Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو تهران با گلایه از اینکه اوراقچی ها قطعات دست دوم را از کشورهای همسایه وارد می‌کنند، گفت: استفاده از قطعات دست دوم به هیچ عنوان قابل قبول نیست، چرا که عمر خود را کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

علیرضا نیک آئین در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه با گران شدن خودرو قدرت خرید مردم برای تعمیر خودروها کاهش پیدا کرده است اظهار داشت: متاسفانه بازار قطعات یدکی به طرز قابل توجهی نابسامان است به نحوی که برخی اوراقچی ها از این فرصت استفاده کرده و قطعات دست دوم را به مردم می فروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی با بیان این که البته مردم هم تمایل زیادی به خرید قطعات دست دوم دارند، افزود: قیمت پایین این قطعات که بعضاً غیر استاندارد هستند مشکلات زیادی را برای تعمیرکاران و مردم به وجود آورده است به نحوی که بعد از نصب این قطعات خودروها به سرعت خراب شده و مردم مجبورند باز برای تعمیر خودرو به تعمیرگاه مراجعه کنند.

رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو تهران با گلایه از اینکه اوراقچی ها قطعات دست دوم را از کشورهای همسایه وارد می‌کنند، گفت: استفاده از قطعات دست دوم به هیچ عنوان قابل قبول نیست چرا که عمر خود را کرده‌اند اما بی سامانی بازار قطعات یدکی خودرو عاملی شده تا همه به نوعی برای سود بیشتر اقدام به فروش این قطعات به مردم کنند.

وی با تاکید بر اینکه حجم زیادی از قطعات یدکی غیر استاندارد در بازار وجود دارد، تصریح کرد: هر کس به هر نوع قطعه ای را تولید و بدون علامت خاص و یا نشانه استانداردی وارد بازار می‌کند مردم نیز به دلیل کاهش قدرت خرید به سراغ قطعات ارزانتر می روند و جالب اینجاست هر کس متناسب با سلیقه خود قیمتی را بر روی قطعات می گذارد.

نیک آئین با تاکید بر اینکه  چندین بار اعلام کرده ایم که بازار قطعات یدکی خودرو رها شده است و باید تصمیم مناسبی برای مدیریت آن اتخاذ شود،گفت: متاسفانه هیچ کس به این موضوع توجه نمی‌کند و در این شرایط حقوق مصرف کنندگان تضییع می شود.

 انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خودرو خودرو بازار قطعات یدکی قطعات دست دوم اوراقچی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگاران برخی حواشی درباره قرارداد برقی‌سازی ناوگان عمومی پایتخت، اظهار داشت: پس از آنکه دلال‌ها و مافیای خودرو نتوانستند نقشه‌ها و منافع کلان و نجومی خود را در موضوع خرید خودرو‌های برقی تأمین کنند و قرارداد‌های خرید خودرو‌های برقی شهرداری تهران امید آن‌ها را نومید کرده، اکنون بازوی رسانه‌ای این باند با پول‌پاشی میان برخی افراد و رسانه‌ها تلاش می‌کند تا مانع از اجرایی شدن ورود تکنولوژی خودرو‌های برقی توسط دولت سیزدهم و مدیریت شهری شود.

به گزارش فارس، وی تأکید کرد: این در حالی است که چندی پیش برخی از وزرا، نمایندگان مجلس و شهردار تهران اعلام‌کرده بودند مافیای خودرو در مسیر واردات خودروی باکیفیت و ارزان به کشور سنگ‌اندازی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری