Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت: در مورد کاندیداها رایزنی هایی شده اما به صورت جدی، وارد صحبت نشده ایم.

«فرزانه ترکان»، چهره سیاسی اصلاح‌طلب و عضو حزب کارگزاران سازندگی، درباره نقش بزرگان اصلاح‌طلب در انسجام بخشی به اصلاح‌طلبان برای انتخابات 1400 به ویژه در شرایط انفعال اصلاح‌طلبان و فعال شدن اصولگرایان به خبرنگار سیاسی برنا گفت: تجربه قبلی انتخابات نشان داده که اصلاح‌طلبان بسیار آسان تر از اصولگرایان می‌توانند به اتفاق نظر و اجماع برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع در انتخابات قبلی از قبیل تهیه لیست و ائتلاف بین جریانات اصلاح‌طلب اتفاق افتاد و تجربه شده است. اما شرایط کشور و مشکلاتی که در حال حاضر احزاب اصلاح‌طلب با آن مواجه هستند، مانع از ایجاد یک تصمیم جدی برای شرکت در انتخابات می‌شود تا بتوانند به مردم اطمینان دهند که توان تغییر، دارند. 

او افزود: مشکل ما برای حضور در انتخابات، بحث ایجاد اتحاد قوی بین اصلاح‌طلبان نیست چراکه این اتحاد در حال حاضر به صورت نسبی فراهم است و در زمان نزدیک به انتخابات نیز می‌تواند قوی تر هم شود؛ در واقع بحث اصلی ما این است که اصلاح‌طلبان ابتدا باید فکر کنند که تا چه اندازه می‌توانند در شرایط و زندگی مردم اعم از اقتصادی، اجتماعی و سیاسی تاثیرگذار باشند.

این عضو حزب کارگزاران ادامه داد: بنابراین اگر تاثیری که اصلاح‌طلبان می‌توانند داشته باشند در حد یک رئیس‌ جمهور باشد که اختیارات کافی برای تصمیم‌گیری‌های اساسی برای کشور را ندارد، نمی‌توانند اعتماد مردم را جذب کنند و از آنها بخواهند که پای صندوق‌های رأی بیایند. 

ترکان عنوان کرد: ردصلاحیت‌های گسترده که در انتخابات مجلس رخ داد و همچنین برای انتخابات ریاست جمهوری، پیش‌بینی و زمزمه می‌شود، که دوباره اتفاق بیفتد. هر چهره شاخص اصلاح‌طلبی که توانمند است و می‌تواند به عنوان کاندیدا معرفی شود اگر شورای نگهبان بر روی آن علامت سوال بگذارد و اصلاح طلبان نیز برای تایید صلاحیت آن چهره معرفی شده، تردید داشته باشند موجب دلسردی خواهد شد و اصلاح طلبان هم، به هیچ وجه به دنبال این نیستند که اصطلاحا از کاندیداهای اجاره ای استفاده کنند یا از کسانی که کاملا از لحاظ فکری، ربط و خطی به اصلاح طلبان ندارند.

فرزانه ترکان بیان کرد: ابتدا باید شرایط جامعه، بحث ردصلاحیت ها و نحوه جلب حمایت مردم را ارزیابی کنیم پس از آن، ایجاد اتحاد جدی و نهایی بین اصلاح طلبان، کار بسیار سختی نیست.

این چهره سیاسی اصلاح طلب در این باره که آیا اشخاصی چون سورنا ستاری، محسن هاشمی و علی لاریحانی از کاندیداهای احتمالی کارگزاران هستند یا خیر؟ تصریح کرد: اینها اصلا درست نیست و ما اصلا در جلسات کمیته سیاسی حزب به مرحله گفت و گو درباره افراد نرسیده ایم. از این رو مطرح شدن این افراد شایعاتی است که در گوشه و کنار منتشر شده است. بنابراین در حال حاضر حزب کارگزاران، همه هم و غم خود را برای تدوین یک برنامه گذاشته که در مراحل نهایی قرار دارد.

او اشاره کرد: در حزب کارگزاران می خواهیم این بحث را مطرح کنیم که راهبرد ما برای حل مشکلات کشور چه خواهد بود حال هر کسی که به عنوان کاندیدای حزب ما به مرحله انتخابات ریاست جمهوری برسد، طبق این راهبردها، حرف برای گفتن دارد و می خواهد کار انجام دهد. 

ترکان در پایان گفت: بحث درباره افراد مطرح شده شایعه است. در حال حاضر روی برنامه و مانیفست حزب برای حل مشکلات کشور اعم از اقتصادی در حال گفت و گو هستیم چون یکی از جدی ترین مسیرهایی که به آن فکر می کنیم، بحث توسعه اقتصادی است که جدای از مشکلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، حائز اهمیت است. در مورد افراد هم رایزنی هایی شده اما به صورت جدی وارد صحبت نشده ایم.3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصلاح طلبان پیش بینی انتخابات 1400 حزب کارگزاران اصلاح طلبان حال حاضر اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۳۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند؟

انتخابات دور دوم دوازدهمین مجلس شورای اسلامی، جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه جاری برگزار خواهد شد که سازوکار مشخصی برای شرکت در آن وجود دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی 11 اسفندماه 1402 برگزار شد و انتخابات در 22 حوزه به دور دوم رسید.

بر همین اساس مقر شد که مرحله‌ی دوم انتخابات، جمعه 21 اردیبهشت‌ماه 1403 برگزار شود.

تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از 13 اردیبهشت آغاز می‌شود طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، قرار است از مجموع 22 حوزه انتخابیه، رای گیری در 8 حوزه به‌صورت تمام‌الکترونیک باشد.

یکی از مسائلی که مورد توجه است و بعضاً سوالاتی به‌وجود آورده، شرایط رأی‌دادن در دور دوم انتخابات است.

فردی که در مرحله اول انتخابات در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشد، فقط می‌تواند در همان حوزه انتخابیه رأی بدهد و نمی‌تواند در دور دوم حوزه انتخابیه‌ی مد نظر خود را تغییر دهد.

به‌عنوان مثال، اگر یک فرد در مرحله اول در تهران رأی داده باشد، در دور دوم می‌تواند فقط در همین حوزه تهران رأی بدهد.

همچنین کسانی که در دور اول انتخابات در هیچ‌یک از حوزه‌ها رأی نداده باشند، در این مرحله از انتخابات می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند.

اتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!