Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شرکت پالایش نفت کرمانشاه گفت: همچنین مالیات پنج فرآورده اصلی توسط شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران در سال های ۹۶ الی ۹۸ بحساب خزانه واریز شده است.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری آنا از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت کرمانشاه، محمدرضا امامی نیا، با اشاره به گوشه ای از تحولات و اقدامات مثبت صورت گرفته در پالایشگاه کرمانشاه از زمان خصوصی سازی تاکنون، گفت: مدیریت بخش خصوصی در زمان ورود به پالایشگاه با انبوهی از بدهی های مالیاتی و دیون مختلف مواجه بود که بر همین اساس اولویت اصلی خود را پرداخت این مالیات ها و بدهی ها قرار داد و با تلاش و همت کارکنان خود توانست مبالغ کلانی از بدهی های مالیاتی شرکت را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس، بدهی های مالیاتی مربوط به عملکرد و تکلیفی که مانع از صدور كارت بازرگانی شركت شده بود، بطور کامل تسویه شد.

وی ادامه داد: همچنین كلیه پرونده‌های مالیاتی مربوط به بخش‌های مختلف حقوق، مالیات تكلیفی و مالیات عملكرد تا پایان سال 1397 تسویه حساب گردیدند.مبالغ مالیات سال 98 کامل پرداخت شده و عملکرد آن مطابق مقررات در حال رسیدگی می باشد

امامی نیا خاطرنشان کرد: در کل مبالغ کلانی توسط پالایشگاه کرمانشاه به عنوان مالیات ارزش افزوده از سال ۹۶ الی ۹۸ پرداخت شده است

سخنگوی شرکت پالایش نفت کرمانشاه گفت: همچنین مالیات پنج فرآورده اصلی نیز توسط شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران در  سال های ۹۶ الی ۹۸ بحساب خزانه واریز شده است.

وی تاکید کرد: باید توجه داشت که پرداخت این مالیات ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم وارد چرخه توسعه استان شده و در واقع مواهب آن به تک تک شهروندان عزیز  کرمانشاهی میرسد.

امامی نیا افزود: همچنین مدیریت بخش خصوصی پالایشگاه کرمانشاه موفق شد که کلیه بدهی‌های مربوط به سود سهام عدالت كه در سال 1392 پرداخت نگردیده بود تسویه و پرداخت کند.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر كلیه بدهی‌های سنواتی پالایشگاه کرمانشاه به شركتهای زیرمجموعه وزارت نفت به مبلغ بیش از 440 میلیارد تومان  (شامل سه هزار میلیارد ریال به پالایشگاه آبادان، یك هزار میلیارد به شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، 200 میلیارد ریال به پالایشگاه اراك، 168 میلیارد ریال به شركت خطوط و لوله مخابرات نفت ایران و 50 میلیارد ریال به سایر شركتها) پرداخت و تسویه گردیده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مدیریت بخش خصوصی شرکت پالایش نفت کرمانشاه با تاکید سهامدار عمده آن، در مدت چندسال اخیر، نگاه ویژه ای به مسئولیتهای اجتماعی شرکت در مواجهه با تحولات و بحرانهای استان همچون، زلزله، سیل، کرونا، آزادسازی زندانیان نیازمند، کمک به محرومین و مستضعفین کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، کمک به ستاد بزرگداشت اربعین،ستاد بازسازی عتبات عالیات،نهادهای خیریه و عالم المنفعه و ... داشته و همواره در چنین بزنگاه هایی پیش قدم کمک مؤمنانه بوده است که البته هرگز مایل به بیان جزییات آن نبوده و نیستیم.

 وی همچنین از انجام تعمیرات اساسی موفق(اورهال) پالایشگاه در دوران مدیریت بخش خصوصی خبر داد و گفت: با انجام این تعمیرات اساسی، ظرفیت تولید پالایشگاه به میزان 25 درصد افزایش یافت.

 این مقام مسئول در شرکت پالایش نفت کرمانشاه تصریح کرد: توجه ویژه به پارامترهای محیط زیستی از دیگر اولویت های مدیریت بخش خصوصی شرکت بوده و در همین مدت، پالایشگاه کرمانشاه هر ساله موفق به اخذ گواهینامه و تندیس صنعت سبز کشور شده است.

وی همچنین گفت:با عنایت اینکه سال ۹۹ به فرموده مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است ،مدیریت بخش خصوصی در راستای اجرایی کردن فرامین معظم له موفق شده ضمن افزایش ظرفیت  تولید از 19 هزار بشکه در روز به 25 هزاربشکه، کیفیت و تنوع محصولات تولیدی را نیز افزایش داده و همچنین در شرایطی که کشور دچار تحریم های ظالمانه استکبار جهانی  است،پالایشگاه برای اولین بار در طول تاریخ خود، موفق به صادرات فرآورده های نفتی شده که این مهم در این برهه حساس تاریخی باعث ارزآوری برای کشور شده است.

سخنگوی شرکت پالایش نفت کرمانشاه گفت: از سویی دیگر مدیریت بخش خصوصی این شرکت تاکنون موفق به اجرای کلیه تعهدات خود در قبال سازمان خصوصی سازی و اشخاص ثالث شده و هیچکدام از اقساط و تکالیف این شرکت به سازمان خصوصی سازی و سایرین بلاتکلیف باقی نمانده است.

 وی همچنین یادآور شد: طرح ساماندهی مشاغل کارگری ،افزایش اشتغال شرکت به میزان 70 نفر، یکسان سازی زمان پرداخت حقوق پرسنل رسمی و قراردادی، پرداخت بموقع حقوق و مزایای پرسنل بدون حتی یک روز تاخیر ،پرداخت وام های قرض الحسنه به پرسنل به میزان ده میلیون الی سی میلیون تومان به هر نفر، پرداخت مالیات بر حقوق پرسنل، حق بیمه و بیمه تکمیلی آنها و اعضای خانواده شان، ارائه سبد کالا محصولات لبنی به صورت ماهیانه، سبد غذایی در ماه مبارک رمضان و پاداش های مختلف در مواعید مختلف ،افزایش سطح رفاهی پرسنل،بسته های سالیانه  نوروزی شامل آجیل و شیرینی و ... تماما از خدمات قابل ذکر مدیریت بخش خصوصی در منابع انسانی  پالایشگاه کرمانشاه است که باعث رضایتمندی کامل پرسنل شده است .

سخنگوی شرکت پالایش نفت کرمانشاه در خاتمه گفت  : درمجموع تحولات مالی این شرکت نشان میدهد که تفاوت مدیریت بخش خصوصی با مدیریت قبلی دولتی در  مبحث عملیاتی و فنی، منابع انسانی  پرداخت مالیات، دیون، بدهی ها و ورود به مبحث مسئولیت اجتماعی بسیار زیاد و غیر قابل قیاس  است.پالایشگاه کرمانشاه در آینده نزدیک پیشرفت و توسعه ای قابل ملاحظه در کلیه ابعاد خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: پالایشگاه امامی نیا پالایشگاه کرمانشاه مدیریت بخش خصوصی میلیارد ریال خصوصی سازی بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال