Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: شهردار تهران گفت: اگر روند پروژه‌های کوچک مقیاس در سطح محلات الان کند پیش می‌رود به این دلیل است که تحقق بودجه آنطور که پیش بینی می‌شد، انجام نشد.
به گزارش خبرنگار شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران در آیین تقدیر از عملکرد در زمینه توسعه محلات که به مناسبت «هفته تهران مکتب تهران؛ توسعه محلات» برگزار شد، گفت: اگر به سابقه قوانین مدیریت شهری نگاه کنیم نخستین قانون بعد از مجلس شورای اسلامی، قانون بلدیه است و انصافا در مقایسه با قوانین فعلی مترقی تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به انتخابات شورایاری توضیح داد: در حال حاضر برخلاف اینکه استنباط‌های حقوقی زیادی وجود دارد یک ‌نگاه دیگر هم وجود دارد که شورایاران جایگاه قانونی محکم ندارند که در این دوره باید برای این جایگاه قانونی تلاش کنیم.
شهردار تهران با اشاره به قدرت فراکسیون مدیریت شهری در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع قانونی شدن شورایاران باید به نتیجه برسد. در دوره قبل برخلاف اینکه برخی دستگاه ها خط و نشان می کشیدند با حمایت معاونت حقوقی ریاست انتخابات شورایاران به سرانجام رسید.
حناچی با تاکید بر اینکه انجام کارهای زیربنایی در شهر مهم است، گفت: در کنار توجه به مشکلات حمل ‌ و نقل عمومی در این شرایط سخت، باید به مقیاس محلات هم ‌توجه ‌کرد. درواقع توجه به محلات پیش از این ‌سازوکاری در شهرداری نداشت و آخرین بخش از حوزه های اجرایی که در مقیاس محلی فعالیت داشتند، نواحی بودند.
او ادامه داد: تلاش کردیم در این دوره برای پروژه‌های محلی هم اعتبار در نظر بگیریم و انتخاب پروژه‌ها را به دست شهروندان بسپاریم و پروژه‌ها از صفر تا صد از لایه‌های پایین به بالا باشد. آنجا که مطالعاتی از قبل انجام شده بود ‌پروژه‌ها راحت تر انجام می شد، خیلی از پروژه ها هم در حال انجام است؛ اما اگر روند پروژه‌ها الان کند پیش می‌رود به این دلیل است که تحقق بودجه آنطور که پیش بینی می‌شد، انجام نشد.
شهردار تهران با بیان اینکه در زمان کسری بودجه اولویت‌هایی مانند حقوق و دستمزد و نگهداشت شهر پیگیری می‌شود، گفت: قاعدتا در این مواقع به سایر قسمت ها به طور متناسب اعتبار پرداخت نمی شود اما تمهیدات لازم در این رابطه انجام ‌شده است. این پروژه ها خیلی پرهزینه نیستند و در عین حال بسیار پر بازده اند.
او گفت: یکسال است این پروژه آغاز شده ‌و قضاوت زود است اما تلاش داریم روند این پروژه‌ها ادامه دار باشد.امسال سال آخر قرن چهاردهم و ورود به قرن پانزدهم است و همکاران من تلاش زیادی کردند تا هفته تهران امسال متفاوت برگزار شود. تهران شهر بسیار زیبایی است اما ما عادت کردیم نیمه خالی لیوان را ببینیم.
خبرنگار: فریبا رحمانی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهردار تهران پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۷۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری

امتداد - شرکت بیمه معلم که چند سالی است در رشته حمل و نقل کالا و بخصوص در زمینه بیمه کشتی فعالیت گسترده ای دارد، توانسته در سال مالی ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد بودجه خود را در این رشته محقق کند

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیمای بیمه معلم در گفت و گوی اختصاصی با بیمه نویس ضمن اعلام این مطلب خاطر نشان کرد: در سال گذشته حدود ۹۰ درصد بودجه شرکت در رشته حمل و نقل محقق شده و وضعیت پرتفوی شرکت در این رشته مطلوب است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های فنی شرکت بیمه معلم ، بیمه‌های باربری ،کشتی و هواپیما است، افزود: رشته‌های بیمه‌ای شامل بیمه حمل و نقل کالا (باربری)، بیمه بدنه کشتی و بیمه بدنه هواپیما تحت پوشش بیمه باربری قرار دارد و شرکت بیمه معلم با تمام توان به فعالیت خود در این حوزه مشغول است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین گفت: بیمه های حمل و نقل کالا به صورت قابل اطمینانی زیان های مالی کالاهای تجاری را درصورت تحقق خطرات مرتبط با حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی مورد پوشش قرار می دهد و طبق قراردادهای موجود، بیمه گر جبران خسارت و نیز تقبل هزینه های احتمالی ناشی از حمل کالا را به عهده می گیرد.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما در ادامه با بیان این نکته که در صنعت بیمه سهم بیمه باربری حدود ۲ درصد است، اضافه کرد: علت پایین بودن این سهم نسبت به رشته های دیگر این است که همه مردم کار تجاری یا صادرات و واردات انجام نمی دهند و تعداد کمی از افراد در این حیطه مشغول فعالیت هستند؛ بنابراین شرکت های بیمه هم سهم اندکی از پرتفوی خود را به این رشته اختصاص داده اند.

وی تاکید کرد:  انواع بیمه های باربری عبارتند از بیمه های وارداتی، بیمه های صادراتی، ترانزیت و بیمه های داخلی که با توجه به تخصصی بودن این رشته و لزوم برخورداری نماینده های فعال دراین زمینه، تعداد نمایندگان شرکت های بیمه که در حوزه باربری فعالیت می کنند، بسیار محدود است.

سهم بیمه معلم از بیمه تخصصی کشتی ها

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما با بیان این نکته که در حال حاضر ۳۸ درصد سهم بازار از بیمه دریایی در اختیار بیمه معلم است، افزود: بیمه معلم از سال ۲۰۰۷ به این حوزه ورود کرد و سعی شده فعالان این حوزه را جذب کنیم و افراد متخصص در این زمینه مثل کاپیتان ها، مهندسان سازه، لجستیک و… که همگی آشنا به امور بودند  به صورت تخصصی در این حوزه مشغول به همکاری با بیمه معلم هستند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از علت های موفقیت بیمه معلم در رشته کشتی این بوده که بیمه مرکزی پوشش های اتکائی مربوطه را به خوبی تامین کرده است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم در ادامه گفت: در بیمه کشتی، شرکت بیمه با توجه به نوع شناور، مسئول جبران خسارت بدنه شناورها است و در بعضی از پوشش‌ها مسئولیت ناشی از تصادم و همچنین زیان همگانی نیز تحت پوشش قرار می‌گیرد ودر صورتی که بدنه و ماشین آلات و تاسیسات آن به علت وقوع هر یک ازخطرات بیمه شده، ‌زیان وارده به بیمه گذار را تا حداکثر مبلغی که به عنوان ارزش مورد بیمه در بیمه نامه تعیین می شود با توجه به شرایط و مقررات بیمه نامه جبران می کند.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین اظهار داشت: با وجودی که ضریب خسارت کل صنعت در این رشته ۲۵ تا ۳۰ درصد است اما بیمه معلم توانسته با ضریب خسارت ۱۰ درصد عملکرد موفقی را در این رشته رقم زده و در کل صنعت رتبه ۱۱ را به خود اختصاص دهد.

به منظور توسعه بیمه های حمل و نقل توصیه می گردد شرکتهای تجاری ایران قراردادهای فروش خود را بر اساس ترم CIF تنظیم نمایند که شرکتهای بیمه ی ایرانی بتوانند پوشش های بیمه ای لازم را به صادرکنندگان کالا ارائه نمایند.

وی تاکید کرد: می توان گفت ترکیب پرتفوی بیمه معلم در رشته حمل و نقل کالا بسیار مطلوب است؛ به طوریکه ۳۰ درصد به بیمه باربری وارداتی، ۶۰ درصد به بیمه باربری صادراتی و مابقی به بیمه های داخلی تعلق دارد و جالب است بدانید که رشته کشتی در جایگاه چهارم در پرتفوی بیمه معلم است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم از انعقاد قرارداد جدید بیمه حمل و نقل کالا با  گروه کشتیرانی  جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: این همکاری جدید در مراحل عملیاتی قرار دارد و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران