Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران «مسعود شفیعی» روز سه‌شنبه در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان های ملارد و شهریار افزود: اگر ملک مرغوبی وجود دارد که در مکان پرترددی است می‌توان آن را تبدیل به درآمد کرد و مجموعه را با شرایط بهتر به حومه شهر منتقل ساخت؛ همچنین می‌توان ادارات را تجمیع کرد و تامین همه این نیازها به همکاری ادارات استان و شهرستان و کمیته برنامه‌ریزی شهرستان و به ویژه فرمانداران نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: از مجموع ۴۳ پروژه‌ای که در استان تهران در حال اجراست ۲ طرح به شهرستان ملارد اختصاص دارد که کاملا بر اساس سند آمایش استان پیش می‌رود.

وی با اشاره به چالش‌های این شهرستان، ادامه داد: در موضوع تهدیدات امنیتی و اجتماعی در سطح شهرستان ملارد گزارش‌هایی از مراکز پرخطر یا محل‌های درگیر خطر تهیه شده که به دنبال منابع برای رفع این موضوع هستیم که بخشی از هزینه‌های آن از محل هدفمندسازی یارانه‌ها و تملک دارایی‌های استان، بخشی از محل جرایم شهرداری به میزان سه میلیارد و از محل سایر منابع  یک میلیارد تومان تامین می‌شود.

شفیعی یادآور شد: با توجه به اسناد بالادستی و سند توسعه شهرستان و استان شاید بتوان گفت که دیگر هیچ نیازی به جلسات کمیته برنامه‌ریزی یا اخذ نظر شهرستان برای ابلاغ و تخصیص اعتبارات هرساله نیست.

وی با تایکد بر اینکه برخی زیرساخت‌ها مانند بهداشت، آموزش، آب و انرژی می‌تواند این شهرستان را به یک قطب صنعتی تبدیل کند، اظهار داشت: موقعیت ملارد از نظر کشاورزی بسیار حائز اهمیت است و باید از این وجه برای توسعه شهرستان استفاده شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با بیان اینکه باید به کمبودها هم توجه شود، بیان کرد: چرا باید این شهرستان خوابگاه تعدادی از کارگران و کارمندان تهرانی باشد و چرا نباید کسب و کارهای مبتنی بر آمایش این منطقه ایجاد شود و افراد همانجا ساکن شوند؟ همین تردد مداوم افراد بین تهران و ملارد به دنبال کار باعث فرسودگی سیستم حمل و نقل می‌شود در حالی که این شهرستان می‌تواند یکی از فرصت‌های توسعه استان باشد.

فرماندارها گزارش عملکرد بدهند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران گفت: فرمانداری‌ها باید گزارش عملکرد پیشرفت برنامه‌ها و هزینه‌کرد بودجه‌ها را به ما بدهند تا ما آن را در اختیار عموم قرار دهیم و این زمینه‌ساز یک نظارت همگانی است که بتوانیم از منابع استفاده بهینه داشته باشیم.

شفیعی در مورد شهریار نیز بیان کرد: این شهرستان به علت برخورداری از جمعیت بالا با چالش‌های مختلفی مواجه است که مهمترین آن مهاجرت محسوب می‌شود و از همین رو ابتدا باید مساله مهاجرت را با اجرای راهکارهای ویژه برطرف کرد.

وی افزود: معضلات زیست محیطی، گسل‌ها، فرونشست زمین و بحران آب از دیگر معضلات شهرستان شهریار است و این که فقط نگران وضعیت کشاورزی باشیم در موضوع فرو نشست زمین ، مطرح نیست بلکه فاجعه در حد مرگ زمین‌هاست که موجب از بین رفتن بافت و کاربری کشاورزی می شود.

وی تاکید کرد: در کنار تمام آسیب‌ها و معضلات موجود راهکار عملی و موثر، ورود بخش خصوصی و دریافت مشارکت‌های عمومی و خصوصی است.

شفیعی با اشاره به موضوع مالیات بر ارزش افزوده و نحوه هزینه‌کرد آن در برش شهرستانی، اضافه کرد: مالیات بر ارزش افزوده و هزینه‌کرد درآمدهای آن در شهرستان تکلیف قانونی است و باید با مسئولیت فرماندار تعین تکلیف شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران گفت: کانون‌های بحران‌زا و بحران‌خیز به طور کامل مورد توجه ما قرار دارد و باید آنها را تبدیل به فرصت برای شهرستان‌ها و استان کنیم.

شرایط اقتصادی، نظام درآمد هزینه‌ای را متاثر کرده است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی، نظام درآمد هزینه‌ای را متاثر کرده، گفت: با توجه به ظرفیت‌های قانونی، جدی گرفتن منابع محلی و منطقه‌ای راهکار مناسبی برای تقویت نظام‌های برنامه‌ریزی شهرستانی و استانی است.

وی با بیان اینکه با شرایطی در کشور روبرو هستیم که منابع درآمدی نفتی ما محدود شده و منابع متمرکز در نظام بودجه ریزی کشور رنگ باخته است، اظهارداشت: این فرصت پیش آمده که ما با تحقق منابع محلی و منطقه‌ای و استانی بتوانیم نظام‌های برنامه‌ریزی شهرستانی و استانی را تقویت کنیم.

شفیعی افزود: اسناد بالادستی برای تحقق نظام برنامه‌ریزی در سطح شهرستان‌های استان تهران در دسترس است و ما سندهای توسعه شهرستان‌ها را در دست داریم که راهنمای ماست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در مورد موضوع تخصیص بودجه به شهرستان‌ها اضافه کرد: هم‌اکنون در مرحله ابلاغ اعتبارات هستیم و در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای یک مرحله امسال ابلاغ شده و باقی منابع تملک دارایی و سرمایه‌ای در حال انجام است؛ منتهی برای ما مهم است نقطه نظرهای شهرستانی را هم داشته باشیم و لحاظ کنیم.

وی یادآورشد: از بدو اجرای نظام برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی در ایران هرگز تکلیف در مورد استان‌ها و شهرستان‌ها و مناطق به صورت مشخص و روشن نبوده، اگرچه همیشه راهکارهای محدود و سطحی برای برنامه‌ریزی‌های استانی و شهرستانی پیدا شده اما این امر چندان اثربخش نبوده است.

 شفیعی تاکید کرد: حداقل در استان تهران اسناد بالادستی که این چنین چهارچوبی را مشخص می‌کند وجود دارد و این اسناد برای تصمیم‌گیران در شهرستان‌ها هم در دست آماده‌سازی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران اضافه کرد: اکنون شاهد تغییراتی مهم در زمینه تامین منابع هستیم که از محلی به غیر از منابع نفتی و محلی و منطقه‌ای و قابل شناسایی است.

برچسب‌ها شهر تهران سازمان برنامه و بودجه استان تهران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران سازمان برنامه و بودجه استان تهران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران شهر تهران سازمان برنامه و بودجه استان تهران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اخبار کنکور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران برنامه ریزی شهرستان شهرستان ها منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۶۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات بیجار با برنامه‌ریزی محقق می‌شود
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان