Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ غلامرضا بنی اسدی: خبر این بود؛ دانش آموز ۱۱ ساله دیری، به دلیل نداشتن گوشی هوشمند، خودکشی کرد! روابط عمومی آموزش و پرورش در واکنش جواب داد: "با توجه به تحقیق و بررسی‌های میدانی و جمع‌آوری مستندات مربوط اعلام می‌دارد، نامبرده از روز بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریور تا روز حادثه بنا به درخواست، ولی دانش‌آموز با توجه به شرایط متأثر از کرونا در مدرسه حضور نداشته و کارآموزشی خود را از طریق شبکه شاد با تلفن همراهی که توسط شخص مدیر مدرسه در فروردین ۹۹ به ایشان اهداشده بود، تا آخرین ساعات روز حادثه در سامانه شاد به‌صورت فعال و در کلاس‌های درس مجازی آنلاین انجام می‌داده که تمامی مستندات، اعم از فایل‌های صوتی، تصویری و تکالیف و تمرین‌های درسی دانش‌آموز در گروه درسی موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

و این یعنی "نداشتن گوشی هوشمند" [احتمالا]دلیل این فاجعه نیست اما... یعنی ماجرا یک "اما"‌ی بزرگ دارد نه در حوزه روانشناسی ماجرا بلکه در همین حوزه آموزش؛ "گوشی را مدیر مدرسه اهدا کرده است". یعنی ساختاری حاکمیتی، پا به میدان نگذاشته تا به شکلی بایسته و شایسته تکریم مشکل موجود را از اساس حل کند حال آنکه اصل سی‌ام قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تصریح می‌کند؛ "دولت موظف است وسائل آموزش وپرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازدو وسائل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفائی کشور به طور رایگان گسترش دهد.

"این اصل هم "عام" است و به نوع "وسائل" تخصیص نخورده است. پس می‌توان این خواسته را مطرح کرد که "وسائل آموزشی" به روز و متناسب با نیازها، باید به صورت "رایگان" در اختیار باشد. یعنی امروزه که با بیماری کرونا، آموزش به فضای مجازی نقل مکان کرده است باید "وسایل" این نوع "آموزش" فراهم شود. البته می‌دانیم که با اشراف نسبت به اوضاع اقتصادی، امکانِ تهیه "وسایل" این نوع "آموزش" برای همگان فراهم نیست لذا به چنین مطالبه‌ای هم قلم نمی‌زنیم، اما با توجه به اوضاع نابسامان برخی خانواده ها، از جمله گروه‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و افرادی که فقر شان محرز است، وکار به "ترک تحصیل" اجباری فرزندان شان می‌انجامد، می‌توان این "تقاضا" را مطرح کرد که "باید" با توجه به شرایط و البته "وُسعِ اقتصادی کشور" زمینه بازگشت به تحصیل آنان فراهم شود و با در اختیار گذاشتنِ وسایل مورد نیازِ آموزش مجازی، چون گوشی هوشمند، این نقیصه جدی بر طرف گردد. با توجه به تصریح قانون اساسی بر فراهم کردن "وسایلِ آموزش و پرورشِ رایگان" گمان نمی‌کنم لایحه‌ای احتمالی، با مانعی رو به رو شود.

به هر حال، هنوز ماه اول سال تحصیلی جاری به آخر نرسیده، می‌توان با فوریت، این نگاه را عملیاتی و عقب ماندگی‌های آموزشی را جبران کرد. به هر حال، ارتقای سطح دانش و آموزش و پرورش فرزندان ایران از اولویت‌هایی است که بیش از هر امری باید بدان اهتمام ورزید و عملا راه بر تولید "شایعه" از آن نوعی که در آغاز مطلب شرح آن رفت، بست.

البته اقدامات مردمی، چون پویش # گوشیتو_ نیمکت_ کن نیز در جای خود قابل احترام ویژه است، اما مهم این است که نظام به صورت رسمی به میدان عمل بیاید. بدانیم و بدانند مسئولان که فردا در گروی تلاش امروز ماست. امروز هرچه بکاریم، فردا درو خواهیم کرد. از غفلت، حسرت خواهد رست و از هوشیاری عزت. راستی ما را میل به کدام است؟! لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، خودکشی ، آموزش و پرورش سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 خودکشی آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۳۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود

استاندار همدان گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین بزرگداشت مقام معلم باحضور استاندار همدان، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان و فرهنگیان در فامنین برگزار شد.

این آیین در راستای تجلیل و تکریم از مقام شامخ معلم باحضور 750 نفر از فرهنگیان این شهرستان (600 شاغل و 150 بازنشسته) برگزار شد.

استاندار همدان در این مراسم در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان فامنین با تاکید بر اینکه اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌و‌پرورش سرمایه‌گذاری کند اظهار داشت: معلمان جایگاه و نقش اثرگذاری در زندگی دانش آموزان دارند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) با این عنوان که "هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است" گفت: همین جمله مهم و ارزشمند جایگاه والای معلم را بر همگان آشکار می‌سازد.

قاسمی فرزاد بیان کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش نسلی همانند 36 هزار دانش‌آموز شهید و 4 هزار معلم شهید را تحویل جامعه می‌دهد که در راه ایران‌ و انقلاب اسلامی جان خود را هدیه کردند.

استاندار همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش محلی است که می‌تواند بین دانش‌آموزان تعادل ایجاد کند عنوان کرد: سطح فرهنگ‌، بینش‌ و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است و دانش‌آموزان با ورود به مدرسه دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را نهادینه و منتقل می‌کنند.

قاسمی فرزاد از حضور خیران در ساخت مدارس تقدیر کرد و در بخش دیگری از سخنان خود افزود: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: دولت توان و تلاش خود را برای تقویت آموزش‌و‌پرورش در زمینه‌ ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است.

‌انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری