Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای « یی سی » چین، وی تاکید کرد که چین به مذاکرات کنترل تسلیحاتی سه جانبه با ایالات متحده و روسیه نمی پیوندد، زیرا آمریکا قصد دارد از مسوولیت خود در خلع سلاح هسته ای بگریزد.

این گزارش حاکی است که آمریکا ، چین را "سومین قدرت هسته ای بزرگ روی زمین" می نامد و به دنبال جنجال بر سر مسابقات تسلیحاتی هسته ای میان سه کشور است و به دنبال آن گفت و گوهای سه جانبه را پیشنهاد می کند اما به گفته این نماینده چین این یک ترفند برای انحراف تمرکز جامعه بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی در جریان بحث عمومی کمیته اول هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل (UNGA) ، مذاکرات کنترل تسلیحاتی سه جانبه را "زورگویی" و "باج خواهی" توصیف کرد و گفت چین هرگز بخشی از چنین مذاکراتی نخواهد بود.

گنگ گفت: چین یک استراتژی دفاعی در برنامه هسته ای خود دارد و همان را دنبال می کند. این کشور همیشه توانایی های هسته ای خود را در حداقل سطح لازم برای امنیت ملی خود حفظ کرده و هرگز درگیر مسابقه تسلیحات هسته ای با هیچ کشور دیگری نشده است و نخواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به فاصله زیادی که بین زرادخانه های هسته ای چین و ایالات متحده و فدراسیون روسیه وجود دارد، غیرمنصفانه، غیر منطقی و غیرقابل تحقق است که انتظار داشته باشیم چین در هر مذاکره کنترل تسلیحاتی سه جانبه شرکت کند.

نماینده چین البته تصریح کرد که کشورش مسوولیت خود را در پیشبرد خلع سلاح هسته ای دنبال می کند. چین پیمان تجارت تسلیحاتی اسلحه به رهبری سازمان ملل (ATT) را امضا کرده است. پیمانی که تجارت تسلیحاتی متعارف ۷۰ میلیارد دلاری را دردنیا تنظیم و تعیین می کند تا این تسلیحات از دستان ناقضان حقوق بشر دور باشد. پیمانی که دولت سابق آمریکا امضا کرد اما با مخالفت سنا روبرو شد. 

مقام چینی در این نشست گفت که ایالات متحده به ذهنیت جنگ سرد روی آورده و اقدامات یک جانبه گرایی و تقابل را آغاز کرده است. این اقدامات یک جانبه برتری جویانه بزرگترین تهدید برای امنیت و ثبات راهبردی جهان است. در حالی که چین متعهد شده است که هرگز اولین کشور استفاده کننده از تسلیحات هسته ای نخواهد بود و به کشورهایی که فاقد این تسلیحات هستند ، زورگویی نخواهد کرد. 

برچسب‌ها کنترل تسلیحاتی روسیه ایالات متحده آمریکا پکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنترل تسلیحاتی روسیه ایالات متحده آمریکا پکن کنترل تسلیحاتی روسیه ایالات متحده آمریکا پکن اخبار کنکور کنترل تسلیحاتی ایالات متحده سه جانبه هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۹۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از جروزالم پست، چین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اخیراً پکن میزبانی هیئت‌هایی از دو گروه «حماس» و «فتح» را به عهده داشته است.

به گفته «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین، دو طرف برای انجام گفتگو‌های عمیق و صریح درباره پیشبرد مذاکرات آشتی گروه‌های فلسطینی، میهمان پکن بودند.

لین در ادامه افزود: نمایندگان جنبش آزادیبخش فلسطین (فتح) و جنبش مقاومت فلسطین (حماس) پیشرفت مثبتی در گفتگوهایشان داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت خارجه چین، دو هیئت تمایل سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق مذاکره بیان و درباره ادامه گفتگو برای تحقق وحدت فلسطینی در نزدیک‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

این وزارتخانه افزود: نمایندگان حماس و فتح به توافقی درباره ایده‌ها برای گفتگو‌های آینده دست یافتند.

چهار روز پیش که خبر برگزاری این نشست رسانه‌ای شد، «وانگ ونبین» سخنگوی ارشد وزارت خارجه چین، اعلام کرد: پکن از تقویت اقتدار حکومت ملی فلسطین و همچنین همه جناح‌های فلسطینی در راستای آشتی و افزایش همبستگی از راه گفتگو و مشورت حمایت می‌کند.

این در حالی است که واشینگتن بااحتیاط تلاش‌ها برای ادغام فتح و حماس را دنبال می‌کند؛ چراکه حامی گروه اول است و دومی را تروریست می‌داند. بااین‌حال، به نظر می‌رسد که در سایه درک این واقعیت که نابودی حماس غیرممکن است، آمریکا هم ادغام فتح و حماس را به چشم یک راه‌حل می‌بیند.

این اولین بار بعد از شروع جنگ غزه است که هیئتی از حماس به چین می‌رود، اما ماه میلادی گذشته، یک مقام رسمی دولت پکن در قطر با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار کرد.

به نظر می‌آید که به‌رغم بی‌میلی، آمریکا هم رفته‌رفته با نقش چین در حل مناقشات خاورمیانه کنار می‌آید و ظاهراً در سفر هفته گذشته «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به پکن، یکی از موضوعات موردگفتگو این بوده است که چین چگونه می‌تواند نقشی سازنده در حل بحران‌های جهانی ازجمله مناقشه‌های خاورمیانه ایفا کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • آمریکا مانع تحقق صلح در یمن و توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه است
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت