Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، فایق فرمانده یگان حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت:از ابتدای سال تاکنون ۱۴۲ پرونده مربوط به جرایم زیست محیطی در مراجع قضایی تشکیل شده است که از این تعداد ۲۳ فقره مختومه، ۱۱۸ فقره در جریان و یک پرونده نیز اعلام برائت شده است.

او گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۴ مورد صید غیرمجاز آبزیان از رودخانه گزارش شده است که از این تعداد ۷۶ قطعه ماهی رودخانه ای، ۱۷۸ قطعه ماهی سفید، ۴ قطعه ماهی زرد پر و ۳۰ قطعه ماهی سوف بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فایق با اشاره به ۵ مورد شکار غیر مجاز پرندگان و ۷ مورد شکار غیر مجاز پستانداران در آذربایجان شرقی گفت: از این شکار‌های ممنوعه ۱۳ قطعه کبک و ۴ قطعه کبوتر، یک راس کل وحشی، ۱۲ سر خرگوش و آهو و ۳ راس گراز گزارش شده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی گفت : در این مدت ۱۰ قطعه عقاب طلایی، ۱۹ قطعه سارگپه و قرقی، ۲ قطعه حواصیل، ۲ قطعه دلیجه، ۲ قطعه بوتیمار و لک لک، ۶ قطعه جغد، ۸ قطعه کبک و ۱۳ قطعه سهره طلایی و عقاب تالابی، ۴ قلاده روباه، ۳ قلاده گرگ و بره میش و یک قلاده گربه وحشی توسط شکارچیان غیرمجاز زنده گیری شده است.

فایق گفت: از ابتدای سال تاکنون ۶ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز، ۸ قبضه سلاح شکاری مجاز، ۱۴ مورد ادوات و وسایل شکار در مناطق مختلف استان کشف و ضبط شده است.

او در خصوص آلودگی‌های زیست محیطی نیز گفت: در این خصوص ۵۰ پرونده تخلف تشکیل و ۲۴۵ مورد نیز اخطاریه زیست محیطی صادر شده است.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: در حوزه تخریب اراضی کشاورزی، زمین خواری و تخریب مرتع نیز ۵۴ پرونده تشکیل شده است.

او میزان ضرر و زیان ناشی از این تخلفات را بیش از یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال و میزان ضرر و زیان وصولی را بیش از ۴۶۰ میلیون ریال اعلام کرد.

فایق افزود: در این مدت ۱۷ مورد آتش سوزی رخ داد که بر اثر آن ۲۸ هکتار و ۶۰۰ مترمربع از اراضی مناطق کمتال و کیامکی، ۵۰ هکتار میشو داغی، ۵۴ هکتار ارسباران – کلیبر، ۹.۵ هکتار کاغذکنان، ۴۹ هکتار از سهند اسکو و ۲۲ هکتار و ۵۰۰ متر مربع از ارسباران - خداآفرین در آتش سوخت.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یگان حفاظت محیط زیست جرایم زیست محیطی آذربایجان شرقی گفت زیست محیطی قطعه ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۴۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • دستگیری متخلف شکار و صید در بندرلنگه
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی