Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@03:27:49 GMT

مشکلات پردیس در فراکسیون مدیریت شهری مجلس بررسی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۰۳۳۰

مشکلات پردیس در فراکسیون مدیریت شهری مجلس بررسی شد

نشست فراکسیون مدیریت شهری مجلس شورای اسلامی با هدف بررسی مسائل و مشکلات شهرستان پردیس (تهران) با حضور مسئولان اجرایی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، نشست فراکسیون مدیریت شهری و روستایی روز سه‌شنبه با حضور مسئولان شهرستان پردیس با هدف بررسی مشکلات شهری این منطقه برگزار شد.

محسن پیرهادی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه با اشاره به اینکه رویکرد جلسه فراکسیون مدیریت شهری، نظارتی است، گفت: بخشی از مسائل و مشکلات شهر پردیس نیازمند هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی و بخشی دیگر مربوط به مسائل بودجه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو در جلسه امروز به بیان مشکلات این شهرستان می‌پردازیم و پس از احصا مسائل با همکاری نمایندگان استان تهران تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.

رئیس فراکسیون مدیریت شهری و روستایی تصریح کرد: عدم اجرای صحیح و کامل قوانین موجود نیز مشکلاتی را ایجاد کرده که با نظارت مدون مجمع نمایندگان استان و اعضای فراکسیون مدیریت شهری قابل حل است.

وی با تأکید بر اینکه محدودیت‌های بودجه به دلیل مشکلات اقتصادی کشور کاملاً محسوس بوده اما بخشی از آن قابل حل است، ادامه داد: برخی از مشکلاتی که مردم با آن دسته و پنجه نرم می‌کنند مسائل خردی است که با پیگیری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی رفع می‌شود در این میان ممکن است خلأها و یا نواقص قانونی نیز وجود داشته باشد که با پیگیری نمایندگان استان تهران مرتفع می‌شود.

ضرورت بهره‌برداری از ظرفیت‌های توریستی و گردشگری شهرستان پردیس

مجتبی توانگر نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن تأکید بر ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان پردیس، اظهار کرد: این شهرستان ظرفیت بسیار خوبی در حوزه گردشگری و توریستی دارد که از جمله این ظرفیت‌ها نزدیکی این شهر به پیست آبعلی، سد لار، دره بهشت و بزرگ‌ترین پارک علمی و فناوری خاورمیانه است که باید از آن‌ها نهایت بهره‌برداری را داشته باشیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم در ادامه ابراز امیدواری کرد که با همکاری و هماهنگی نهادهای دولتی و حکومتی مشکلات و موانع موجود قابل حل است.

شهرستان پردیس با وجود نزدیکی به پایتخت مظلوم واقع شده است/ عدم وجود بیمارستان و آرامستان در پردیس

احمد نادری نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، نیز با بیان اینکه از ابتدای دوره نمایندگی خود با دایر کردن دفتر نماینده‌ها در شهرستان پردیس تمامی مسائل و مشکلات این شهر را بررسی و پیگیری کردیم، افزود: پردیس به‌رغم اینکه در نزدیکی شهر تهران قرار دارد اما به نوعی مظلوم واقع شده است چرا که امکان به دنیا آمدن و فوت کردن به دلیل نبود بیمارستان و آرامستان در این شهر وجود ندارد.

زیرساخت‌های شهرستان پردیس متناسب با رشد جمعیتی آن نیست

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: رشد جمعیت شهرستان پردیس بسیار فراتر از شهرهای دیگر بوده و زیرساخت‌های آن متناسب با جمعیت توسعه پیدا نکرده است. برخی از پروژه‌های نیمه‌تمام شهر با پیگیری نمایندگان استان تهران مانند بیمارستان الغدیر رو به اتمام بوده و به زودی بخش اورژانس آن افتتاح خواهد شد. نمایندگان به صورت جدی پای‌کار مسائل و مشکلات شهرستان پردیس ایستاده‌اند و در تمامی حوزه‌های مربوطه می‌توانید روی کمک مجلس حساب باز کنید.

مشکلات اساسی و اولویت‌دار شهرستان پردیس

در ادامه این نشست مسئولان دولتی، اجرایی و نظامی شهرستان پردیس اعم از فرماندار، رئیس اداره اطلاعات، امام جمعه شهرستان، رئیس و اعضای شورای شهر پردیس و بومهن، فرمانده نیروی انتظامی پردیس، مسئولان اداره آب و فاضلاب، برق و جهاد کشاورزی شهرستان نیز به بیان مشکلات و مسائل اولویت‌دار شهر پردیس و بومهن پرداختند.

مشکلاتی چون کمبودهای بودجه‌ای، نبود پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و مذهبی در توسعه شهر پردیس، کمبود امکانات ورزشی، وجود بافت‌های فرسوده بومهن، مشکلات مربوطه به راه‌های مواصلاتی، نبود تصفیه‌خانه مناسب و مشکلات مربوط به شبکه فاضلاب شهری، وجود سکونتگاه‌های غیررسمی، وجود اراضی گسترده قولنامه‌ای و فاقد سند رسمی و افزایش ساخت‌وسازهای غیرمجاز، موانع احداث مترو پردیس، مشکلات حمل‌ونقل درون شهری، فعالیت آزاد دهنده دلالان مسکن در شهرستان پردیس، کبود فضاهای فرهنگی، ورزشی و تفریحی، نبود شرایط لازم برای ساخت کمپ ترک اعتیاد، محصور بودن شهر توسط اراضی تحت تملک سازمان محیط‌زیست به‌عنوان مانعی برای توسعه و سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی، بی‌توجهی به مباحث مدیریت بحران در صورت وقوع زلزله از جمله مسائلی بود که اعضای حاضر به‌عنوان مشکلات اصلی و اساسی شهر پردیس آز آن یاد کرده و از نمایندگان استان تهران و رئیس فراکسیون مدیریت شهری طلب مساعدت و حمایت کردند.

ضرورت توجه به ابعاد محیط‌زیستی پروژه‌های شهری

پیرهادی در جلسه مذکور نیز به همگرایی و همدلی مسئولان شهرستان پردیس اشاره کرد و افزود: برخی از پروژه‌های و ساخت‌وسازهای این شهرستان به دلیل وجود کمبودهای بودجه‌ای نیمه‌تمام بوده که باید تکمیل شود. اما معتقدم هر مسئله و پروژه‌ای که در شهرستان پردیس پیگیری می‌شود باید به پیوست‌های آب، خاک و هوای آن دقت شود تا در اجرای آن‌ها به صورت ناخواسته آسیبی به محیط‌زیست وارد نشود که ناچار شویم سال‌های بعد برای رفع آن چندین برابر هزینه کنیم.

تأکید بر رعایت پیوست‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در اجرای پروژه‌ها

پیرهادی با تأکید بر اینکه در تمامی پروژه‌های باید پیوست‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در نظر گرفته شود، تصریح کرد: در روند توسعه شهری باید به مباحث فرهنگی و اجتماعی توجه ویژه‌ای داشته باشیم و این مباحث به‌عنوان یک اولویت در اجرای پروژه‌ها قرار بگیرد.

ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های شهرستان پردیس

رئیس فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مجلس یازدهم ادامه داد: با توجه به کسری بودجه‌ای که دولت با آن مواجه است، اجرای برخی از پروژه‌ها امکان‌پذیر نیست البته مجلس در برنامه بودجه سال آینده تمامی اولویت‌های این شهر را در نظر گرفته و پیگیری می‌کند اما امکان تأمین منابع مالی برای تمامی پروژه‌های خرد این شهرستان وجود ندارد از این رو معتقدم باید از ظرفیت بخش خصوصی در این زمینه‌ها استفاده کنیم و انتفاع بخش خصوصی را سرمایه‌گذاری در بخش‌های زیرساختی تعریف کنیم و این پروژه‌ها با اولویت‌های اجتماعی، فرهنگی و مذهبی اجرا شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مشکلات مربوطه به عدم اجرای صحیح قوانین و یا خلأهای قانونی وجود دارد که با همت و پیگیری نمایندگان تا حصول نتیجه مطلوب پیگیری خواهد شد. همچنین با توجه به تأکید محمد قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به پیگیری مسائل مربوطه به استان تهران، از وی هم کمک خواهیم گرفت تا هر چه سریع‌تر مشکلات مردم رفع شود.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: محسن پیرهادی پردیس احمد نادری مجتبی توانگر فراکسیون مدیریت شهری نمایندگان استان تهران فراکسیون مدیریت شهری مجلس شورای اسلامی مسائل و مشکلات شهرستان پردیس مشکلات شهر شهر پردیس پروژه ها بودجه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE(بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها