Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@11:53:17 GMT

۶۸۱ واحد تولیدی گیلان زیر پوشش استاندارد هستند

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۳۹۰۸

۶۸۱ واحد تولیدی گیلان زیر پوشش استاندارد هستند

داریوش اشکانی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا یکی از وظایف واحدهای تولیدی را ارتقای کیفیت کالا دانست و اظهار داشت: استاندارد ها حداقل کیفیت را تعریف کرده است و خط قرمز ما کیفیت محصولات و رعایت استاندارد ها است

وی با اشاره به اینکه استانداردهای ملی در هر دوره پنج ساله بازنگری می شود، استاندارد کشور ما در دنیا در سطح قابل قبولی است و طی چهار سال اخیر رتبه استاندارد ملی مان در عرصه بین المللی از جایگاه ۴۶ به ۲۱ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای طرح طاها در تملک و نشان استاندارد در راستای نظارت بر رعایت استانداردهای لازم از سوی واحدهای تولیدی افزود: این طرح براساس مصوبه ای که تعرفه آن مشخص شده است اجرا می شود و بدلیل ایجاد نشدن شبهه در زد و بند با واحد تولیدی، همانند مصرف کنندگان از بازار کالا خریداری و آزمون می کنیم.

وی ادامه داد : در اجرای طرح طاها گاهی با نشان جعل استاندارد روبرو می شویم که در همین راستا امسال حدود ۲۵ مورد تقلب نشان استاندارد در استان شناسایی شد.

اشکانی پور خاطر نشان کرد: مصرف کنندگان باید در هنگام خرید علاوه بر نشان استاندارد به کد ۱۰ رقمی منحصر بفردی که قابل رهگیری است، توجه کنند و برای اطمینان از اصالت کالا می توانند آن شماره را به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷  پیامک کنند.

وی تصریح کرد: نظارت بر محصولات و خدمات، بخشی از وظایف دستگاه های نظارتی است اما مردم نیز باید با دقت در خریدهای شان به ما کمک کنند.

مدیرکل استاندارد گیلان نشانه گذاری محصولات را از فاکتورهای مهم در آزمون محصولات خواند و تصریح کرد: تاریخ تولید، انقضا و شرایط نگهداری از جمله مواردی است که باید بر آن در هنگام خرید دقت کافی را داشت؛ ضمن آنکه اگر این مولفه ها رعایت نشد به سامانه ۱۵۱۷ اطلاع دهند.

برچسب‌ها رشت سازمان ملی استاندارد ایران گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت سازمان ملی استاندارد ایران گیلان رشت سازمان ملی استاندارد ایران گیلان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۳۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • کسب رتبه برتر کیفیت نان‌های تولیدی استان در اسفند ۱۴۰۲
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود