Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان قزوین آیت الله عبدالکریم عابدینی در جلسه تقدیر از خانم نازنین زهرا افشار، رتبه ششم کنکور انسانی در سال جاری، که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد با تبریک کسب رتبه برتر به این دانش‌آموز قزوینی اظهار کرد: زمانی که صحبت از علوم انسانی می‌کنیم در حقیقت از رسالت پیامبران صحبت می‌شود، یعنی دلیل ظهور و حضور انبیا و ائمه اطهار و قرآن کریم و نهج‌البلاغه مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: اگر سوالاتی با محوریت دینی مطرح شود به این نتیجه می‌رسیم که دلیل آفرینش انسان چه بوده؟ برای چه چیزی در دنیا زندگی می‌کند و سرانجامش چه خواهد شد؟

امام‌جمعه قزوین ادامه داد: در حقیقت در علوم انسانی و اسلامی از ویژگی‌های خانواده اسلامی و تعریف روابط انسانی و نوع تربیت فرزند و جامعه و مدرسه اسلامی مطلع می‌شویم. اگر این شاخص‌ها را پیدا کنیم در واقع همان دغدغه‌های اسلامی و انسانی را پیدا می‌کنیم که ویژگی‌های تمدن اسلامی از نگاه رهبر معظم انقلاب است.

آیت الله عابدینی اضافه کرد: رهبری اصرار دارند که باید نمونه و الگوی تمدن اسلامی را در خانواده و در یک جامعه کوچک ایجاد کنیم و سپس آن را در یک جامعه بزرگ بسط داده و به مردم دنیا نشان دهیم. باید این الگو به جایگاهی برسد که وقتی اسم از تمدن اسلامی به میان می‌آید دشمنان ما به یاد فقر و وابستگی ملت‌های مسلمان به بیگانه نیفتند.

وی ابراز کرد: جامعه اسلامی یعنی یک جامعه مستقل و آزاد که در آن کرامت انسان‌ها محترم است و مردم با آزادی سخن خود را مطرح کرده و به یکدیگر احترام می‌گذارند و رأفت و عطوفت و مهربانی و قسط و عدل در آن دیده می‌شود. در یک جامعه اسلامی عده‌ای پرخور و ثروت‌اندوز در مقابل عده دیگر که فقیر و درمانده هستند، قرار ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اذعان کرد: کسانی که در حوزه علوم انسانی و اسلامی تلاش می‌کنند یعنی به دنبال تحقق آرمان‌های انبیا و اولیا و ائمه و ولی فقیه هستند و هدف آنها زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت است. خدای متعال هم وعده به حکومت مستضعفان در آینده دنیا داده است و هم امر کرده که ما نباید نسبت به وضعیت مستضعفان و محرومان بی تفاوت باشیم.

آیت الله عابدینی خطاب به این دانش‌آموز قزوینی یادآور شد: بسیار خوشحالیم که شما در رشته علوم انسانی ممتاز و برجسته هستید، زیرا این رشته، رهبر رشته‌های علمی است. یک ریاضیدان و زیست شناس هم نمی‌توانند از روابط انسانی و اسلامی برکنار باشند هرکسی در هرجایی محتاج علوم انسانی است.

کد خبر 5047837

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین علوم انسانی علوم اسلامی تمدن اسلامی ویروس کرونا اربعین 99 شیراز اربعین حسینی آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر گرگان مجلس شورای اسلامی شهرکرد کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا شهدای مدافع حرم خطبه های نماز جمعه انسانی و اسلامی علوم انسانی تمدن اسلامی یک جامعه ولی فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۴۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • عملکرد هلال احمر در تسکین آلام رنج‌دیدگان قابل تحسین است
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی کنکور سراسری باهم رقابت کردند