Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: سدیم به میزان بسیار کافی در نمک‌های خوراکی موجود است و دریافت بیش از اندازه آن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی را افزایش می‌دهد.

او افزود: بیماری‌های قلبی_ عروقی از طریق تشکیل پلاکت‌ها به وجود می‌آیند. تشکیل پلاکت‌ها باعث افزایش فشار خون، کم‌تر شدن انعطاف پذیری رگ‌های خونی در قسمت‌های مختلف بدن، پرفشاری خون و سکته قلبی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوزدانی تصریح کرد: مصرف پتاسیم اجازه تشکیل پلاک‌های خونی را نمی‌دهد و دقیقا بر عکس سدیم عمل می‌کند؛ یعنی باعث می‌شود رگ‌ها نرم و انعطاف پذیر باشند و در نتیجه خون رسانی به اندام ها به خوبی انجام شود.

او ادامه داد: میزان دریافت پتاسیم در بدن باید متعادل باشد. اگر از طریق مکمل‌ها به میزان بسیار زیاد پتاسیم دریافت شود باعث بروز سکته قلبی خواهد شد. سبزیجات، ماهی، انواع جوانه‌ها و میوه‌هایی مانند: موز، پرتقال و آووکادو از منابع بسیار غنی پتاسیم هستند و توصیه می‌شود افراد مسن، مبتلایان به فشار خون بالا یا خفیف برای پیشگیری از ابتلا به سکته‌های قلبی این مواد را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مضر بودن قند موجود در موز، مطرح کرد: موز نسبت به میوه‌های دیگر دارای قند بیشتری است، اما افراد دیابتی هم می‌توانند از این میوه استفاده کنند و پرهیز از مصرف آن کار منطقی نیست، اگر فرد دیابتی به بیماری‌های قلبی- عروقی هم مبتلا باشد از آنجایی که بیماری دیابت و مشکلات قلبی_ عروقی به هم مرتبط هستند، توصیه می‌شود از یک سوم تا نصف موز را در طول روز به عنوان یک میوه واحد مصرف کنند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بیماری های قلبی تغذیه خطر ابتلا به بیماری سکته قلبی قند موز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۲۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سکته گوش چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمد اجل لوئیان با بیان اینکه سکته گوش یک نامگذاری غلط است، افزود: همین بیماری برای چشم هم وجود دارد، یعنی سکته چشم هم داریم. آنچه که مردم را نگران می‌کند و ناراحت کننده است سکته مغز یا قلب است. این کلمه، سکته گوش با سکته مغز و قلب، خیلی فاصله دارد. سکته مغز و قلب مغایر حیاتی دارد؛ اما سکته گوش خیلی ترسناک و نگران کننده نیست. ولی واقعیت امر این است که بنا بر دلایلی گوش به یک مرتبه شنوایی را ازدست دهد که این اصطلاح را سکته گوش می‌گویند.

وی ادامه داد: وقتی این اتفاق افتاد، بیمار باید در ظرف یک الی دو هفته اول به پزشک مراجعه کند. پزشک متخصص ارزیابی می‌کند و اگر به طور ناگهانی شنوایی، از دست رفته باشد و به اصطلاح سکته گوش رخ داده باشد که البته سکته گوش هم ممکن است نصف نیمه و ناقص باشد، اگر زود مراجعه کنند، درمان‌ها جواب می‌دهد و نصف بیمار‌ها خوب می‌شوند و شنوایی بر می‌گردد.

به گزارش مهر، این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: در مورد کسی که بعد از سکته گوش، سوت گوشی پیدا کرده است، پزشک باید ارزیابی‌ها و درمان‌ها را کرده باشد، شنوایی سنجی می‌خواهد. حتماً ام آر آی می‌خواهد. اگر این آزمایش‌ها انجام شده و مشخص شده است که عارضه جدی نیست؛ بنابراین این عارضه خیلی مهم نیست. سوت ممکن است خوب شود و ممکن است ادامه داشته باشد، آن سوت را می‌شود برایش کاری کرد. سوت گوش ممکن است به رغم درمان‌ها بهبود پیدا نکند و یا ممکن است خوب شود بنابراین اگر سوت کشیدن برای فرد ناراحت کننده است باید مجدداً به پزشک متخصص مراجعه کند تا درمان پیدا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که سطح شنوایی که بعد از سکته گوش کاهش پیدا می‌کند ممکن است باعث از دست رفتن کامل شنوایی شود و آیا سمعک تنها راه درمان است، گفت: ممکن است نیاز به سمعک نباشد. تعریف‌های علمی برای سکته ناقص گوش وجود دارد. اگر احیاناً سکته گوش در حدی باشد که مریض نتواند زندگی عادی اش را داشته باشد می‌تواند از سمعک استفاده کند و شنوایی بهبود پیدا کند. باید یک شنوایی شناس ارزیابی کند که آیا این فرد با سمعک بهبود پیدا می‌کند یا خیر.

عجلوییان با بیان اینکه تأثیر استفاده از هندزفری به مدت طولانی در گوش بر روی سکته گوش از نظر علمی ثابت نشده است، افزود:، ولی اصولاً صدا‌های بلند و طولانی مدت روی شنیداری تأثیر می‌گذارد. افرادی که در محیط‌های شلوغ صدایی کار می‌کنند، در معرض کاهش شنوایی قرار دارند. اگر هندزفری را با صدای ملایم در مدت کوتاه‌تری بشنویم مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بعد از مدتی باید به گوش استراحت دهیم. گذاشتن هندزفری در طولانی مدت با صدای بلند، کاهش شنوایی ممکن است ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا