Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، علی حاجی‌زاده امروز در حاشیه بازدید از راه‌ها و محور کمربندی شرقی این شهرستان اظهار داشت: حدود 22 سال پیش تنها راهی که در استان کرمان به صورت دوبانده بود جاده کرمان- باغین و یک قسمت هم بین بم و بروات بود که شهرداری آن را ایجاد کرده بود و پس آن بلافاصله اولین جاده‌ای که باند دوم آن شروع شد باغین به سمت رفسنجان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان عنوان کرد: یک‌هزار و 700 کیلومتر جاده‌های چهارخطه در استان داریم و از این حیث رتبه خیلی بالایی در استان‌ها داریم و در شبکه راه‌های استان تقریبا حدود یک هزار و 700 کیلومتر نیاز داریم باند دوم بسازیم تا تمام راه‌های شبکه اصلی تبدیل به چهارخطه شود، جاده‌های دوبانده از ایمنی بالایی برخوردار بوده و نقش خیلی خوبی در کاهش تصادفات و تلفات دارند.

حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: وزارت راه و شهرسازی 100 درصد متکی به منابع دولتی است و هیچ منابعی در بحث راه‌ها ندارد ظرفیت خوبی در سال‌های اخیر به ویژه امسال در قانون بودجه ایجاد شده که باید تلاش کنیم بتوانیم از آن استفاده کنیم.

وی در خصوص ایجاد کمربندی شرقی رفسنجان تصریح کرد: وجود تانکرها داخل معابرداخلی شهر مورد زیبنده‌ای نیست و حتما ایمنی مردم را به مخاطره می‌اندازد و نیاز به کمربندی بر کسی پوشیده نیست، بنابراین باید کمک کنیم از همه مسیرهایی که وجود دارد بتوانیم سهل‌الوصول‌تر احداث این جاده را علمیاتی کنیم.

حاجی‌زاده ابراز داشت: در تبصره 19 قانون بودجه یکی از راه‌های تأمین این منابع بوده و خیران هم در رفسنجان که پیشتاز هستند راه‌های وستایی زیادی در رفسنجان و منطقه نوق ایجاد کردند، نقطه امیدی‌ست که می‌توانیم از ظرفیت خیران استفاده کنیم.

وی در خصوص حقوق دولتی معادن گفت: اگر این امکان فراهم باشد آمادگی ما 100 درصد است هم برای کمربند شرقی هم باند دوم جاده رفسنجان و  زرند که البته مسیر قانونی آن هم باید طی شود، کارها را عملیاتی کنیم.

مدیرکل راه و سازی استان کرمان بیان داشت: راه‌های روستایی بر اساس تصویب شورای عالی اداری کشور به پشنهاد وزارت راه و شهرسازی در پایان سال 98 به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای منتقل شده است، خیلی از راه‌های روستایی ما اوایل انقلاب آسفالت شده که اکنون نیاز به اصلاح و بازسازی دارند بخش زیادی از آسفالت تخریب و نیاز به زیرسازی و آسفالت دارند و تدبیر خوبی هم که در مجلس اندیشیده شده اختصاص قیر رایگان است که بخش زیادی از هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

وی افزود: سازمان راهداری احداث راه‌های روستایی را دنبال می‌کند که با امکانات این سازمان این کار انجام شود. در رفسنجان هم باید این موضوع پیگیری شود که برنامه‌های پیش‌بینی شده برای رفسنجان مشخص شود.

وی نسبت به ایجاد کمربند شرقی و دوبانده شدن جاده رفسنجان به زرند گفت: پیشنهاد ما این است که کار را وارد فاز عملیاتی کنیم ما نیز آمادگی 100 درصدی داریم و بستر آن باید فراهم شود.

مجید فصیحی‌هرندی فرماندار رفسنجان با قدردانی از تلاش نماینده برای مسائل شهرستان اظهار کرد: عبور و مرور خودروهای سنگین که بخش عمده آنها نفت‌کش‌ها هستند از معابر شهری علاوه بر اینکه به زیرساخت‌ها خسارت می‌زند خطرهای جانی هم به دنبال دارد.

انتهای پیام/80016/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: علی حاجی زاده جاده باند دوم راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۷۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢۶ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.

وی همچنین از افزایش ٧۶٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتورهای پست‌های فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان اینکه ١٢٩۴ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می‌شود، خاطرنشان کرد: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می‌شود.

به گفته سخنگوی صنعت برق، جمعاً ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.

مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه‌های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می‌یابد.

رجبی مشهدی با اشاره به فناوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می‌رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاههای منطقه با بهره‌گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

کد خبر 6088968 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اتمام عملیات باند شرقی کیلومتر ۷۴ تا ۷۷ رینگ حفاظتی شهر اصفهان
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • فیلم | جاده شهداد - نهبندان مسدود است
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربند ایلخچی
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • اصلاح هندسی و تعریض باند جنوبی خیابان میرزاطاهر شرقی