Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت در حد توان دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصحاب فرهنگ و هنر را مرتفع خواهد کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه دیدار اعضای شورای عالی خانه هنرمندان ایران و مدیران خانه‌های سینما و تئاتر با وی که عصر سه شنبه برگزار شد،‌ با بیان اینکه اصحاب فرهنگ و هنر سرمایه‌هایی بزرگ برای کشور هستند و می‌توانند عامل همبستگی، انسجام و امید به آینده باشند گفت: درگذشت استاد شجریان و حضور پرشمار مردم در مراسم تشییع و خاکسپاری این استاد بزرگ نشان داد که هنرمندان بزرگ، سرمایه‌هایی نمادین برای کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی با بیان اینکه اصحاب فرهنگ و هنر در ایران مظلوم هستند، بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به این قشر فرهیخته تأکید کرد و گفت: دولت در حد توان دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصحاب فرهنگ و هنر را مرتفع خواهد کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: فعالان عرصه فرهنگ، هنر و رسانه در کشور مجموعه‌ای چند ده هزار نفری هستند که در استان‌های مختلف در حال خدمت هستند و به جز تعدادی اندک از این عزیزان که از تمکن مالی خوبی برخوردارند، اکثریت این قشر فرهیخته بویژه در ایام شیوع کرونا با مشکلات اقتصادی و معیشتی مواجه شده‌اند و با حداقل امکانات زندگی می‌کنند.

جهانگیری با یادآوری اینکه بخش خدمات در دوره کرونا بیشترین آسیب‌ها را متحمل شده است افزود: متاسفانه در حوزه گردشگری و فرهنگ و هنر شاهد مشکلات بیشتری نسبت به سایر بخش‌ها بوده‌ایم و شاهد ریزش تعداد قابل توجهی از نیروی کار در این بخش‌ها هستیم.

وی با اشاره به شرایط سخت و خطیر پیش روی دولت تصریح کرد: دولت با محدودیت‌های فراوانی در بخش بودجه روبرو است اما تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا اجازه ندهد که یأس و ناامیدی بر جامعه مستولی شود.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با قدردانی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بخاطر پیگیری مصوبات جلسه گذشته و اجرایی شدن برنامه‌های حمایت از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در برابر آسیب های کرونا، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با وجود محدودیت‌ها، اقدامات خوبی در راستای تدوین و اجرای بسته حمایتی شامل پرداخت 3 ماه حق بیمه اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه و اعطای تسهیلات ارزان قیمت به آنها انجام داده است.

در این جلسه عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گزارشی از وضعیت اجرایی شدن «تصمیمات جلسه اردیبهشت ماه معاون اول رییس جمهور که با هدف حمایت از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در برابر آسیب های کرونا برگزار شده بود» ارائه کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از اجرایی شدن و پرداخت سه ماه حق بیمه سهم اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه توسط دولت به میزان 35 میلیارد تومان خبر داد و گفت: پرداخت تسهیلات کمک معیشتی ایام کرونا به میزان 120 میلیارد تومان برای اصحاب فرهنگ و هنر عضو صندوق اعتباری هنر (75 هزار عضو) نهایتاً تا هفته آتی اجرایی خواهد شد.

بر اساس گزارش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تأمین 220 میلیارد تومان جهت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت اشتغال به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه از طریق صندوق کارآفرینی امید از دیگر برنامه‌های در دست اقدام است ضمن آنکه پرداخت 600 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت رونق تولید با عاملیت صندوق کارآفرینی امید نیز در آستانه اجرا قرار دارد.

عباس صالحی گزارشی نیز از اقدامات و برنامه‌های جدید حمایتی ارائه کرد و گفت: تدارک و ارائه بسته دوم حمایتی برای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه جهت حمایت از آسیب‌های ناشی از کرونا با رویکرد رونق تولید در دستور کار قرار دارد که از طریق سامانه «کارا» به انجام خواهد رسید.

در این جلسه که شهردار تهران و نمایندگان انجمن‌های صنفی هنر نیز حضور داشتند، مشکلات و دغدغه‌های جامعه فرهنگ و هنر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد مشکلات و مسایل جاری انجمن‌های صنفی هنر و خانه هنرمندان ایران با تخصیص منابع از سوی شهرداری تهران و با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مرتفع شود.

روحانی: جلوگیری از ساختار سنتی توزیع کالا در کشور ضروری استربیعی: تعطیلی برای مبارزه با کرونا راه‌حل مناسبی نیست/ نامه قالیباف هنوز به دفتر روحانی نرسیده است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معاون اول رئیس جمهور اصحاب فرهنگ و هنر میلیارد تومان هنر و رسانه دغدغه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۵۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • دغدغه مردمی تهییه بلیط اتوبوس در ایلام مرتفع شد
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است