برچسب‌ها کرونا محققان ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کمیته اخلاق پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا محققان ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کمیته اخلاق کرونا محققان ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کمیته اخلاق اخبار کنکور کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرح های تحقیقاتی پایان نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد

محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران گفت: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت‌های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وزیر علوم ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه‌های این سفر است.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه‌ها، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • ما از تحقیقات غرب در حوزه فلسفه اسلامی بی‌اطلاع هستیم
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند