Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، آقای محمدرضا پور ابراهیمی داورانی درباره تحریم ۱۸ بانک ایرانی از سوی ترامپ، تصریح کرد: هرچند از ابتدای اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران، مجموعه فعالیت‌های نظام بانکی به شکلی تحت تأثیر این تحریم‌ها قرار گرفت، اما جمهوری اسلامی ایران متناسب با این تحریم‌ها اقداماتی انجام داد تا تأثیر آن‌ها را به حداقل برساند، از جمله دور زدن تحریم‌ها و روش‌های مختلفی که نظام بانکی به شکلی مدیریت کرد تا کشور علی رغم مواجهه با تحریم جلو رود

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: از سال ۹۱ تاکنون چه پیش از برجام و چه پس از برجام، اهدافی که آمریکایی‌ها برای تحریم حوزه بانکی اعمال کردند، عملیاتی نشد و شرایط ما در چند سال گذشته عملا بیانگر این است که فعالیت‌های نظام بانکی تغییر چندانی نداشته، زیرا ایران رفتار جدیدی در ارتباط با چین و روسیه و رفتن به سمت ارز‌های مشترک و پیمان‌های پولی و روش‌های نقل و انتقال جدید داشته، لذا برای آمریکایی‌ها موفقیتی حاصل نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی در ادامه ۱۸ بانک تحریم شده اخیر ایرانی از سوی آمریکا را بیشتر غیردولتی برشمرد و تصریح کرد: این تحریم‌ها از قبل هم وجود داشته و اکنون بیشتر یک شوی سیاسی و رسانه‌ای است که نشان می‌دهد آمریکا از تحریم‌های اقتصادی نتیجه‌ای نگرفته است؛ لذا این تحریم‌ها تأثیری بر اقتصاد ایران نخواهد داشت و نظام بانکی ما می‌تواند مسیر خود را پیش ببرد. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نظام بانکی ایران در سال گذشته حدود ۸۰ میلیارد دلار مجموعه ارز تراز تجاری کشور را در اوج تحریم‌های آمریکا تبادل کرده است. آقای پور ابراهیمی ادامه داد: ایران از شرایطی که آمریکا می‌خواست ایجاد کند عبور کرده و این تحریم‌ها تأثیری در روند جاری کشور ندارد. این محدودیت‌ها از سال ۹۱ وجود داشته و حالا شاید شدت آن بیشتر شده باشد و ما با سختی‌هایی روبرو باشیم، اما تجربه ما هم بیشتر شده و آن‌ها نمی‌توانند جمهوری اسلامی ایران را متوقف کنند. روش‌های کارشناسی و منطقی جدید ایران برای تبادلات بانکی وی همچنین با بیان اینکه جمهوری اسلامی روش‌های کارشناسی و منطقی جدیدی برای تبادلات بانکی دارد، گفت: پیشنهاداتی در کمیسیون اقتصادی داریم که می‌توانیم آن‌ها را در قالب کمیته ضد تحریم مجلس و کمیسیون اقتصادی عملیاتی کنیم. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: طراح تحریم‌ها در گزارشی به دولت فعلی آمریکا رسما اعلام کرد که تحریم‌های جدید باعث شده ایران در نحوه رفتار متقابل شیوه جدیدی داشته باشد و بتواند در مواجهه با نظام بانکی دنیا مشکلاتش را حل کند. پربیننده ترین حداقل حقوق بازنشستگان لشکری مشخص شد ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۷/۲۱ ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۷/۲۲ رشد ۲درصدی اقتصاد ایران در سال آینده/ نرخ تورم امسال به ۲۵درصد می‌رسد برنامه عرضه سهام شرکت‌‏های دولتی در بازار سرمایه ادامه دارد/ ایجاد گشایش برای استفاده از منابع ارزی در سایر کشورها

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نظام بانکی محمدرضا پورابراهیمی کمیسیون اقتصادی مجلس تحریم بانکی تبادلات بانکی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت کمیسیون اقتصادی تحریم ها نظام بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۶۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند

معاون اول رییس جمهور گفت: ایران و زیمباوه باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا