Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@23:17:39 GMT

سلامت روان خود را فدای کووید19 نکنیم

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۴۰۵۷

آفتاب‌‌نیوز :

«فاطمه هوشمند» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در هفته سلامت روان با شعار«سلامت روان برای همه، سرمایه گذاری بیشتر ، دسترسی بیشتر برای همه ، همه جا » سعی داشگاه علوم پزشکی استان ایلام بر آگاه سازی افراد و خانواده ها در مورد اهمیت مراقبت های بهداشتی مربوط به سلامت روان است.

وی گفت: مرکز بهداشت استان ایلام، برنامه هایی را تدوین کرده که با هماهنگی ریاست مرکز بهداشت شهرستان ایلام و همکاری کارشناسان روان شهرستان قابل اجراست که در این برنامه‌ها تلاش بر آموزش های ساده و قابل فهم برای همه ، اما ضروری و عملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس ارشد سلامت روان تصریح کرد: یکی از فاکتور های ایمنی در مقابل بیماری ها تقویت سیستم ایمنی بدن است که این امر با رعایت نکاتی مانند خواب کافی ، مصرف مایعات به ویژه 8 لیوان آب در روز، تغذیه مناسب از جمله مصرف میوه و سبزیجات که منبع ویتامین ها و نهایتا غذای اصلی سیستم ایمنی بدن است و کاهش استرس و اضطراب قابل دستیابی است.

هوشمند ادامه داد: در ماه های گذشته چه از طریق مراجعان به مراکز بهداشتی و چه از ارتباط تلفنی از سامانه کشوری وزارت بهداشت موسوم به 4030 متوجه شدیم متاسفانه اشخاص مرتکب چند اشتباه رفتاری می‌شوند که موجب افزایش استرس و در نتیجه طبعات ناشی از آن می شود.

وی گفت: پیگیری مداوم و لحظه به لحظه اخبار منفی مثلا تعداد مبتلایان یا فوتی های بیماری کرونا ، صحبت مکرر در مورد خطرات این بیماری ، تغییرو بی نظمی ساعات خواب از شب به روز ، کاهش افراطی ارتباط اجتماعی و عدم خلاقیت برای جایگزینی فضای مجازی بجای ارتباط حضوری و مسایلی از این قبیل موجب افزایش اختلالات اضطرابی ، افسردگی ، وسواس فکری _عملی و دیگر اختلالات روان شده است.

این کارشناس ارشد سلامت روان تصریح کرد: جهت بهداشت و سلامت روان ضروری است که تمرکز را به جای بیماری بر سلامت و عوامل تامین کننده آن قرار دهیم ، از پیگیری اخبار منفی و تکرار آن بخصوص در حضور کودکان و نوجوانان جدا خوداری کنیم چرا که پذیرش شرایط کنونی به عنوان تغییر در سبک زندگی و سازگاری و انطباق با این پاندمی ، عامل بسیار موثر برای بقا و حفظ سلامتی بویژه سلامت روان است .

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سلامت روان کرونا سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۴۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت: خانواده مهم‌ترین نهادی است که ارزش‌های اخلاقی را به افراد آموزش می‌دهد و اگر بخواهیم یک جامعه با اخلاق داشته باشیم، باید آن را از خانه و توسط خانواده بیاموزیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد خیاط زنجانی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ به خبرنگاران اظهار کرد: داشتن خانواده‌ی سالم یکی از موضوعاتی است که همه‌ی افراد به دنبال راهکاری برای رسیدن به آن هستند و شرایط مثبت یا منفی درون خانواده تأثیر بسیاری در سلامت روان و همین‌طور انگیزه آنان برای فعالیت در محیط دارد.

وی افزود: داشتن خانواده سالم و ایجاد یک فضای پرانرژی در میان اعضای خانواده یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه داشته داشت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: احتمالاً به تجربه متوجه این موضوع شده‌اید که به‌هم‌ریختگی فضای خانه می‌تواند انگیزه شما را برای سایر فعالیت‌ها نیز تحت تأثیر قرار دهد و درعین‌حال وجود فضای مثبت یا گذراندن یک آخر هفته مطلوب انرژی شما برای فعالیت در هفته آینده را نیز دوچندان خواهد کرد. به همین خاطر می‌توان گفت که داشتن یک خانواده سالم در سایر جنبه‌های زندگی هریک از اعضا نیز اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر این خانواده نقش مهمی در سلامت روان اعضا ایفا می‌کند. اعضای یک خانواده سالم معمولاً سطح سلامت روان بالاتری دارند و مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب یا اعتیاد به مواد مخدر در این افراد کمتر دیده می‌شود. همچنین درصورتی‌که این خانواده‌ها با چنین مشکلاتی مواجه شوند، حمایت اعضا از یکدیگر باعث حل بحران در زمان کوتاه‌تر و با آسیب کمتر خواهد شد.

خیاط زنجانی خاطرنشان کرد: خانواده مهم‌ترین نهادی است که ارزش‌های اخلاقی را به افراد آموزش می‌دهد. خانواده می‌تواند اعضای خود را طوری تربیت کند که از انحرافات و گمراهی‌های امروزی دوری کند و در عوض یک فضای سالم به وجود بیاورد. اگر بخواهیم یک جامعه با اخلاق داشته باشیم باید آن را از خانه و توسط خانواده بیاموزیم.

وی با بیان اینکه نقش خانواده در تمام مراحل زندگی ما قابل لمس و شناسایی است گفت: خانواده اساسی‌ترین واحد جامعه است، به همین دلیل برخی از پژوهشگران خانواده را ستون فقرات یک جامعه می‌دانند، در واقع آن را نمونه کوچک شده یک جامعه قلمداد می‌کنند؛ آمار ازدواج و طلاق به همین دلیل سلامت آن جامعه را نشان می‌دهند و خانواده را یک نمونه کوچک شده از جامعه به حساب می‌آورند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اذعان داشت: بر همین اساس با توجه به ضرورت امر کانون استان بر آن شد تا با همکاری اداره کل ورزش و جوانان اولین نشست از سلسله نشست‌های خانواده‌ی سالم با عنوان خانواده و تربیت را برگزار کند.

کد خبر 749526

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند