Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رضا شجاعی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در جلسه‌ای به بررسی وضعیت شهرک‌های صنعتی  خراسان رضوی پرداخت و گفت: سه شهرک صنعتی مشهد زمینی برای واگذاری به سرمایه گذار ندارند.

او با اشاره به اینکه امروز در شهرک‌های صنعتی توس، ماشین افزار و کلات جایی برای پذیرش سرمایه گذار نداریم، افزود: تنها در شهرک صنعتی بینالود اراضی کمی برای واگذاری به سرمایه گذار وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی درباره توسعه شهرک‌های صنعتی ادامه داد: در سال‌های گذشته در این خصوص پیگیری‌هایی انجام و مصوباتی اخذ شد، تنها مخالف موضوع سازمان مدیریت بود و با پیگیری‌هایی که انجام دادیم با توسعه شهرک‌ها در صورت توسعه برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان موافقت شد؛ بدین ترتیب مقرر گردید تا برای هر یک از دو شهرک صنعتی توس و ماشین افزار، ۱۰۰ هکتار زمین به منظور شرکت‌های دانش بنیان درنظر گرفته شود که این موضوع با موافقت دستگاه‌های متولی همراه بود.   ۲۱ امضا برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان لازم است
محمدرضا شکیبا مشاور مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی هم در خصوص موضع دستگاه متبوع خود در این زمینه گفت: صورت جلسات کارگروه امور زیربنایی در محل امضا می‌شود، صورت‌جلسه مربوط به توسعه شرکت‌های دانش بنیان دو شهرک صنعتی در گذشته تنظیم شد که امضای استاندار و سازمان مدیریت برای آن صورت جلسه باقی ماند که باید اخذ میشد و سپس به دست ما می رسید، اما به دستمان نرسید.
بیشتر بخوانید معطلی واحد‌های دانش بنیان خراسان رضوی پشت در‌های شهرک صنعتی استان
او افزود: ما در مکاتباتی اعلام کردیم که این امضا‌ها باید اخذ شود، اما هنوز پاسخی به مکاتبات ما داده نشده است. جایگاه اداره کل راه و شهرسازی در این موضوع دبیرخانه است و اصل موضوع، امضا‌های باقیمانده نهاد‌ها و مسئولان متولی می‌باشد که باید اخذ گردد.

مشاور مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی ادامه داد: ۲۱ امضا برای تایید این صورت جلسه لازم است و واقعیت این است که همه دستگاه‌ها با موضوع توسعه شهرک‌ها موافق نیستند.     موافقت با توسعه ۱۰۰ هکتاری شهرک‎های صنعتی  
مجتبی میرزایی نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی هم در این باره گفت: مصوبه‌ای از کارگروه زیربنایی به دبیرخانه شورای برنامه ریزی نرسیده است. ما با توسعه ۱۰۰ هکتاری شهرک‎های صنعتی مشروط بر اینکه برای شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شهرک‌ها باشد، موافق هستیم.

او افزود: بدون در نظر گرفتن اراضی موجود در شهرک‌ها و اعتبارات موجود، نمی‌توان نسبت به توسعه شرکت‌ها در شهرک‌های صنعتی موافقت کرد. این مصوبه باید بار دیگر به کارگروه زیربنایی می‌رفت تا امضا‌ها دریافت گردد.  
مشکل تملک زمین برای توسعه شهرک ماشین افزار  
محمد خوشحال مدیرعامل شهرک صنعتی ماشین سازی و فناوری  هم در این باره گفت: هم اکنون بسیاری از واحد‌های این شهرک دانش بنیان هستند و یا در جرگه واحد‌هایی می‌باشند که آلایندگی ندارند، اما برای توسعه، دچار مشکل هستند و به آن‌ها پیشنهاد می‌شود به شهرک‌های صنعتی شهرستان‌ها بروند که این موضوع برای واحد‌ها مشکل زاست و با این روند، بسیاری از موقعیت‌های سرمایه گذاری در خراسان رضوی را از دست داده ایم.

او افزود: برای تملک زمین در توسعه شهرک صنعتی دچار مشکل هستیم و این درحالیست که ۲۰ تا ۲۵ درصد اراضی اطراف شهرک، تبدیل به باغ و ویلا شده است.   واحد‌های دانش بنیان آلایندگی ندارند
حبیب الله مقامی مدیرعامل شهرک صنعتی توس هم در ادامه گفت: واحد‌های دانش بنیان آلایندگی ندارند و مشکلی در توسعه آن‌ها نباید وجود داشته باشد و با این مقوله در کارگروه زیربنایی موافقت شده است، اما چرا این مصوبه باید تا این حد معطل بماند؟ این درحالی‌ست که قیمت زمین در این مدت افزایش یافته است و این موضوع فشار زیادی به صنعتگر وارد می‌کند.

حسین خانی زاده دبیر خانه صنعت خراسان رضوی گفت: لازم است مدت زمانی برای دریافت امضا‌های صورت جلسه تعیین شود تا کار در مدت زمان معین و با تسریع صورت بگیرد.

نمی‌توان برای سرمایه گذاران تعیین تکلیف کرد  
علی اکبر لبافی رئیس دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در پایان جلسه گفت: ما باید برای سرمایه گذاران مزیت ایجاد کنیم؛ نمی‌توان برای آن‌ها تعیین تکلیف کرد که کجا بروند، زیرا واحد‌ها هر جایی که مزیت باشد، استقرار می‌یابند لذا بهترین مناطق با رعایت الزامات زیست محیطی باید برای سرمایه گذاری فراهم شود. بدین ترتیب، توسعه خود به خود رقم می‌خورد، اما اینکه سرمایه گذار را با فشار، قانون و بخشنامه ملزم کنیم به منطقه خاصی برود، موفق نخواهیم بود و سرمایه گذاری صورت نمی‌گیرد.

او با تاکید بر لزوم تعیین مدت زمان یک هفته‌ای برای اخذ امضا‌های مربوط به دستور جلسه کارگروه زیربنایی از دستگاه‌های مربوطه، افزود: یک و نیم سال پیش ضرورت توسعه شهرک‌های صنعتی برای استقرار صنایع پاک مطرح شد و به اتفاق آرای مسئولان حاضر در نشست، این موضوع تایید شده، اما از آن موقع تاکنون، اتفاقی برای تحقق موضوع رخ نداده است.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان شهرک صنعتی راه و شهرسازی شرکت های دانش بنیان کارگروه زیربنایی شهرک های صنعتی توسعه شهرک ها خراسان رضوی سرمایه گذار شهرک صنعتی شهرک ها صورت جلسه واحد ها شرکت ها امضا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد