Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@03:24:40 GMT

مدیران بدهی!

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۳۵۰۰

ساعت 24-یکی از بزرگترین مشکلاتی که گریبانگیر فوتبال ایران است،بدهی‌های کلان موجود در باشگاه‌ها است.

بدهی پشت بدهی و پنهان شدن پشت نام باشگاه های بزرگ.این تمام کاری است که مدیران در دو باشگاه پرسپولیس و استقلال انجام می دهند.سالیان سال است مدیرانی وارد این دو باشگاه شده اند که به قول معروف"از کیسه خلیفه" خرج کرده اند و برای اینکه در زمان حضور خودشان در 2 باشگاه دل هواداران را به دست بیاورند دست به کارهایی زده اند که انتهایش شده بدهی های انباشته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویه هنوز هم که هنوز است ادامه دارد اما سوالی که بدون شک ممکن است سوال خیلی از علاقمندان به فوتبال باشد این است که این مدیران چرا و بر اساس کدام ماده و قانون و بند و تبصره می آیند،خرج می کنند،هزینه روی دست باشگاه می گذارند و در نهایت با کوهی از بدهی باشگاه را ترک می کنند؟چرا هیچ کدام از این مدیران مواخذه نمی شوند و فصلی نیست که باشگاه های پرسپولیس و استقلال شکایتی نداشته باشند و فصلی نیست که تن و بدن هواداران دو تیم از محرومیت،کسر امتیاز و سقوط به دسته پایین تر بلرزد. اگر شرایط برای مدیریت کردن،این است که بیایی و پول بیت المال هزینه کنی که در فوتبال پر است از این مدیران.

این دو راهکار فوتبال ایران را نجات می‌دهد؟

در این بین، صاحب نظران معتقدند که وجود دو دلیل عمده باعث شده که چنین ضعف های مفرطی در عرصه مدیریتی گریبانگیر فوتبال ایران و بالاخص دو باشگاه بزرگ پایتخت بشود.

در درجه اول عدم وجود یک برنامه ریزی جامع و بلندمدت برای پیشبرد اهداف باشگاه ها، یکی از اصلی ترین عوامل خرج های بی حساب و کتاب مدیران و تحمیل بدهی هایی است که هر چند وقت یک بار همانند زخمی چرکین سر باز می کند کار باشگاه ها را به کمیته های انضباطی داخلی و خارجی می کشاند. مدیرانی که معمولا عمر مدیریتی شان بسیار کوتاه است و در بهترین حالت یکی دو سال بر مسند مدیرعاملی تکیه می زنند، هیچ برنامه و طرح بلندمدتی ندارند و با خود می گویند در همین مدت کوتاهی که هستیم، قراردادهای کلان و بزرگ ببندیم چرا که در آینده ای نزدیک، شخصی دیگر جای ما را می گیرد و اوست که باید به فکر تامین منابع مالی این قراردادها و پروژه ها برای تسویه حساب باشد. چنین رویکرد و نگاهی در عرصه مدیریت فوتبال یکی از مهم ترین آفت های موجود است و راه مقابله با آن، ایجاد امنیت شغلی برای مدیران و ایجاد امکان برنامه ریزی بلند مدت با استفاده از افراد خبره در این حوزه است تا در مصرف منابع مالی محدود باشگاه ها صرفه جویی صورت پذیرد.

همچنین مورد تاثیرگذار دیگر در این میان، نقش نهادهای نظارتی در پیگیری خرج ها و حسابرسی از باشگاه ها است. تا زمانی که مدیران و مسئولان فعال در امر باشگاه داری، سایه بلند این نظارت را چه از سوی نهادهای داخل فوتبال و چه از سوی نهادهای قضایی خارج از فوتبال بر سر خود حس نکنند، قطعا تغییری جدی در رفتارهای مدیریتی و مالی شان حاصل نخواهد شد.

این یک اصل پذیرفته شده است که هرکجا ثروت کلانی انباشته باشد و نظارت دقیقی هم بر آن وجود نداشته باشد، بیم فساد می رود. پس همانطور که اصلاح الگوی مدیریت ورزشی در عرصه باشگاه داری بسیار لازم است، تقویت و گسترش نقش نهادهای نظارتی در این حوزه هم از اهمیتی انکار ناپذیر برخوردار است تا پیش از این،منابع مالی موجود در کشور به هدر نرود.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۳۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال

ایسنا/همدان شهردار نهاوند از رفع تصرف ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری و بازگشت به بیت‌المال این اراضی خبر داد.

مجید یوسفی‌نوید در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در دهه ۶۰ شهرداری نهاوند زمین ۱۵ هکتاری برای ایجاد شهرک مشاغل مزاحم را خریداری و هزینه آن را هم پرداخت کرد اما از همان سال‌ها تاکنون زمین بدون سند و در اختیار مالکان بوده است و به تصرف شهرداری نهاوند در نیامده بود.

وی ادامه داد: برخی افراد سودجو هم در این میان با اقدام به کشت و کار در این اراضی آن را به تصرف خود درآورده بودند و این زمین تقریبا حدود چهار دهه بلاتکلیف بوده است.

یوسفی‌نوید افزود: با اقدامات انجام شده، شهرداری نهاوند موفق به گرفتن سند این اراضی و رفع تصرف از آن با اخذ سند تک برگ ۱۳ هکتار این اراضی و بازگشت به بیت‌المال شد.

وی تأکید کرد: از دیگر موارد تملک اراضی، واقع در طرح بلوار دوچشمه توسط شهرداری نهاوند است که سبب اتصال بلوار شهید سلیمانی به بلوار دوچشمه شد و سبب باز شدن گره ترافیکی در پیک ترافیک در این منطقه شده است.

یوسفی‌نوید در ادامه به پرداخت بدهی ۱۱ ساله شهرداری نهاوند به اداره دخانیات اشاره کرد و گفت: میدان سردار شهید سلیمانی که در سال‌های گذشته تملک، تخریب و تبدیل به فضای سبز شده بود، به علت عدم پرداخت مبلغ ملک به حساب دخانیات که صاحب زمین بود، مشکلاتی را ایجاد کرده بود.

شهردار نهاوند یادآور شد: طی سال‌های گذشته عدم پرداخت این بدهی بارها باعث مسدود شدن حساب شهرداری، توقف عملیات عمرانی و ... شده بود که این بدهی همچنان باقی بوده که به‌تازگی مبلغ بدهی بعد از حدود ۱۱ سال تسویه شد.

به گفته وی، این اقدام در راستای رفع مشکلات قدیمی که مانع از توسعه شهر می‌شوند، توسط شهرداری و با پیگیری‌های زیاد انجام گرفت و هم‌اکنون این ملک متعلق به شهروندان و شهرداری نهاوند است.

یوسفی‌نوید با بیان اینکه نهضت آسفالت در خیابان‌های نهاوند همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: لکه‌گیری، اصلاح، ترمیم و نوسازی آسفالت معابر، کوچه‌ها و خیابان‌ها برای بهبود سیمای شهر و تردد راحت شهروندان همچنان در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری نهاوند قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با پایان یافتن روکش کامل آسفالت بلوار شهید قدوسی، لکه‌گیری و مرمت آسفالت در میدان تازه احداث سپاه، میدان هفت تیر(شهرک شهید حیدری)، بلوار استقلال و میدان نیروی انتظامی در حال اجرا است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کلوپ: به عنوان یک پیرمرد توصیه می‌کنم لیگ برتر را از جنایت مدیران آن نجات دهید
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • رقم باورنکردنی بدهی بابک زنجانی و معادل آن در ایران
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • نگاهی به پرونده بابک زنجانی
  • رقم نجومی بدهی بابک زنجانی که برق از سرتان می پراند! (+ اینفوگرافی)
  • استرداد اموال و بدهی های بابک زنجانی؛ زمینه تبدیل اعدام به ۲۰ سال حبس!