Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه مردم برای کاهش قربانیان ویروس کرونا در استان باید اپلیکیشن ماسک نصب کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا،  پیمان فیضی با بیان این که اپلیکیشن «ماسک» با هدف کمک به شهروندان و نظام سلامت ایران برای کاهش قربانیان از طریق افزایش آگاهی و فراهم کردن نقشه ابتلا در ایران تولید شده است، گفت: هر چه تعداد بیشتری از شهروندان از این اپلیکیشن استفاده کنند، تصویر دقیق‌تری از نقشه ابتلا در کشور خواهیم داشت و علاوه بر آن می توان از شیوع کرونا و آمار قربانیان به طور قابل توجهی کاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: به طور مثال اگر یکی از افراد که در دو هفته اخیر با آن‌ها تماس نزدیک (ارتباط رو در رو به فاصله کمتر از دو متر یا تماس با وسایل مشترک) داشتید، مبتلا به کرونا شود، باید در اسرع وقت پس از اطلاع، تماس خود با دیگران به‌ ویژه سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای را قطع کرده و تا حد امکان خود را قرنطینه خانگی کند.

 وی تاکید کرد: با بروز علایم به نظام سلامت و درمان اطلاع رسانی کنید تا از ابتلا و مرگ ومیر این بیماری در دیگر افراد پیشگیری شود.

وی با بیان این که، ماسک هیچ اقدام خاصی را بدون اجازه کاربران انجام نمی‌دهد، عنوان کرد: اگر اجازه ثبت موقعیت جغرافیایی خود را داده و در همان زمان یک بیمار مبتلا به کرونا در همان محل حضور داشته باشد، ماسک می‌تواند این موضوع را به شما اطلاع دهد.

به گفته این مسئول، در این اپلیکیشن می‌توانید فعالیت‌ها و ملاقات‌های خود را ثبت کنید، مکان‌های پرتردد و آلوده را مشاهده کرده و با ثبت وضعیت سلامت احتمال ابتلای خود و اعضای خانواده به کرونا را بسنجید.

وی یادآور شد: در ماسک شما قابلیت این که نقشه ابتلا به کرونا را در کشور، شهر و محل زندگی‌تان ببینید و از مناطق آلوده دوری کنید، وجود دارد و علاوه بر آن هم می‌توانید با پاسخ منظم به سؤالات اپلیکیشن احتمال ابتلای خودتان به کرونا را بسنجید وبا مطلع شدن از تماس با مبتلایان احتیاط لازم را به منظور پیشگیری انجام دهید.

وی به برخی خدمات، امکانات و کاربردهای اپلیکیشن ماسک اشاره و خاطرنشان کرد: کاربر با ثبت مکان‌هایی که در صورت لزوم به آنها مراجعه کرده و ثبت افرادی که با وجود ضرورت با آنها ملاقات می‌کند (به جز اعضای خانواده)، می تواند میزان ریسک ابتلای خود را مشاهده کرده و طی روزهای آتی، از ابتلای احتمالی افرادی که با آنها ملاقات داشته یا شیوع بیماری در مکان‌هایی که به آنها مراجعه داشته مطّلع شود .

دکتر فیضی تصریح کرد: با استفاده از این اپلیکیشن می توان تا پیش از بروز علائم بیماری، از بالا بودن احتمال ابتلای خود مطّلع شده و هر چه سریع تر به انجام اقدامات مربوطه مبادرت ورزید.

وی اضافه کرد: بر اساس اطّلاعاتی که کاربران مختلف وارد می‌کنند، احتمال ابتلای فرد به کرونا مشخص می‌شود.

وی توضیح داد: به محض مثبت شدن احتمالی آزمایش کرونای هر یک از کاربران این برنامه، کادر مدیریت و درمان بیماری از تمام محل‌ها و افرادی که شخص بیمار طی روزهای اخیر به آنها مراجعه یا با آنها ملاقات داشته ، مطّلع شده و می‌توانند بهترین اقدامات مربوطه را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند.

مدیر روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه گفت: این برنامه، با ثبت الگوی ترددها و بازدیدها، اطّلاعات مورد نیاز برای کنترل بهینۀ شیوع بیماری را در اختیار کادر درمان و مدیران مربوطه قرار می‌دهد و شهروندان باید نرم افزار ماسک را روی موبایل خود نصب کنند تا از سفیدی و آلودگی شهرها مطلع شوند.

وی تاکید کرد: اگر می‌خواهید از آخرین وضعیت ابتلا به کرونا در شهر یا محله‌ خود آگاهی پیدا کرده و از مناطق آلوده دورباشید، به طور حتم نسبت به نصب اپلیکیشن ماسک اقدام کنید.

این مسئول بیان کرد: مردم می توانند با استفاده از این نرم‌افزار نقشه ابتلا به کرونا در شهر و محله زندگی خود را مشاهده کرده و اگر قصد تردد در سطح شهر را به شکل اضطراری دارند از مناطق آلوده مطلع شده و از آن مکان دوری کنند.

 فیضی اظهار داشت:. در این اپلیکیشن‌ مردم همچنین می‌توانند در جریان آخرین اخبار و توصیه‌های بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا قرار بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: قابلیّت «ثبت ملاقات با سایرینِ» این نرم‌افزار فقط در صورتی موضوعیّت دارد که افرادی که با آنها ملاقات می‌کنیم نیز این اپلیکیشن را بر روی گوشی خود داشته و از آن استفاده کنند، بنابراین حتّی کاربر متعهّد و مسئولیت‌پذیر در قبال جامعه که بخواهد با دقّت زیاد از «ماسک» استفاده کند، نیز در بسیاری موارد چنین امکانی برایش فراهم نخواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سالمندان سلامت ابتلا قربانیان اپلیکیشن آنها ملاقات احتمال ابتلای اپلیکیشن ماسک نقشه ابتلا ابتلای خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۷۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود