Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اعطا رئیس کمیته معماری و طرح‌های شهری شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی باغ بودن یا نبودن پلاک‌های ثبتی گفت: گرایش شورای پنجم حفاظت از باغات شهر تهران بوده است و تاکنون به این موضوع عمل شده است.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به معیار‌های تشخیص باغ در شهر تهران تصریح کرد: با توجه به معیار‌های تعیین شده برای باغ بودن یا نبودن یک پلاک ثبتی، باید به گونه‌ای عمل شود که موجب تضییع حقوق شهروندان نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعطا با بیان اینکه پنج معیار برای تشخیص باغ وجود دارد اظهار داشت: سند پلاک ثبتی، حد نصاب تعداد درخت، رای کمیسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری، تشخیص شورا و تشخیص کمیسیون وزارت جهاد در خارج از محدوده شهر‌ها معیار‌هایی است که قانون برای تشخیص باغ بودن در نظر گرفته است.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران افزود: در ابتدای شورای پنجم با مواردی مواجه می‌شدیم که پلاک ثبتی رای و گواهی عمران برای باغ بودن یا نبودن داشت؛ بنابراین از کارشناسان کمیته حقوقی شورای شهر خواستیم که بررسی کنند که آیا گواهی عمران را می‌توان معادل رای کمیسیون ماده ۱۲ در نظر گرفت یا خیر؟

وی درباره اینکه گفته می‌شود گواهی عمران یک ملک جانشین رای کمیسیون ماده ۱۲ قانون شهری است، توضیح داد: اگر این گواهی عمران بعد از رای کمیسیون باشد، مبنا ندارد.

وی در ادامه اظهار کرد: کارشناسان حقوقی کمیته حقوقی بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که مواردی که به کمیسیون ماده ۷ می‌آید و به گواهی عمران استناد کرده است، این گواهی معادل رای کمیسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری نیست.

اعطا درباره پلاک ثبتی خیابان ولیعصر با تعداد ۴ درخت که دارای گواهی باغ بودن از سوی سازمان عمران است، تصریح کرد: بر اساس نظر کمیسیون این پلاک ثبتی باغ نیست.
انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلاک ثبتی شورای شهر حفاظت از باغات رای کمیسیون ماده ۱۲ گواهی عمران شهر تهران پلاک ثبتی باغ بودن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۵۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید خلجی چهارشنبه در جلسه علنی شورای شهر زنجان، با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ در شهرها اجرا شد که اعتبار در نظر گرفته شده برای آنها سه هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: استفاده از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری شهرهای استان زنجان، نشان از عزم جدی در این حوزه است و قطعاً کام مردم را شیرین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در گذشته با وجود نیاز مبرم ناوگان حمل‌ونقل شهری هیچ‌گونه اقدامی مؤثر در این حوزه انجام نشده بود، افزود: با تلاش‌های انجام شده و اعتبارات در نظر گرفته شده شاهد این هستیم که تعداد قابل توجهی اتوبوس، مینی‌بوس و ون در سطح شهرها وارد ناوگان شده و در حال خدمات‌رسانی به شهروندان است.

خلجی ادامه داد: در بخش خرید ماشین‌آلات سنگین نیز در سطح استان ۳۴ دستگاه ماشین‌آلات سنگین خریداری و در اختیار شهرداری‌ها قرار گرفته است.

مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری زنجان با بیان اینکه افزایش بودجه شهرداری‌ها در راستای تداوم نگاه توسعه‌ای به شهرها است، گفت: با آغاز فعالیت دولت سیزدهم بودجه شهرداری زنجان ۳.۵ برابر شده است که رقم بسیار قابل توجهی است و با تزریق آن به طرح‌ها افزایش خدمات عمومی به مردم را شاهد هستیم.

خلجی افزود: با بررسی بودجه شهرداری استان، مشاهده می‌شود که بیش از ۶۰ درصد بودجه به بخش عمرانی اختصاص یافته است در حالی‌که در قانون این عدد ۴۰ درصد است که مقایسه این دو عدد نشان می‌دهد که در شهرداری نگاه به عمران شهری بسیار جدی بوده و سعی شده است با کاهش سایر هزینه‌ها پروژه‌های مورد نیاز در شهرها به مرحله اجرا درآید.

وی ادامه داد: از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم، تلاش شد نگاه‌ها در این حوزه به مسائل شهری منطبق بر واقعیت و کمک برای رفع نواقص باشد و همه تلاش‌ها در این راستا انجام شده است.

مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری زنجان در ادامه با اشاره به احداث ۹۴ هزار مترمربع فضای سبز در سطح شهرهای استان، گفت: در این راستا اقدام به جداسازی آب خام و آب شهری برای آبیاری فضای سبز نیز انجام شده که بخش عمده‌ای از کار در این حوزه انجام شده است.

خلجی با اشاره عملکرد شورای شهر زنجان، افزود: فعالیت شوراهای اسلامی در شهرها به‌عنوان پارلمان شهری نشان از بلوغ سیاسی و توجه به نظرات مردم در همه حوزه‌ها به‌ویژه مدیریت شهری است.

کد خبر 6094383

دیگر خبرها

  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرداری بندرعباس
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند