Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارت ایران در کی‌یف درباره تمدید نشدن مجوز اقامت دانشجویان ایرانی در اوکراین با بیان اینکه تاکنون اقدامی در جهت اخراج دانشجویان ایرانی از این کشور صورت نگرفته، ابراز امیدواری کرد که براساس وعده مسوولان اوکراینی، این موضوع به نحو مقتضی حل و فصل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سفارت جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای در تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی این سفارتخانه و وزارت امور خارجه در پی عدم تمدید مجوز اقامت دانشجویان ایرانی در اوکراین اظهار داشت: متعاقب کسب اطلاع از اقدام اداره مهاجرت اوکراین مبنی بر عدم تمدید مجوز اقامت جمعی از دانشجویان ایرانی، موضوع با حساسیت و جدیت لازم مورد توجه و پیگیری قرار گرفت و با هدف جلوگیری از اخراج تعدادی از دانشجویان، مجموعه اقدامات زیر از سوی سفارت صورت گرفت:

- ارسال یادداشت رسمی ‌به وزارت امور خارجه اوکراین در تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۰؛  

- تماس سفیر جمهوری اسلامی ایران با معاون وزیر امور خارجه اوکراین در تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۰ و تشریح مساله و درخواست کمک ایشان به حل و فصل موضوع؛  

- تماس سفیر جمهوری اسلامی ایران با مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه اوکراین و درخواست پیگیری و مساعدت ایشان؛

- ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران با مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه اوکراین و تشریح موضوع و درخواست حل و فصل مساله؛  

- تهیه و ارسال یادداشت مجدد به بخش کنسولی وزارت امور خارجه اوکراین در تاریخ دوم اکتبر ۲۰۲۰؛  

- انعکاس موضوع به وزارت امور خارجه کشورمان و درخواست طرح موضوع با سفیر اوکراین در تهران در تاریخ سوم اکتبر ۲۰۲۰؛

- ملاقات مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه کشورمان با سفیر اوکراین در تهران در تاریخ ۱۱ اکتبر ۲۰۲۰؛

- گفت‌وگوی سفیر جمهوری اسلامی ایران با رئیس دپارتمان بین‌الملل وزارت کشور اوکراین و درخواست همکاری و مساعدت او و متعاقبا ارسال اسامی کامل دانشجویان ایرانی برای ایشان در تاریخ ششم اکتبر ۲۰۲۰؛  

- گفت‌وگوی تلفنی سفیر جمهوری اسلامی ایران با شاپاوالووا مدیرکل بین‌الملل وزارت آموزش و علوم اوکراین در تاریخ دوم اکتبر ۲۰۲۰؛  

- ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران با رئیس دانشگاه بوگامولتس در تاریخ ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۰؛

- ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران با گوبرسکی رئیس دانشگاه تاراس شفچنکو در تاریخ ۱۳ اکتبر و پی گیری موضوع؛

- ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران با «آندره نسترنکو» معاون وزیر آموزش و علوم اوکراین در تاریخ ۱۳ اکتبر ۲۰۲۰؛

- ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران با تعدادی از دانشجویان ایرانی در دفعات مختلف؛

- ملاقات‌ها و تماس‌های تلفنی متعدد بخش کنسولی سفارت با مسوولان دانشگاه‌ها و همچنین دانشجویان ایرانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفارت ایران خاطرنشان کرد: در نتیجه اقدامات فوق و همکاری دستگاه‌های ذیربط اوکراینی، تاکنون اقدامی در جهت اخراج دانشجویان ایرانی صورت نگرفته و حسب وعده مساعد مسوولان اوکراینی، ان‌شاءالله این موضوع به نحو مقتضی حل و فصل خواهد شد.

این اطلاعیه افزود: سفارت جمهوری اسلامی ایران ضمن آنکه هرگونه تلاش در جهت جلوگیری از تضییع حقوق هموطنان و دانشجویان عزیز را وظیفه خود می‌داند، در عین حال موکدا ضرورت رعایت تمامی مقررات و ضوابط قانونی تحصیل و اقامت در کشور اوکراین را یادآوری می‌کند.

در این اطلاعیه عنوان شده که هرگونه خبر در خصوص موضوع فوق از طریق کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی سفارت به آگاهی دانشجویان خواهد رسید.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اوکراین جمهوری اسلامی ایران ایران ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران دانشجویان ایرانی اوکراین در تاریخ وزارت امور خارجه اکتبر ۲۰۲۰ حل و فصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «عباس المالکی» فعال سیاسی عراقی تاکید کرد که سفارت آمریکا در بغداد به دنبال گسترش انحرافات اخلاقی در جامعه عراق و اجرای پروژه های مخرب خود است.

وی افزود: مخالفت آمریکا و انگلیس با تصویب قانون مبارزه با فحشاء در عراق به این دلیل انجام می شود که واشنگتن از انحرافات اخلاقی به عنوان وسیله ای برای اجرای سیاست های خود در برخی کشورهای منطقه از جمله عراق استفاده می کند.

المالکی تصریح کرد: آمریکا و انگلیس از عمله های خود در عراق که مشکلات اخلاقی دارند برای تحقق اهداف سیاسی و ناامن کردن کشور استفاده می کنند.

وی گفت: این کشورها از عناصر منحرف حمایت های مالی به عمل آورده و به آنها ویزا و محل اقامت در برخی کشورهای همسایه می دهند. سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی به شمار می رود. این مرکز عناصر مشکل دار را دور خود جمع کرده و آنها را به کشورهای دیگر اعزام می کند.

روز گذشته نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق تاکید کرد که «النا رومانسکی» سفیر آمریکا در بغداد قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده است.

وی افزود: سفیر آمریکا در امور داخلی عراق دخالت می‌کند که بدین ترتیب مفاد توافقنامه امضا شده میان بغداد و واشنگتن را نقض کرده است.

التمیمی اضافه کرد: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشاء در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

کد خبر 6092951

دیگر خبرها

  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • ایران حمله تروریستی هرات را محکوم کرد
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • اسماعیلی: خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جمهوری اسلامی است+ فیلم
  • روسیه محل اقامت مزدوران ارتش اوکراین را بمباران کرد