Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد فتاحی شامگاه سه شنبه در جریان بازدید از تجهیزات ورزشی مناطق شهری و روستایی بجستان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بهره گیری از ظرفیت خیران برای توسعه و رفع کمبودها و بهسازی اماکن ورزشی مهمترین رویکرد اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی است و در این زمینه اقدامات خوبی در بجستان انجام شده است.

وی ادامه داد: روحیه همدلی خوبی بین مسوولان دستگاههای اجرایی بجستان برای رفع مسائل و مشکلات ورزش این شهرستان و ارتقای جایگاه واقعی آن وجود دارد و این مساله مایه امیدواری و نوید بخش توسعه در ورزش این بجستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل ورزش خراسان رضوی از اختصاص ۹ میلیارد ریال اعتبار برای تعویض چمن استادیوم فوتبال بجستان و جایگزینی چمن مصنوعی به جای چمن طبیعی در آن خبر داد و گفت: با توجه به کمبود و مشکلات تامین آب و نگهداری چمن موجود، تعویض این چمن در دستور کار قرار گرفت و با بهره برداری از آن امکان استفاده بیشتر فوتبالیستهای بجستانی از این استادیوم فراهم می شود.

فتاحی با اشاره به بازدید از زمین فوتبال شهر یونسی از اختصاص چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هم برای تکمیل زیرساخت چمن مصنوعی فوتبال این شهر خبر داد.

او ادامه داد: پیگیریهایی نیز با همکاری مسوولان ذیربط و از جمله نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی برای تخصیص اعتبار تکمیل سالنها و زیرساختهای ورزشی روستاهای فخرآباد، مرندیز، سردق و قاسم آباد از محل اعتبارات ملی در دست انجام است.

مدیر کل ورزش وجوانان خراسان رضوی گفت: بجستان از قابلیتهای خوبی در ورزش بانوان و مردان برخوردار است و فضاهای ورزشی آن از نظر کمی و کیفی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و با تکمیل طرحهای در دست اجرا سرانه فضاهای ورزشی این شهرستان افزایش می‌یابد.

بازدید از زیرساختهای ورزشی و چمنهای مصنوعی در حال احداث شهر بجستان و روستاهای مرندیز، سردق، فخرآباد و  قاسم‌آباد و شرکت در جلسه شورای ورزش همگانی بجستان مهمترین برنامه های سفر یک روزه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی به این شهرستان بود.

 تعداد هیات‌های ورزشی بجستان طی دو سال گذشته از هشت به ۲۷ هیات افزایش یافته است.

تعداد ورزشکاران سازمان یافته بجستان در رشته‌های مختلف ورزشی نیز از ۲۵۰ نفر در سال ۱۳۹۶ به حدود هزار نفر در سال جاری رسیده است.

هم اکنون هفت فضای ورزشی شهری با ۱۹ هزار و ۵۶۰ متر مربع و ۶ مکان ورزش روستایی با وسعت ۲۰ هزار و ۱۹۵ مترمربع در بجستان فعال است.

شهرستان بجستان در ۲۷۸ کیلومتری جنوب غرب مشهد مقدس قرار دارد.

برچسب‌ها ورزش همگانی فخراباد گناباد بجستان مشارکت های مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش همگانی فخراباد گناباد بجستان مشارکت های مردمی ورزش همگانی فخراباد گناباد بجستان مشارکت های مردمی اخبار کنکور خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست حجت الاسلام و المسلمین شهریاری؛ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد، تفاهم‌نامه‌ای را برای توسعه فرهنگ خیر و احسان با استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری امضا کردند .

رئیس کمیته امداد در همین نشست از سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق سخن گفت و از کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان یاد کرد که توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

بختیاری با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های امت اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

وی ادامه داد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

بختیاری با اشاره به استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، از آمادگی کمیته امداد برای برگزاری دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خبر داد.

وی بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد، نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

بختیاری تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ را در خارج از کشور ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز با اشاره به خدمات مجمع تقریب در این زمینه ، گفت: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب نخستین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه برای کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

شهریاری اظهار کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار و سقف نیازها بررسی می‌شود و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم. ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومان جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

وی ادامه داد: مردم کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین از ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه سخن گفت و افزود: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد بسیاری هستند که به برخی از پویش ها علاقه دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

شبکه نیکوکاری آی محسن یا طرح خدمت رسانی جهان اسلام ، ۱۸ خدمت ارائه می دهد، خدمات آی محسن در قدم اول شامل خدمات خیریه و مشارکت در فعالیت های نیکوکارانه است و در مراحل بعدی خدماتی مانند گردشگری تقریبی ، آموزش ، فعالیت های فرهنگی ، خدمات بیمه ، خدمات سلامت و درمان ، فعالیت های کسب و کار، حمایت از اشتغال ، خانواده و سایر خدمات مورد نیاز جامعه اسلامی راه اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم