Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: دو هزار تخت‌های بیمارستانی آماده و 900 ونتیلاتور به مراکز درمانی افزوده شده است و حتی یک بیمار هم پشت در بیمارستان نماند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مراسم دیدار فرمانده کل سپاه پاسداران، فرمانده سازمان بسیج مستضعفین و جمعی از فرماندهان سپاه و بسیج با وزیر و مدیران ارشد وزارت بهداشت امروز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت و درمان در این مراسم گفت: می توان مملکت را به سرانجام رساند. بنده منشا این ویروس را واکاوی نمی‌کنم اما منشا متعددی از دیگر ویروس ها است که به شدت پیچیده  است.امروز هر کسی عجولانه درباره این ویروس حرف بزند از سر جهالت است نه دانش.

او افزود: سعی شده با آمادگی با این پدیده رو به رو شویم. برای مثال اگر نسیم است همچون طوفان ببینیم. کار را با تدبیر و درست دنبال کنیم در اولین روزها به قطع پروازها با منبع آلودگی پرداختیم. در گیت‌ها تب سنجش قرار دادیم. 

وزیر بهداشت تصریح کرد:دو هزار تخت‌های بیمارستانی آماده و 900 ونتیلاتور به مراکز درمانی کشور افزوده شد و حتی یک بیمار در پشت در بیمارستان نماند و هیچ بیماری به دلیل عدم تمکن مالی از خدمات درمانی محروم نشد و هیچ ونتیلاتور از پیر به جوان منتقل نکردیم. در ایران پیرزن 103 ساله در کردستان به سلامت مرخص شد.

به گفته او افتخار دیگر نظام این است که ما ضد انقلاب را خوشحال نکردیم. قوم عرب، قوم کرد ، اهل تسنن ، قوم سیستان  و بلوچستان هیچ یک گلایه‌ای از نظام سلامت نداشتند. هزاران افغانی بدون کارت را درمان کردیم. این افتخار را با همدلی و برنامه ریزی انجام شد. با شکست موج به ویروس حمله کردیم. 

نمکی تصریح کرد :سامانه 4030 راه اندازی شد. پرونده الکترونیک سلامت ایجاد شد. 300 هزار  اکیپ راه اندازی شد. 80 میلیون خانواده را غربالگری کردیم. خانه این افراد را ضد عفونی کردیم  و افرادی که با این افراد در ارتباط بودند تحت تست قرار دادیم.

به گفته او مراکز تست را افزاش دادیم و در کمتر از دو ماه میزان مرگ ها کمتر از 20 درصد و ابتلا را کمتر از 25 درصد رقم خورد.راهی که رفتیم عالمانه ترین و علمی ترین نوع بود و با بیمار یابی به موقع، درمان به موقع و .. توانستیم شمار مرگ روزانه کرونا را به 30نفر روز رساندیم. در طول طرح تحول سلامت تخت‌های فراوانی به بخش درمان افزوده شده است. شیوه جهادی و بسیجی در مهار این بیماری ما را یاری کرد.

وزیر بهداشت افزود: عده‌ای فکر کردند که کرونا یک بیماری است و متولی آن وزارت بهداشت است. کرونا یک پدیده بهداشتی و درمانی نیست. سرچشمه آلودگی در دستان وزارت بهداشت نیست. کرونا یک پدیده اولویت‌دار است که تمامی ابعاد یک کشور را متاثر کرده است. از روز نخست عرض کردیم که کرونا اولویت اول ملی است. اگر در مدیریت کرونا دچار شکست شویم آبروی نظام را تحت تاثیر قرار داده ایم. 

نمکی تصریح کرد: مدیریت کرونا اولین بحث است. برای تهیه دارو مراحل سختی را می گذرانیم. اولین بحث این است که کرونا اولویت اول کشور است و ما اولین کشور جهان هستیم که پروتکل نوشتیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر بهداشت کرونا افزوده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آن ها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و سبب آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، بیشتر مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آن ها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آن ها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور